Bursam falan yakışmıyor sana bu sözler Kaan...Bu arada bu gidişle Bursaspor kazanır maçı :D Buca o direkten dönen topu gol yapmalıydı...
Printable View
Gol be gol gol goooooooooooooooooooool.
Şurda alacağımız 10 lira ama yarına sermaye yaptık hiçyoktan :D
Kenyyy Millerrrrrrrrrr.
Bursa garantilemiş, iyi olmuş :)
Yine oynamadan kazandık ya çok canımı sıkıyor bu durum. Nerede geçen sezon oynayan takım...Ergiç'i çıkarıp Insua'yı almak nasıl bir hamledir çözemedim. Zaten golü atınca garip bir şekilde savunmaya çekilip kazanılan bütün topları ileriye şişirme denemeleriyle geçti yaklaşık 15-20 dakikalık bir zaman. Hiç beğenmiyorum futbolumuzu ve korkuyorum, alışkanlık haline gelirse çook sıkıntı çekeriz ilerleyen haftalarda.
Miller'a ayrı bir parantez. Bu kadar vasat hücum eden bir takımda forvet olmasına rağmen yine konuşturdu yeteneklerini, tecrübesini. Müthiş zamanlama ve vuruşla çok güzel bir gol attı. Öncesinde de ofsayt nedeniyle kesilen 2-3 hücum denemesi olmuştu. Takımı ayakta tutan en önemli isimlerden birisi oldu bile. O'nu izlemek büyük keyif.
Tebrikler Bursaspor... Bucaspor bitiricilik,son vuruş sıkıntısına bir çözüm bulsa daha iyi olacaklar.
Öncelikle tebrikler Bursaspor
Dün gerçekten statta güzel bir atmosfer vardı, keşke yönetim sezon başında şu stat hamlesini tamamlayıp takım sezona öyle girseydi eminim topladığı 18 puandan daha fazlasını alabilirdi. Çünkü rakiplere deplasman havasını yaşatan tek stat (bkz. atatürk statında karıncalar maç yapıyor havası veya alsancakta kale arkası olmadan tiyatroluk oyun hissi)
Maça gelecek olursak ilk yarı kör döğüşü gibi geçti sık sık faullerle durdu oyun, kornerlerinde sık olması duran topları ağırlaştırdı. Koray'ın kafası direkten dönerken altıpasta (yanılmıyorsam) Batalla'nın pozisyonu ilk yarının en önemli pozisyonuydu.
İkinci yarı yine faul ve duran toplarla başladı ki o duran top Londak'ın üstün becerisiyle golle sonuçlandı. Kaleci dediğin ceza alanına hakim olmalı zıpladığı zaman 2.5 metrelik etki yaratmalı ama bu arkadaş ceza alanına atılan tüm ortalarda şu çizgiye yapışmaktan bıkmadı gitti öyle kek gibi beklersen yersin golü. İşte iş buradan sonra koptu taraftarın müthiş desteği sayesinde bi 15-20 dk buca inanılmaz bir baskı kurdu hatta bursa tribününün golden 5 dk sonra desteği bırakıp endişeli gözlerle maçı izlemesi bile bunun bi kanıtıydı ama Gol atacak adamın eksikliği baş gösterince buradan gol çıkmadı ve Miller defansın ve kalecinin ortaklaşa hatalarını affetmedi ve maç koptu.
Beğendim, Miller ve Batalla'yı
Beğenmedim, Londak ve Bursa'nın zaman zaman ürkek oyununu
Ivan Ergic basın toplantısını Türkçe yapmış. Helal olsun valla. Senelerdir Türkiye'de kalıp Türkçe konuşamayanlar utansın. :)