Originally Posted by thegrandfather
COMANDANTHE ;
1-Kuranda kadınlar sizin tarlanızdır demiş bu doğru ama aynı ayet arkadan yaklaşmayı yasaklamıştır.bilgin omayan konularda hele birde bu Kurandan bir ayeti kerimeyse yazma lütfen.
2-Iraktaki tenisçi kızın öldürülmesi bizi sevindiren veya tasvip ettiğimiz bir davranış değil.tamamen barbarlık.benim anlatmaya çalıştığımda bu bu şekilde devam ederse aynı şey bir gün türban yada başörtülü birinin başınada gelecek.insan gibi birarada yaşamak varken bu kavganın sebebi ne?
ve diğer arkadaş yada arkadaşlar trex benyaben,daha önce karıştırmışım kim yazdıysa o üstüne alınsın.
neymiş efendim kamu kurumlarına girilmesine karşıymış,üniversitelere girilmesine karşıymış,hristiyanda masasının üstüne haç koyarmış falan filan.Ya arkadaşım bu üniversiteler size babanızdan mirasmı kaldı.Bu ülkeye benden fazlalık olarak ne verdin.kaç şehit verdin?yıllık ödediğin vergi ne kadar?örnek çok.ne verdinki bu ülkeye benim vermediğim önüme çıkıyosun sen giremezsin buraya diye.Başımdaki örtü seni ne ilgilendiriyor ben bunu anlamıyorum?lütfen yazsana başkalarıın giyindiği kıyafet seni ve senin gibi düşünenleri niçin ilgilendirsin?Beni senin ve sülalenin giyindiği elbise hiç enterese etmiyor.Varmı bir fikrin,yaptığın faydalı bir.Yaptığın bir eylem varmıki birileri fayda görmüş.BEN LAİĞİM,ÜLKE LAİK,CUMHURİYETİ YEDİRTMEYİZ? nereye kadar? sana soruyorum ne yaptın cumhuriyet için.İnsan fikirleriyle vardır.Ben İranada giderim,Amerikayada...sen nereye gideceksin.Ben orada İrana gideceğim için yazmadım,bu memlekette senin ataların ne kadar mücadele vermişse,benim atalarımda en az o kadar mücadele vermiş kan dökmüştür.Zaten istediğinizde bu ya.ŞU İRANA,ŞU AFGANİSTANA,ŞU RUSYAYA,ŞU AMERİKAYA,BİZDE TÜRKİYEYE.Ama yanılıyorsunuz.Bu ülke sahipsiz değil,ve bu mücadele sürecek.Biz fert fertte bu mücadeleyi sürdürürüz.Haklı olduğumuz mücadeleyi.Siz TSK NIN,MEDYANIN ARKASINA SAKLANMAYA DEVAM EDİN.Ve bir gün siz istemesenizde hakkımızı geri alırız.
Kaçtığınız neyse onuda anlamıyorum?
1-bir üniversitede türbanlı birinin okuması senden neler götürüyor bunu yaz?
2-bir kamu kuruluşunda (örneğin öğretmenin kapalı olsa sen dersi anlamıyormusun,yada adliyede,ya da maliyede vs.vs.) kapalı birinin çalışmasının sana zararı nedir?
ve bizi sakin olmaya davet eden arkadaş.
adamın imzasına bak;
tüyümüzü kesenin,kazını yolarız :):):)
nasıl sakin olayım.adama sayfalar dolusu yazı yazıyosun.anlamıyor,anlamamakta ısrar ediyor.Neymiş efendim atatürke saldırdı,cumhuriyete saldırdı falan feşmekan.
Soruyorum herkes senin gibi düşünmek zorudamı,Bu ülkede uygulanan Cumhuriyet adam gibi uygulansa bu durumlar olmaz zaten.İşinize geldiği gibi demokrasi,işinize geldiği gibi cumhriyet.OH NE ALA MEMLEKET.