Stoch Umarım Gitmez Geçen Sene Yaptıklarından Sonra Bu Sene Beklentiler Büyüktü Ama Sanırım Fiziksel Sorunları Var ve Yabancı Sınırı'da Yedeğe Gitmesinde Etkili . Umarım Sene Sonu Gönderilmez .
Printable View
Stoch Umarım Gitmez Geçen Sene Yaptıklarından Sonra Bu Sene Beklentiler Büyüktü Ama Sanırım Fiziksel Sorunları Var ve Yabancı Sınırı'da Yedeğe Gitmesinde Etkili . Umarım Sene Sonu Gönderilmez .
Kasımpaşa'nın forma müthiş harbi beğendim.
Rüzgar gibi başladık hadi bakalım hayırlısı.
Ligin ikinci yarısındaki maçlarımız gibi yine maça çok baskılı başladık bu periyotta golü bulursak iş kolaylaşır. Ancak ne kadar önemli maç olsa da sakatlığı olduğu bilinen Gökhan Gönül'ün oynatılmaması gerekirdi. Adam bi iyileşsin bırakın da.
İlk yarı gol bulmamız lazım yoksa 2.yarı bizimkiler paniklicek gibi bir his var içimde.
Volkan!a top gelmedikçe üşüyor. Az önce gelen topa çıkmadı sanırım üşümekten refleksleri donmuş :)
gol geldi.
frikikten alex ile öne geçtik.
ligde 17 golü oldu.
Alex Ne Gol Attı Ama :)
KrAlex 27 metreden müthiş yazdı.Spiker diyor bir kaptan ne yapsın. Gol atıyor Asist yapıyor penaltı kaçırmıyor vs vs.. :)) Süpersin Doktor..
Ne vurdun be büyük kaptan...
Artık bol gol olur. KKasımpaşa için 1-0 3-0 fark etmez açılır gol de atarsa bol gollü ve zevkli maç olur. Gerçi ben gol erken gelir Kasımpaşa açılır onlar da atarsa diye sistem kupn da +7 oynadım ama neyse.. Devam Fener..
Volkan sen de büyüksün be. penaltıya kadar uçmayan soğuktan donan Volkan penaltıyı kurtardı.
Şu Alex'e laf söyleyen çarpılır valla. :)
penaltı
ve volkan kurtarır
http://img714.imageshack.us/img714/6123/82703153.jpg
İyi Tuttu Valla Tam Takım Kötüyken Moral Geldi Takıma
İlk yarı biter.. İkinci yarının başıa da istekli başlar 1 gol atarız maç bitmiş olur umarım.
Geçen sezonun bu haftasında topladığımız puanı geçmişiz.
yalnız yobo 2. büyük hatasını yaptı, bunun da sonu gol olmadı. iyi niyeti şansla ödüllendiriyor futbol tanrıları.
Ohhh, 4. set iki maç sayısı çevirip ortak olduğumuz ve sonrasında ölüp ölüp dirilten bir son setten sonra Vakıfbank'ı 3-2 yendik neşesiyle Sports Tv için işgal ettiğim çocuk odasından Lig Tv'nin olduğu odaya geldim ki, penaltı kurtarmış Volkan.
Nasıl oynuyor takım?
penaltıyı ve sonrasını izleyebildim takım basıyordu hızlı baskılı oynuyordu
çok iyi oynadığını söylemek güç. özellikle golden sonra biraz pasifize olduk. 2.'yi bulamazsak işimiz zor. kanatlar çok etkili değil.
Penaltı sonrasını izledim de... Hep aynı tempolu ve hızlı hücumlara dayalı oyunu mu oynuyoruz?
yalnız kasımpaşa geldimi çok tehlikeli geliyor 2.gol gelmezse yememiz içten bile değil
Su ALex gitsin diyenler vardi :)
ikinci yarı uykumu getirdi takım yav :D
ve dia atar :D
http://img64.imageshack.us/img64/2824/11141222.jpg
Niang , Dia Anlaşması Gene Kendini Gösterdi :) 2-0 :)
işte bu çok iyi oldu.
Niang müthiş asist İssiar DİA ve 2-0
niang allah ne verdiyse dalıyo kasımpaşa göbeğine bakalım hayırlısı :D