99 oldu :)
Printable View
O zaman haydi Umut 100 100 100
Bi 15 Dakika daha dayan Manisa :)
Valla 2 tane pozisyon kaçtı üstüste yok böyle birşey denecek cinsten.
Umut'un kafa vuruşu direkten dışarıya gitti.
edit: İlker tokatlamış topu.
umarım golü buluruz bu oyunumuz boşa gitmez, kaleye bulan tek, toplamda 2 şutla 1 gol yedik böyle şanssızlık yok..
Bizim bütün sorunumuz bu değil mi zaten?pozisyon bul atama.
Şansızlığın kralı geçen sene sezonun son maçındaydı :)
Yarım şut 1 gol 35 şut 1 gol (:
Dayan Manisa dayan kazaya kurban gitme.
Trabzon çok iyi gelmeye başladı ama dikkat etmesi lazım geriyede. İsaac çıkacak Makukula girecek oyuna. Simpson ve Tiğit'in bindirmeleriyle pozisyon bulabilir Manisa.
Allllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn nnnnnnnzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Alanzinho attı dk 87 2-1 önde Trabzon.
Golü yedik buraya kadarmış liderlik.
Maçkolik yuh artık yuh ya adamlar manisaya yazdı :D
2 oldu trabzon
böyle biterse kendimi bişi sancam çevirir demiştim trabzon:D
Maç sonunda görürüz ayrıntılı olarakta, tartışmalı bir karar var golden 2-3 dk önce..
Trabzon kazandı ve liderliği aldı.
1. 50 Puan Trabzonspor
2. 48 Puan Fenerbahçe.
kazanmasaydıda liderdi zaten Tranzonun 29 averajı vardı Fenerinde 28 di berabereyken durum
Çok zevkli karşılaşma oldu, güzel bir 90 dakika izledim, çok teşekkürler iki takıma da.
Yalnıııız...Burak midemi alt üst ediyor bu çirkef oyun tarzıyla. Ceza sahasını gördüğü gibi atıyor kendisini yere, bu akşam sayamadım 5 ya da 6 kez yaptı bunu. Bir kart gördü, bu adam atılmaz da kim atılır yahu?! Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşek...
Çok iyi oldu bu galibiyet, bugün genel olarak iyiydik ama Colmanın ilk yarı, Jajanın ikinci yarı oyunları çok güzeldi, Umut ve Alan ın gol atması da güzel oldu, süper bir gece oldu gerçekten.
geçen sene son maça ithafta bulunanlara da şunu diyim, yine geçen sene oynamadan kazandıklarınızın ahı o beraberlik :D
Çok iyi oldu valla Tahmin yarışmasında 7 Doğru 2 Yanlış yaptık böylece :D
Tebrikler Trabzonum...
Umut'un 5 maç sonra gol atması sevindirici oldu.
1 Maç Oynandığı İçin 2li Averaja Bakılmıyor 2.Maçda Oynanırsa Bakılıyor Diye Biliyorum.
Edit: Fener-Trabzon Maçları Oynanmış:)
Sevindim Trabzonspor'un kazanmasına.:icon_smile: Tebrikler.:k:
Mac izlemek bana haram, izinli gunume denk geldi macimiz ama yedigim yemekleri hep erittim. Rahat olmuyor bizim bu galibiyetlerimiz ama boyle geriden gelmek bizi daha guclu bi takim yapacaktir.
Yumruk sov yapan Hikmet Karamana, Onurun kurtarisindan sonra ekrana takilan o bayan manisali seyirciye ( elini kaldirip baya saydirdi ) SELAM OLSUN :)