Baga bunlar yakında evinede girer soygunluk yapmaya yardım falan lazımsa söyle şimdiden :zuhaha
Printable View
Baga bunlar yakında evinede girer soygunluk yapmaya yardım falan lazımsa söyle şimdiden :zuhaha
Konuyla alakasız ama türkçe nasıl yaptınız oyunu.bende 11.2.1 yaması kurulu ve ne yaptımsa türkçe yama oyunda gözükmüyor.
Ben Beşiktaş kariyerine başLayınca direk Bobo ve Sivok u satıyorum bu maaş probLemLeri yüzünden. Takımda huzur feLan bırakmıyorLar. İyide para ediyorLar. En temizi göndermek.
Arda bende yıllık 7 Milyon €'dan başlamıştı pazarlığa sen yine iyisin abi :D
Her oyun bi saçmalık yapacaklar bu oyunun ki de bu işte...
Arda 2.yıl kontratını yenilemek istedi ve 9 milyon eurodan kapıyı açtı.
Messi sanki arkadaş, yıllık 9 milyon euro ne demek yahu.
bende 3. sezondayım. oyuncular her sezon yeni kontrat istiyorlar vermezseniz üzülüp satılık listesine konmak istiyorlar. oyun oynanmaz bir hale geliyor. ömer toprak yıllık 16m €, kadlec 10m €, volkan demirel 9m €, atila turan 7m € istiyor. yeni güncellemede bu düzeltiril mi sizce. napmak lazım.
takım maaş ücretlerini en aza indirip transfer bütçesine ekleyin
oyuncuyu alırken 5 yıllık sözleşme imzalatıp ; menajere fazla para verin , maaştan kesin
sözleşmesinin bitmesine son 1.5 yıl kala sezon sonu biterken satın , o kadar sıkıntı yaşamazsınız ama oyunda çok iyi regenler var , gençleri yetiştirip satınca da yine bir gelir oluşturabiliyorsun