yaw adam ole bole değil ki fenerbahçe maçında adam gol atar mı sizce?
Printable View
yaw adam ole bole değil ki fenerbahçe maçında adam gol atar mı sizce?
hiçbir yabancı oyuncu Türkiyeyi ve Türk futbolunu youla dan daha iyi bilemezdi. Türkiyeyi ve Türk futbolunu iyi bildigi için mi alındı yani Nobre. Tek özelligi fırsatcı olması Alex in önünde bende oynasam o kadar gol atarım Besiktastada Alex yok. Besiktaslılıgımla her zaman gurur duymusumdur ama bizi Fb nin alt kadrosu yapmaya ugrasan yonetimede lanet olsun. Besiktasın hiçbir transferine bu kadar sinirlendigimi hatırlamıyorum
atar çünkü fb den ayrılırken fb yi eleştirmişti ... hatta alex de yakında gider demişti ... bence o maçta daha hırslı oynar
madem alex var diye nobre bu kadar gol attıysa anelka niye bu kadar gol atamadı .... bence o kadar basit değil .... nobre iyi bir futbolcu ....Quote:
Originally Posted by BurakMania
Anelka değil Alex bu isteksizlikle oynadıgı surece Zidanın önünde oynasa ne fayda fransa antrenoru bunu gormus olmalı ki Anelkayı Dunya Kupasına goturmedi.Quote:
Originally Posted by paco
Ben Ali Günes i , Nobre yi , M. Dogan ı izlemek için kombine almam arkadas
Nobre Besiktasta gol kralı dahi olsa ben zannetmiyorum ki gercek Besiktaslıların içine sinecegini çirkefin önde gideni ...
iyi bir futbolcu umarım BJK te başarılı olıur...
Geçen sene sahtekar,öyle böyle dediğim adamımı destekleyeceğim.Fenerbahçe'de oynamış olması bir yere kadar ama yaptıkları unutulurmu yani?Samsunspor - Fenerbahçe maçını hatırlayın.
Ben böyle adamı tabiki istemem arkadaş.Herkes bol keseden atıp tutmuş,yok Beşiktaş taraftarı işine baksınmış,Nobre iyiymiş,Ronaldo'mu istiyormuşuz,yok Nobre gelicek şampiyon olacağız demiş vs.
Beyler saçmalamayın lütfen herkes kendi işine baksın.Ben istemiyorum arkadaşım Nobre filan.Yıldırım Demirören akıllısı ve mösyö Tigana(git gide güvenim azalıyor) saçmalamaya devam ediyorlar.Hadi hayırlısı bakalım.
Beşiktaş bu transfer politikasıyla biraz zor sampiyon olur bırak sampiyonlugu ,ilk ücüe girmekte zorlanır gene takımın hepsini degistiriyorlar her sene aynı 9-10 tane futbolcu alıyorlar onlarda genelde ufak takımlarda iyi oynayan futbolcular geliyolar bjk ya oynamıyorlar...Yok abi yok bu besiktas bu kafayla oooo...Yıldırım Demirören gitsin tüp satsın daha iyi bence.:D
''Taraftar Nobre'yi İstiyor mu?'' isimli ankete katılan 1000'den fazla üyenin %64 'lük kısmı 'Hayır' oyu verirken, %35 'i de 'Evet' oyu verdi.
Nobre'nin transferinden bir hayli huzursuz olan Beşiktaş taraftarları, bu transferden ötürü yönetime selzenişte bulunuyorlar...
ben inanmıyorum yok biz istemiyoruz yok kabul etmeyiz vs vs.Gol atmaya başlarsa Nobre Nobre diye şarkı söylemeye başlarlar......
ben gelmesini hiç istemememiştim ama napalım geldi artıK işallah adam gibi oynarda boşa para wermemiş oluruzz we bence taraftarın istememesi kadar normal bişey olamazz sahtekar we çirkef bi futbolcudur (insan olarak karakterini bilmem ama futbol karakteri bu) sonuç olarak bende istemiorum ama başa gelen çekilir :(
Arkadaşım daha neyine inanmıyorsun işte istemiyorum.Birçok Beşiktaşlı arkadaşımda benimle aynı fikirde(hatta hemen hemen hepsi).Daha ne diyeyim.Bende Beşiktaş taraftarını az çok tanıyorsam Nobre diye şarkı falan söylemez.Ama sizin bir kuyruk acınız var gibi geldi bana.Quote:
Originally Posted by senderson
fenerbahçenin bir kuyruk acısı yoktur. çünkü fenerbahçe nobre yi 100. yıl kadrosunda düşünmediği için bırakmıştır.bir de yerine daha iyisini transfer etmeyi düşündüğü için.
bu arada bazı yorumlar okudum, geçen sene nobreyi yerden yere vuranlar, sahada yaptığı hareketleri sürekli eleştirenler fenerden gidince iyi futbolcu faydalı olur demiş. nobre ne olursa olsun bizim için iyi şeyler yaptı ve onun fenerbahçeye kattıklarından ötürü ona teşekkür ediyorum.(katamadıklarından dolayı sinirliliğim hala devam ediyor)
bir de fenere gol atar mı bilmem ama mondragona atabilir. onu çok seviyo çünkü:D :D
Daha evvel de dedim..
Beşiktaş taraftarı bir oyuncuyu sevmezse, o oyuncu ne yaparsa yapsın taraftar sevmez, tribüne çağırmaz, bağrına basmaz...
