koskoca kral a odun derler sonrada Galatasaraylıyım diye sevinip gururlanırlar!yuh!
Printable View
koskoca kral a odun derler sonrada Galatasaraylıyım diye sevinip gururlanırlar!yuh!
sen nasil GS lisin... iste senin gibiler yuzunden hasan sas i, necati atesi hepsini kaybediyoduk az daha...Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
Quote:
Originally Posted by enesao
ßen Senden iyi galatasaraylıyım Sen kafanı yorma gerçekler acıdır. Sen özgürcanı hiç canlı seyrettınmı ? yada hakan Sukuru Şu SOn 2 senedir hiç canlı ALi Samıyende Seyrettınmı ? ßen seyrettım ve gördugum şeylerı yorumladım özgürcan galatasarayda ilk 11 oynayacak topcu değildir. ha ;!!! Necati H.kabze ümit karan Hasan Şaş de eyw. o zaman. Ama ßana özgür can deme ßu yaştan sonra Hakan Şükürde deme gençlerin önünü açması lazım artık Onun yüzünden H.kabze gibi topcu 23 yaşındakı bir adam yedek kalıyor.
Hakan Şükürde Arif Erdem gibi Erdemlilik gösterıp bu adamda bitti dedirtmeden bırakması lazım ama bırakmadı yine sözleşme imzaladı hayırlısı oLsun bu yıl bakıcaz neler yapıcak.
ama ßana Sakın bir daha Senın gıbı galatasaray lılar deme.
bunu hangi anlamda sölediğide önemli gs için mi milli takım için mi hakan şükürün veliahtı bi gsli bu tesadüf olamaz heralde diğer taraftan SAMANYOLU sana katılıyorum kardeşim madem veliahtının özgürcan olacağını düşünüyor onun önünü açsın hiç olmazsa h.kabzanin yolunu açsın maldini cafu bergkamp örnak almasın onlar Avrupa futboluyla yaşadı ve onlar hristiyan mutfaklarında bizim için günah olan ve onları o hayvan gibi yapan yiyecekleri var
Futbolcular Zidane gibi düşünmeli bende Ben zirvede bırakırım diyerek Formalarını gençlere teslim etmeleri lazım Çünkü 34 yaşından sonra oynayan futbolcuyu ben takımını sevdıgı ıcın oynadıgına inanmam aksine para için oynuyor derim. takımı için oynasa gençlerin önücü açar çünkü Bazı arkadaşlar bana sert Çıktı ama ben haklı oldugumu düşünüyorum Şahsen özgürcanı beğenmemiştim hala dahada beğenmiyorum Hakan Şüküre gelince 2 senedir az saç baş yoldurmadı bize tirbünlerde, tv başında.