Katılıyorum.İzmir gibi futbol delisi bir şehrin Süper Lig'de hiçbir takımının olmaması üzüntü verici.Quote:
Originally Posted by emre1905
Printable View
Katılıyorum.İzmir gibi futbol delisi bir şehrin Süper Lig'de hiçbir takımının olmaması üzüntü verici.Quote:
Originally Posted by emre1905
oynanan oyuna bakılırsa altay daha iyi oynuyor daha kaliteli bir takım ...
ewet bugün akşam belli oluyor...
hadi altayım şanlı altayım 3 sezon aranın ardından seni süper ligde görmek istiyoruz...
seneye de işallah feyyaz hoca bizi yarı yolda bırakmazsa biz de süper ligdeyiz.(feyyaz hoca sana güveniyoruz)...
Turkcell Süper Lig için Altay ve Sakaryaspor'un kıran kırana mücadelesi başladı. Antalyaspor ve Bursaspor'dan sonra Turkcell Süper Lig'e çıkacak 3. takımın da belli olmasına artık dakikalar kaldı. Lig A'da Play-off maçlarında rakiplerini eleyerek final karşılaşması oynayan Sakaryaspor ve Altay'dan kazanan taraf Turkcell Süper Lig'e çıkacak son takım olacak.
http://www.superspor.com/images/1/30/9871_02.jpg
20.00'da başlayan karşılaşmanın 90 dakikası berabere bitmesi durumunda 15'er dakikalık 2 devre uzatma dakikaları oynanacak. Bu uzatmalar sonucunda da beraberlik bozulmazsa penaltı atışları, Süper Lig'e çıkacak son takımı belirleyecek.
24.05.2006
Kaynak : SuperSpor.com
bence sakarya cünkü 1-0 önde (20:25 saat)
Altay 0-1 Sakaryaspor
Süper Lig'e yükselme mücadelesinde Sakaryaspor M'bayo ile 1-0 öne geçti.
altay sakarya 1-1 oldu.
sakarya 2-1 öne gecti
İnşallah Sakarya çıkar :)
Ama Altay'a da yazık olur yha ..
yenilene yazik olacak... ben bu tür maclari izleyemem cunku yenen taraf yukseliyor yenilen tarafda oldugu yerde kaliyor ve buralara kadar bosuna gelmis oluyor yani bosuna deilde anlatamiyorum iste anlayin :D .. sonuc olarak bu tür macları izleyemem...
sakarya nın hakan ile kaçırdığı gole çok şaşırdım kale bomboş ve üst direğe vurdu çok ilginç bir pozisyondu ....
altay çıkar inşallah çünkü onlar hakkediyor son hafatada verdiler 2. liği bide yıllardır izmir takımı süper ligde yok
arkadaslar sakarya altay karsisinda 3-1 öne gecti bu cok kötü oldu yillardir türkiyenin 3. büyük sehri olan izmirde süper ligte oynayan takim yok...
arkadaslar sakarya durumu 4-1 yapti son iki golü 58 ve 60. dakikada tamer demirbas atti.demekki sakarya güzel oynuyo
altayı eleyen sakarya 1.lige yükseldi.
sakaryaya hoşgeldin ..
bunun için açılmış bir konu var zaten neden konu kirliliği yapıyosunuz anlamadım...
tebrikler sakarya inşallah önceki gibi geldiğin gibi geri gitmessin...
sakaryayı tebrik ederim ama altayın çıkamamasına üzüldüm
sakarya çok güzel bir oyunla ligimize merhaba dedi
Sakaryaspor'u tebrik ederim.
Zaten az çok belliydi.Altay çok istikrarsız bir takım.Artı sürekli değişen hocalar,devamlı değişen güçlü ama dengesiz bir kadroları vardı.Buraya kadar geldiler yinede onlarıda tebrik ederim.Bence Sakaryaspor daha dengeli bir takım olduğu için süper lige çıktı.
walla bravo benim ve tanıdığım herkezin favorisi altay dı ama sakarya çok üstün bir futbolla tsl ye merhaba dedi .... hoş geldin sakarya ....
bu arada m bayo müthiş oynadı .....
hoşgeldin sakarya
tebrikler ve hoşgeldin tsl'ye sakarya
Tebrikler Sakarya :)
Sakarya'yı tebrik ediyorum bir çift söz de Taner Demirbaş'a.
Maçın yıldızı 1 tane çok güzel asist,2 tane süper gol.Kökeni Trabzon ama bu adamı farkedemedik ne yazıkki.
ne yaptın be altayım. üstün oynarken verdiğin pozisyonlar sonunu hazırladı. artık seneye işallah diyeceğiz ama seneye işi daha zor olacak. umarım seneye KSK ile birlikte çıkarlar. en azından KSK çıksın bari.....
mükemmel oynadı sakarya gerçekten,tebrikler.izmirden bir takımın olmaması yine kötü.sakarya-fener maçını dört gözle bekliyorum!
Güzel FUTBOL
Mükemmel Taraftar(!)
Hakedilmiş Yükselme