şimdi gördüm msjını hala gülüyorum:DQuote:
Originally Posted by FeYYaz1989
Yıldırım Demirörenin bu bjk taraftarını çıldırtan fenerleşme operasyonunu diğer adıyla transferleri kasıtlı yaptığına inanmaya başladım.bu kadar hata istenilse yapılmaz,hatta belki demirören fenerlidirde:D (komplo teorisi)
nobre isterse hermaç gol atsn benm içime sinmez arkadaş, sizn kafanızdaki adamlar bizi anlamıosa napalm illa sizin gibi düşüncek deilz
haksz yere aldığı fauller yaptrdığı penaltılar aklımdan çıkmıo bi türlü ayrıca fener nobrenin o yaptığı hareketlern kaymağını yedi hakemler bundan sonra nobrenin kaşı açılsa anca faul olduğuna ikna olurlar
ve tek sewindiğim nokta hasta fenerli ve nobre manyağı olan fenerli arkadaşlara laf arasında bi tekerleme söyleyebileceğmdir
nobre nobre nobre nobre marcioo nobreyi anca kızdırmak amaçlı söylerm ,takımımmz için gol attığnda deil
vee yönetim sizi allah bildiği gibi yapsın, sırf aziz yıldırıma gıcıklığına gidip şu nobreyi başımıza musallat ettinz, boboyu harcıcaksınz bonservisini alsanz bile yedek mi oynıcak o adam
Bu noktaya sonuna kadar katılıyorum. Bobo Nobre'den çok daha iyi potansiyele sahip bir oyuncu.Harcanırsa büyük kayıp olur Beşiktaş için.Quote:
Originally Posted by francesco10
Bu arada bir parantez daha açmak istiyorum.Beşiktaş Antalyaspor'dan Burak Yılmaz'ı da aldı.Bu oyuncu A milli takıma seçilen bir oyuncu. Şimdi Nobre mi, Bobo mu, Gökhan Güleç mi yoksa Burak mı oynayacak ileri ikilide. Eğer Nobre forma giyerse yedek kalan 2 genç stara yazık olacak. Umarım Tigana ileride Gökhan-Bobo ve arkalarında da Burak'a şans verir.Eğer tercihi bu yönde olursa Beşiktaş'ın geleceğinin en büyük teminatı olur bu kadro.
Burak transferi bitti diye konuşuluyor ama daha kesin birşey yok bildiğim kadarıyla ama ben de Burağın alınmasını istiyorum.Bobo da potansiyel olduğuna katılıyorum ama sanki bana olup olabileceği en fazla Nobre gibi bir futbolcu gibi geliyor.E o zaman öyleyse Bobo nun yetişmesindense şuan için daha etkili olan Nobre yi oynatmak daha akıllıca.Ayrıca bu sezon Sinan Kaloğlu da Beşiktaşta olacak.Bu kadar forvet kalabalığındansa ortassahaya takviye yapmak çok daha doğru olacaktır ama..
Bence Nobre Beşiktaşa göre bir futbolcu degil. Nobre için kanatlardan orta lazım ama Beşiktaş genelde ara paslarla gol atmaya çalışıyo ve bu pasları alacak kadar hızlı bir oyuncu degil diye düşünüyorum. İşin manevi ve duygusal tarafı da ayrı konu.
tigana bence kotu transfer yapmaz bjk ye yararli olacaktir bence taraftar da bunu kabullensin
besiktas simdide gökhan ünali istiyomus bu adamlar yine takimi dolduruyolar özelliklede forvetle...
Beşiktaş taraftarı formasını terleten mücadele eden futbolcuya hakkını verir.İster Nobre olsun ister başka biri.O formanın hakkını verdiği sürece taraftar bağrına basar,yok veremezse youlanın yanına gider.
bence konu sapıyor. Lütfen konuya yönelik yorum yapın
şu anda 1 msjı sildim eğer konuyu uzatan olursa uyarı alıcaktır ve konuda tartışma yaratan bütün msjlar silinecektir
bu nedemek şimdi ya adam tam bi uefa kupası adamı ...Quote:
Originally Posted by jacke
şampiyonlar liginde fb bişey yapamıyor ki nobre yapsın yok schalke maçında anelkaya pas verseymiş schalke nin iddiası kalmıyormuş....
bence siz kendinizi kandırıyosunuz nobre her takımda iş yapar gerek fiziği gerekse fırsatçılığı nobrenin anelkadan tek eksiği ismi duyulmamış olmasıdır ...
siz böyle hiç bir işyapamayan anelka yı sırf isim için savunmaya kalkarsanız veya kadroda tutmaya devam ederseniz çok pişman olursunuz ....
gs ve bjk olmasa biz nasıl geçinecez bize uymayanı size veririz gerçi Nobre uyuyordu ama heralde daha iisi alıncaktır...
1.si Beşiktaş tribünlerinin fenerden alıntı nobre nobre nobre marcio nobreyi söylemez...
2.si zaten tribünden nobreye dahi bir pozitif bir ilişki olacagını hiç zannetmiyorum
3.Bu kadar beste fabrikası bir tribünün tutupta fenerden alıntı bir beste söylemesi imkansız size ihtiyacı yoktur.Ama tam tersi sizler için geçerlidir.
yukarda belirtmiştim konu dışı yorm yapanları uyarıcam diye
kusura bakma adamım , laf atılmış ben ona dayanamıorm