Ligtv Muhtemel 11'ler
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Yobo, Lugano, Santos, Mehmet Topuz, Emre, Selçuk, Stoch, Alex, Niang
GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Yalçın, Emre, Danny, Şenol, Murat Ceylan, Hürriyet, Olcan, Wagner, Popov, Cenk
Printable View
Ligtv Muhtemel 11'ler
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan Gönül, Yobo, Lugano, Santos, Mehmet Topuz, Emre, Selçuk, Stoch, Alex, Niang
GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Yalçın, Emre, Danny, Şenol, Murat Ceylan, Hürriyet, Olcan, Wagner, Popov, Cenk
Caner geçen hafta çok iyi oynadı. Aykut Kocaman madem adaletli bir teknik direktör , oyuncular söylüyor bunu , geçen haftanın yıldızını ilk 11den kesmemesi lazım.
Oh be hele Şükür '' Bank Asya '' topçusu izlemeyeceğiz saha da ..
Stoch göster olum kendini , Tuncay konuşulmaya başlandı çık artık sahneye ..
Bence Stoch Bu Maçta Patlayacak İsimlerden Biri Olabilir :) Tabi Gönlümden Dia'nın Oynaması Geçio Ama :(
Cristian yerine Selçuk'u defalarca tercih ederim.İlk 11'deki yerini almasına sevindim.Stoch'un bu maçta en kritik rol üstlenecek isimlerden birisi olacağını ve galibiyette fark yaratacağını düşünüyorum.
Antep'in ilk 11'i de fena değil Sosa sakat mı acaba?
Bu maçta Stoch'un oynayacağını düşünüyorum ve bu nedenle TV'de olsa maçı izliyeceğim.
Selçuk ve Stoch'u beklediğimi söylemiştim.Bence doğru karar olur oynamaları.
İlk 11'imiz : Volkan, Gökhan Gönül, Yobo, Lugano, Santos, Mehmet Topuz, Emre, Cristian, Caner, Alex, Niang
Ya vallahi billahi tüm hevesim kaçtı şu maçla ilgili !!!
Hala Christian .. Aykut hoca neden neden ??
Oynat Selçuk - Emre ikilisini koy Stoch veya Dia'yı
89 da oyuncu değişikliği yapma yeter artık arkadaş ya :mad:
Arkadaşlar hiç sıkıntı yapmayın uğurlu formamla atkımı giyip maçı izlemeye gidiyorum. 2 gol garanti atarız. Karışmayın bendee (:
Şampiyonluk için haydi fenerbahçem
http://img849.imageshack.us/img849/6923/22689827.jpg
Haydi Fenerbahçe'm 3 Puanı Kap Yarını Bekle :)
Stadda inanılmaz bir atmosfer var .. Umarım boşa çıkmaz bu atmosfer ..
Maç Tartışmalı Bi Pozisyonla Başladı :)
http://img819.imageshack.us/img819/3480/58023273.jpg
çok hırslı başladı iki takım da dizginleri kontrol etmek lazım
Hürriyet ve Alex Kötü Çarpıştılar
daha ilk dakikada gözünün önündeki penaltıyı çalmadı hakem. abi bu nedir ya? bolu rize maçında hakemin gözü önünde theo weeks'i hunharca dövmüşlerdi de adam isyan edip kırmızı kart görmüştü. aklıma o geldi. sertlik normal sanırım bu aralar. dayak yemek kural dahilinde.
dani ve emre aynı dakkada sarı gördüler
aman emre dikkat
Dany'nin Sarı Görmesi İyi Ancak Emre Gibi Bir Oyuncu İçin Çok Erken Geldi Kart .
Niang'a Hakemi Aldatmaya Yönelik Hareketten Sarı Kart Verdi :S Gördüğüm Kadarıyla 2 Çelme Takıolar Niang'a :S
yazıklar olsun sana hüseyin göçek....!
Şu Dakikalarda Baskılıyız Golü Bulmamız Lazım ..
Ahh Gökhan :( Direkler Geçit Vermedi :S
al işte niang gitti...
Niang Sakatlandı :( Umarım Ciddi Birşey Yoktur . Oyundan Alınıyor . Yerine Semih Giriyor .
Semiih Yapma Onu Beee Off . Aramayız Umarım Bunları.
ahhhhh semih ahhh
Alex Bu Frikiği Yaz Bizim İçin :)
Son Anda Çıkardı Karçe :S İlk Yarı Golü Atmamız Lazım Derken Luganonun Formasını Çıkarttı Emre Güngör Nasıl Başardıysa ..