Amrabat muhteşem! Golden önce çok iyi geçti Serkan'ı, faulle durdurmaya çalışıldı ancak yılmadı ayakta kaldı, takımının skoru eşitlemesine vesile oldu. Büyük keyifle izliyorum onu.
Printable View
Amrabat muhteşem! Golden önce çok iyi geçti Serkan'ı, faulle durdurmaya çalışıldı ancak yılmadı ayakta kaldı, takımının skoru eşitlemesine vesile oldu. Büyük keyifle izliyorum onu.
allahaşkına bu golle volkanın yediği birmi? volkan topu verirken baskı altında mıydı? Birde süleymanın jajayı nasıl kapattığından, volkanın nianga kaleyi nasıl açtığından bahsedelim. neyse
ama biz böyle şampiyon olamayız, kalemize gelen her ilk top gol oluyor canımdan bezdim, Egemenin olmaması felaket, her maç gol yiyoruz nasıl olacak bilmiyorum..
umarım 2. yarı golü buluruz umarım..
%100 olmasa da %99 aynı. Süleymanou ilk yarının sonuna doğru Trabzonsporlu bir futbolcuya nişanladı topu. Eğer top düz gitse gol olacak. Süleymanou baskı altında mıydı ? Hayır. Ben meselenin de orasında değilim zaten. Ben meselenin futbolda bu tip şeylerin olabileceğinin bilinmesi tarafındayım.
Komik her sene aynı şey yapılıyor , arada 9 puan fark varken kimse Fenerbahçeye böyle şeyler söylemiyor ne zamanki Fener enseye dayanıyor , liderlik koltuğuna oturuyor herkes başlıyor konuşmaya çıkıp çatır çatır top oynayan burdan ekmeğini kazanan insanlara inanılmaz yakıştırmalar yapıyor birçok kişinin hakkı yeniyor.Ancak geçen seneki gibi trabzonla anlaştı kupayı vericek şampiyonluğu alacak ve binlerce başka olay Fener şampiyon olamayınca unutuluyor.Kimse konuşmuyor.
Elinizi vicdanınıza koyun ve yükselişte olmamızın oyuncuların performanslarını nasıl arttırdığına bağlı olduğunu ve size yaklaşmamızın nedeninin hem sizi hem en büyük rakiplerimizi yenmemiz ve bu süreçte sizin takımınızın da tökezlemesi olduğunu unutmayın.
Yahu tamam biz alıyoruz kalecileri son 10 yıldır, parası neyse veriyoruz.. Hakemlere de para veriyoruz.. Hatta baktık iş zora girerse takımı toptan alıyoruz.. Zaten bu ligdeki oyuncular da haram para meraklısı hepsi şerefini satmak için yer arıyor (!).. Onun için 4 yılda 2 kez son anda kaçtı şampiyonluk.. Onun için 10 yılda 4 şampiyonluğumuz var.. Siz bu kafayla devam edin..
Volkanın ne yapıp yapmadığı umurumda değil, isterse 5 top alsın içeri, ama tamamen baskı altında bir golden hemen böyle nimet bulmuş gibi volkanın komik golünü savunmaya kalkarsanız buna gülerim. Neyse maça dönüyorum esen kalın.
burak güzel bi gol attı
Kimsenin golü savunmaya kalktığı yok. Golü niye savunalım ki ? Herkes rakiplerinin hata yapmasını ister, buna sevinir; bunu savunmaz. Savunulan şey meselenin insanı boyutu. Volkan'ın yediği gol komikse Süleymanou'nun yediği de aynı şekilde komiktir. Volkan'ın yediğinin altında birşeyler arayanların bu pozisyonda da aynısını araması gerekmekte. Bunun aksi sıkça rastladığımız at çamuru, tutmazsa izi kalır mantığıdır. Ama benim en başta anlatmak istediğim bazı şeyleri söylerken 5 düşünüp 1 söylenmesi gerektiğidir. Çünkü o söyleyeceğiniz şey bir futbolcuya hakaretten beter olabilir. Özellikle kulüp başkanıysanız 5 değil 15 düşünmelisiniz.
Burak 2-1
Edit: Abdullah 2-2
2-2 oldu :D
Zianinin pası müthişti
Üzüntüm 1 dakka sürdü :)
Maç çok hızlandı. Şu dakikalarda 2 takım da gol bulabilir.
Selim ne yaptı öyle çok iyi geçti , bir kayseri bir trabzon net pozisyonlar kaçırdılar
onu bunu geçicsin gelip kadıköyde yeneceksin rakibini yenemiyorsan gündemi değiiştirmeyeceksin
volkan o golü yemese fenerbahçe maçı alamayacak mıydı kayseri size attığı gibi bize de golünü atsaydı taktığımız at gözlüklerini bikenara bırakalım oynanan futbola bakalım artık
Jaja döktürüyor resmen yahu müthiş çalımlar :)
glowacki çok kritik müdahaleler yaptı.
Kujovic attı
2-2 olunca izlemeye gittim.2 dk önce geldim gol oldu :)
kayseri akıllı oyunun karşılığı 3.golü buldu :)
Yine Ziani var , Ziani - amrabat - kujovic
Gol be :) Bravo kayseri 2-3
Penaltı değil bence ayrıca hakem avantaja bırakmak yerine oyunu durdurdu , kayseri gol atabilirdi
burak kendini yere attı trabzon karıştı :D
3-3 glowacki
Gol oldu 3-3...Glowacki bugün çok iyi işler yaptı...
Olsun bu skor da iyidir..:)
3-3 Oldu Mükemmel Maç Oluyor yaw
3-3 oldu Glowacki attı.