bize seneye bi tane daha emre ayarında orta saha birde sol bek lazım
Printable View
bize seneye bi tane daha emre ayarında orta saha birde sol bek lazım
Bence bu maça Stoch damgasını vuracak... İçime böyle bir şey doğdu...
Maç Kafilesi
Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Okan Alkan, Joseph Yobo, Bekir İrtegün, Diego Lugano, Andre Santos, Caner Erkin, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Özer Hurmacı, Gökay Iravul, Alex de Souza, Miroslav Stoch, Mamadou Ninang, Semih Şentürk, Daniel Güiza.
Muhtemel Çıkacak 11
Volkan
Gökhan-Lugano-Yobo-Caner
Topuz-Cristian-Emre-Stoch
Alex-Niang
ama ben olsam
Volkan
Gökhan-Lugano-Yobo-Santos
Topuz-Gökay-Emre-Stoch
Alex-Niang
11'i ile çıkardım, Yani sırf orda boş boş gezinsin diye Cristian'ı oynatmayı aklım almıyor, Hani top kapsa, oyun kursa, baskı pres uygulasa neyse diyecem adam çok rahat oynuyor be halı sahada sanki.
Aynı 11'i düşünüyorum. Niang'ın sol çizgiden kurtulması sevindirici ama bunun için Cristian ıstırabının üstüne birde Caner faciasına katlanmak olacak iş değil. Aslında Gökay'ı geçen hafta denemeliydi. Özer güven kazansın diye biz puan kaybediyoruz. Devre arası Aykut hocanın ısrarına ve basın toplantısında açıkça söylemesine rağmen orta saha transferine yanaşmayan başkan hazretleri de şu sıkıntının baş sorumlusudur.
Bir orta sahamızın olmaması takımdaki tüm taşları yerinden oynatıyor.2-3 senedir bunun acısını çekiyoruz.Kadro hücum anlamında iyi fakat eğer yenik duruma düşersek,başımıza çok iş açar bu kadro.Bence defans 4 lüsü bozulmamalıydı.Maçın gidişatına göre 2.yarı bu riske girilebilirdi.
Volkan-Gökhan-Lugano-Yobo-Santos-Mehmet-Emre-Cristian-Caner-Alex-Niang
Sol açıkta Caner var, yandık.
Kadro güzel.Caner olmasaydı Özer oynayacaktı.
En azından sol bek değil. En azından Özer oynamayacak.
Yav arkadaş kafile listesine bak çıkan kadroya bak ..
Kafile Listesi ;
Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Okan Alkan, Joseph Yobo, Bekir İrtegün, Diego Lugano, Andre Santos, Caner Erkin, Cristian Baroni, Emre Belözoğlu, Mehmet Topuz, Özer Hurmacı, Gökay Iravul, Alex de Souza, Miroslav Stoch, Mamadou Ninang, Semih Şentürk, Daniel Güiza.
Çıkan Kadro ;
Volkan-Gökhan-Lugano-Yobo-Santos-Mehmet-Emre-Cristian-Caner-Alex-Niang
Olması gereken kadro bana göre ;
Volkan - Gökhan - Lugano - Yobo - Santos - Emre - Mehmet - Stoch - Niang - Alex - Semih
Şahsi fikrim böyle bir kadroyla Eskişehir'den beraberlik bile alamazdık. Niang sol açıkta bekine yardıma gelmezdi. Stoch her ne kadar çabalasa da o da tam manasıyla yardıma gelmezdi. Niang'ın da Stoch'un da oyun yapısında geriye yardımı düşünmek yok. -Çünkü şimdiye kadar oynadıkları takımda teknik direktörlerinin bu 2 oyuncudan defansif anlamda bir beklentisi olmamıştı- Dolayısıyla geride yalnız kalacak olan Gökhan ve Santos hücuma yeteri kadar katkı veremezdi. Eskişehir orta sahayı kontrol altına aldıktan sonra da Emre ve Mehmet'i koştura koştura bitirirlerdi.
Bana göre mevcut şartlarda çıkarılabilecek en iyi kadroyu çıkarmış hoca. Her ne kadar Cristian zayıf halka olsa da sağda Gökhan - Mehmet uyumunu bozmamak adına Cristian'ın oynamasını da doğal karşılıyorum. Caner sol açıkta doğru düzgün şans bulamadı. Şimdiye kadar sol bekteki performansı nedeniyle kendisine olumsuz bir bakış olsa da, ben Caner'in yeteneklerine güveniyorum ve sol açıkta çok faydalı olacağını düşünüyorum.
Kadro güzel.
Caner'in sol açık oynadığı bi Paok maçı var ki felaketti. Umarım bu performansını tekrarlamaz.
@ Kaptan ;
Çift forvet - Tek amc - İki Kanat - Bir Orta saha .. Ofansif futbol olarak yazdım ben o kadroyu ama sıralamada hata yapmışım doğal olarak Niang sol açık gibi anlaşıldı.
Yani daha düzgün hale getirirsem ..
Volkan - Santos - Lugano - Yobo - Gökhan - Emre ( Mc ) Santos ( Ml ) Topuz ( Mr ) Alex ( Amc ) Niang ( Fc ) Semih ( Fc )
Yaw Aykut stochu harcama ya kes baroniyi al stochu bu ne ya baroni baroni adam mı yok başka şu adam oynayınca ben rahat maç izleyemiyorum
4-3-1-2 oynamak zor olmamalı ama, geçen haftaki semih takviyesi bir hata olarak algılandı ve kadroyu bozmamak adına bunu yapmış olsa gerek.
ilk yarı:0 - ikinci yarı:2 olacak alacaz bu macı
Baronili kadroya devam !
1-0 Helal Olsun Es - Es !
Baroni Aferim Kıpırdama Adamlar Yanından Geçsin Koşma ..
batu gol attı
batugol attı çok iyi organize oldu es es
1-0 es es
Caner'e bak gol attı :n:
Caner Aferim Be :)
Şu Cristian'ın yaptığına bakın... Alper'den yediği çalım, sonrasında metrelerce ona eskortluk etti ve Batuhan golü attı. Devre arası hocanın isteğine rağmen orta sahaya transfer yapmayan başkan hazretlerine selam olsun. Fenerbahçeyi bu Cristian gibilere muhtaç eden tüccar kafalı zihniyete yuh!
Caner'den görülmeye değer bir gol geldi.
Alex'le sonsuzaaaaaaaaa.. :)
GoooooL Niaang