MANİSASPOR
İlker
Kalabane
Eren
Dixon
Ferhat
Yiğit İncedemir
Mehmet Güven
Iwanski
Simpson
Isaac
Makukula
GALATASARAY
Zapata
Insua
Gökhan Zan
Servet Çetin
Sabri
Mustafa Sarp
Ayhan
Culio
Aydın
Arda
Stancu
Printable View
MANİSASPOR
İlker
Kalabane
Eren
Dixon
Ferhat
Yiğit İncedemir
Mehmet Güven
Iwanski
Simpson
Isaac
Makukula
GALATASARAY
Zapata
Insua
Gökhan Zan
Servet Çetin
Sabri
Mustafa Sarp
Ayhan
Culio
Aydın
Arda
Stancu
Gs kazanacaktır.
Stancu gol atacak bugun icime dogdu :p
Arda attı 1-0 öndeyiz...Gerçi ne farkeder :D 2-1 çevirirler...
Maç bitmeden inanmam.:D
Neler oluyor yahu Arda attı yine 2-0...
Burdan maçı vermeyiz umarım.
Arda Son 2 Gündür Yayınlanan Videolara Kızmış Olucakki 2 Tane Yolladı :n:
Gayet iyi paslaşıyoruz ve oldukça iyi bir ilk yarı geçirdik. Ayhan - Culio - Arda - Aydın - Sabri , bu isimler oldukça iyiydi ilk yarı. Mustafa Sarp kornerde ileri gelip öyle bir gol kaçırdı ki efsane yani. Kalenin içinden auta vurmak nasıl bir mantıktır Mustafa ?
Öncelikle 6. dakikada 50 cm'den gol kaçıran Mustafa Sarp'a tüm içtenlikle saygılarımı sunuyorum :D Arda'nın 2 gol atması çok iyi oldu kendi adına kendine güveni yerine gelmiştir. İnşallah maçı çevirmezler diyorum :n::n:
Gooooooooool Culio
Rahat kazandığımız bir maç olsun Allah aşkına.Allah bilir bu dakikadan sonra maçıda veririz.
Maç şu anda 3-2. Bülent hoca Aydın'ı çıkarıp Cana'yı aldı oyuna az önce. Mustafa Sarp, Cana, Ayhan aynı anda sahada. Manisa 3 defansif çıkarıp 1 defansif + 2 forvet özellikli oyuncu aldı oyuna.
Çarpıtılan forma olayına da karşılığını 2 golle verdi..Helal olsun sana Arda ..
Neyseki kazasız belasız atlattık 3-2 kazandık :D bazı arkadaşlar çok üzüldü tabi orası ayrı...
Galibiyetten çok Arda'yı tekrar kazandığımızı düşünüyorum.Şu son haftalarda Arda yine böyle oynarsa kalacağına inanıyorum.Maç yine gidecekti ama şans bizden yanaydı :D
senin reyizliğine lafımız yok İsmail abi :n::n:
Maçı izlerken neler çektim bi bilsen :D
Bi de bizim takımdaki Mustafa Sarp fantazisini çok merak ediyorum kimse vazgeçemedi bu adamdan, bizim göremediğimiz bi özellik mi var bu adam da nedir ? :zuhaha:zuhaha
Galatasaray çok çok iyi oynadı gerçekten.Yenilen iki gol izlemeyen arkadaşları yanıltmasın o ilk gole kadar Manisa'nın bir tane tehlikeli bir pozisyonu yok.Ondan sonra da yüklenseler de tehlikeli olamadılar.Herkes çok iyiydi,Ayhan ve Arda yeniden doğmuş gibiydi.Sahada beğenmediğim tek isim vardı o da Stancu.Gerçekten birebirlerde çok zayıf,bitirmeyi sert vurmak sanan ve vuruş tekniği de o kadar iyi olmayan bir oyuncu.Baros olsaydı en az 8 gol olurdu.
Bugün Stancu yerine Baros olsaydı tarihi fark olurdu..
Tam barosluk maçtı.Aksi bir sonuç çıksa idi stancunun çekeceği vardı..
Bülent hoca lütfen takıntılarından vazgeç.Stancu yerine Anılı alabilirdin..
Arda çıkıyor Barış giriyor tam rezillik..Sok işte Emre'yi;)
İnsua bence gizli kahramandı..Yiğiti sildi..Baltayı alıp bunu keserse büyük ayıp olur..
Kişisel tahmini bu kadroyu daha bozmaz..Stancu-Baros,Balta-İnsua değişkiliği ile devam eder..Umarım baltada yanılırım..
Maçtaki bütün goller kafayla yalnız :D
İnsua'nın bonservisini almalıyız.Adam 90 dakika yorulmadan mücadele veriyor.Oynadığı maçlarda hep böyleydi.Çağlar ve İnsua sol beki karşılar.
Galatasaray yenmiş tebrikler valla
Messi'yi geçtik demi gol sayısında :zuhaha
Vay be bunlar bizimkiler mi ?
Arda 2. golü süper atmış. İşte adam isteyince oynuyor.
Galatasaray bu haftayı bay mı geçti göremedim hiç :)
Şaka bir yana maç kazanabildiğini gösterdi GS..