İmkansız. Bu savunmayla ikinci yarıda gol yeriz bence yine.
Sivok-Ferrari
---Aurelio----
bu 3'lüyü hiç beğenmiyorum.
Printable View
İmkansız. Bu savunmayla ikinci yarıda gol yeriz bence yine.
Sivok-Ferrari
---Aurelio----
bu 3'lüyü hiç beğenmiyorum.
Allah Allah Allah Allah saldır Beşiktaş
Schusteri'de salla be Saldır Beşiktaş :)
İlk yarı maalesef 1-0 Kiev Lehine ..
Dediğim gibi gol yine erken geldi savunma arkasına sarkan Yarmalenko 2-0 yaptı.
Bir kez daha 4 yiyebiliriz.
Sağlık olsun diyebiliriz artık.
Spikerde afalladı galiba 4 fark yapmamız gerekiyormuş turu geçmek için.
Şu an itibariyle 6 değil 5 gol atmamız gerek :)
Maç 2-0 ve yapılan değişikliklere bakın ;
Almeida --> Nobre
Ferrari --> Toraman
Bravo Schuster zaten bu takım en kötü 3-4 yiyecek bu maçta Almeida yerine Aurelio'yu çıkar 3 forvete dön ama yoook olmaz. Sistemi bozmayalım.
Tamam Murat yanlış söylemediki (: 4 fark yapması lazım dedi adam, skor zaten 2-0 (: Umut fakirin ekmeği demeye getiriyor bir yerde (:
4 fark için yani bizim 6-2 mi yenmemiz gerekiyor.
Ya 5-2 yenersek kim geçiyor turu ?
3 Oldu Gusev...
Bu arada dediğim gibi 3. gol de gecikmedi Gusev attı.
Artık birilerinin bileti kesilir umarım.
Bu ne ya valla kafayı yicem nasıl bir futbol ruh gibi dolanıyorlar sahada
Çok yaşlı bir takım Beşiktaş yav çok yaşlı...
3 oldu .. Schustere yol görünür heralde.
http://yukleresim.com/images/51829484187540455346.jpg
Schuster, Shakhtar atkısını takıp gezsin Ukrayna'da hiç İstanbul'a gelmesine gerek yok.
5 yediğimizi hatırlıyorum, 6'yı da, 8'i de. arada bir 7 kalmış. Haydi Kartalım. :p
İmzamı basarım.. Tamam hani bir yerde tecrübeye ihtiyaç duymak gayet normal ama günümüz futbolunda orta alanda mücadeleyi yüksek tutanın başarılı olduğu bir ortamda senin 3 orta alan oyuncundan 2 si +30 ise orada sıkıntı vardır..
Bu arada şu yediğimiz golleri gördükçe aklıma tek bir cümle geliyor , kendi içimden geliyor sadece 'Ersan bir an önce iyileş be Gülüm'..
Guti dışarda Onur Bayramoğlu oyunda... iyi bir değişiklik.
Zaten hiç bir iddaan kalmamış başlasana Onur'la ve diğer genç oyuncularla.
Ve Sheva attı 4-0 oldu...
UEFA kıyak geçti El Barto :n:
http://yukleresim.com/images/15794903890686759556.jpg
Sheva iyi alıştı bize
Guti daha el hareketi çeksin sağa sola. Skor olmuş 4 - 0 .
http://www.yukleresim.com/images/844...1262098503.jpg
Schuster farkı getirdi..İyice saçmalamaya başlamış..Ferrarinin onbirde başlaması daha sonra oyundan çıkarması..Ne yaptığını anlamadım..
Yarın ki haber manşetlerinde kesin Yıldırım demirören'in Ukrayna'da Lucescu ile görüştügünü yazacak :D
Aref'e söylesek Schuster'in aklından geçenleri bize söyler mi acaba ??
Simdi gördüm skoru bu kadarini beklemiyordum gercekten üzücü.
Sonunda bitti.
Hadi geçmiş olsun kupayı alıp seneye bir şeyler yaparız umarım..
Yok bu schusterle bişi olmaz.İnşallah toplantıda istifasını açıklarda rahatlarız.
Beşiktaş taraftarına geçmiş olsun... Türk futbolu adına da kötü bir gece oldu. Türk takımları, özellikle de büyükler ne zaman birbirleriyle ve hakemlerle didişmeyi bırakıp Avrupa'da oynanan futbola bakacaklar merak ediyorum :) Çağ dışı bir anlayış ve rezalet fizik kondisyon. Süper ligde biraz koşan takım olunca büyükleri neden darmadağın ettiği anlaşılıyor işte... Kesinlikle profesyonel bir şekilde yediğine, içtiğine ve yaşam tarzına dikkat eden oyuncular yok istanbul büyüklerinde.... Parayı cukka edip takım 2-0 öndeyken top oynayan, Rakip zayıfken çalım atan ama zora gelince de yerlerde sürünen oyunculardan kurulu takımlarla bırakın finali,yarı finali falan , ilk turlarda adı sanı duyulmamış Avrupa takımlarına elenmediğimize bile dua eder hale geldik....