Mustafa Sarp ve Ayhan son maçlarda olduğu gibi oynuyorlar ancak Serkan yine aynı...Bu arada şu İnsua niye oynamıyor yahu Çağlar cezalı kalınca mı oynayacak hep...İyi oynuyoruz tek eksiğimiz gol...
Printable View
Mustafa Sarp ve Ayhan son maçlarda olduğu gibi oynuyorlar ancak Serkan yine aynı...Bu arada şu İnsua niye oynamıyor yahu Çağlar cezalı kalınca mı oynayacak hep...İyi oynuyoruz tek eksiğimiz gol...
m.sarp'in sakatlanmasi ve uzun aylar mac oynamamasi benim icin su an galibiyetten daha önemli. Beddua etmiyim etmiyim diyordum ama yetti artik.
Bunu ilk 11'e yazan hocayi da, niye elestiriliyor anlamyiorum diyen efsane Kaptanimiz Cüneyt Tanmani'da tebrik ederim.
Serkan'ın yerine aydın girdi bilmiyorum nasıl bir diziliş olacak spikerler sağ bekte oynayacak diyorlarda yok artık diyorum heralde sağ bekte oynamaz.
edit : Şaka maka sağ bekte oynuyor ya
İlk yarıda 10 numaramız Mustafa Sarp'tı.İnanılması imkansız gerçekten.GS kadrosu tarih boyunca bu kadar kalitesiz ve ruhsuz oyunculardan oluşmamıştır herhalde.Bu takıma çok takviye lazım,çook.
Güzel gol oldu gercekten Gs 150 tane böyle frikik kullansa ön diregi geciremez topu.
2 oldu bir anda
Fark gelebilir 2. 6-0 faciasi
Gollllllll Aurelio Dk 60 1-0
Simao ve gol! 2-0
Maşallah.Tıkır tıkır yedik golleri.
Simao müthis! Quaresma'da güzel getirdi
Bravo Beşiktaş. Yazıklar olsun böyle Galatasaray'a. Bu taraftar ne çekti bu sene yahu. Yazık gerçekten.
Mustafa Sarp sana ne desem az be.Aynen böyle devam et yavrum.
Üst üste 2 topumuzun direkten dönmesinden sonra 2 gol üst üste bulmamız çok iyi oldu.
Galatasaray'da oyuncu değişikliği... Mustafa Sarp oyundan çıkarken Hakan Balta onun yerine giren oyuncu.
Aydın sağ bekte olursa böyle olur.Yıllardır bıktık Sabri'den be arkadaş.Takviye yapın artık şuraya.0'dan kadro kurulması lazım,0'dan.O kadar çok işe yaramaz adam var ki...
Dedigim gibi Arda'nin milyonuncu duran top kullanisi yine ön direk. Takimda kim olursa olsun böyle kullaniyor duran toplari.
Bu Mustafa Sarp'ı halı sahada adam tamamlamaya çağırmam ben.Kazma ötesi.Bu adam Galatasaray'da oynadı ya hiç bir transfer daa kötü olamaz bundan sonra.
Mustafa Sarp bu takımda bir daha forma giysin mi, ne dersiniz? Hayır dediğinizi duyar gibi oluyorum..
Yine sarı kart gördü ya.Gönderin şu Baros'u ya.İç etkenler,dış etkenlerden daha çok yıpratıyor bizi.
Bir klasik Baros yine itirazdan sarı gördü.
Abi biz duran toptan gol atamayız,gol yeriz.Spiker maçın başında ligin en çok korner kullanan takımı Galatasaray dedi.Kaç gol atmışız acaba bu 200 küsür kornerden?2 bilemedin 3 tane.Ama Fenerbahçe,Bursaspor gibi duran topları etkili kullanan takımlar sezonda 10-15 golü böyle atıyorlar.Herkes Mersin'e giderken biz tersine gidip duran toptan gol yiyoruz.Helal olsun.
Ya duran topu falan bırakın.Rahatça 5 pas yapabiliyor mu bu takım maçlarda bir dikkat edermisiniz?Hep aynı şey top Servet reise geliyor o sağına yolluyor.Sonra G.Zan baskıyı görünce orta sahaya saçma sapan bir pas yolluyor.Ardından o topu Ayhan alırsa aynen geriye yolluyor.Sarp alırsa kaptırıp pozisyon yiyoruz.Bu döngüyü aşabilirsek bir gün duran toptan gol atmaya başlarız.
Bülent Ünder gider ayak yerli oyunculara para kazandiriyor Ayhan olsun Aydin olsun M.sarp olsun mac basi ücret alan adamlar. Ne geliyorsa bu efsanelerden geliyor su takimin basina. Fasist bi kulüp olma yolunda emin adimlarla ilerliyoruz yabancilarin hepsi disiplinsiz kötü yerliler mükemmel oynuyor. Neymis yabancilar daha fazla para kazaniyormus ulen sen de onun kadar yetenekli ol parani kazan git avrupaya bakalim top oynatiyorlar mi sana.
Bobo çok net pozisyonu harcadı :)
Bobo 3. kez boş kaleyi kaçırdı
Baros ne yapıştırdı ya Rüştü son anda çıkarttı. Muhteşem bir gol olurdu...
Rijkaard olmasaydi su an küme düsmeyi garantilemistik.
Tebrikler Beşiktaş.
Servet napti öyle yahu Bobo'ya :D
Bu sezon bitsin artik. Bu m.sarpin sözlesmesi ne zaman bitiyor GS ile
Ah Bobo ah.Farkı kaçırdık senin yüzünden.Galibiyette emeği olan herkese tebrikler ve teşekkürler.:k:
Efsane onbir:mad:
------------------Aykut--------------
--Aydın--Servet-----G.Zan---Çağlar---
-------------Mustafa--H.Balta---------
------------------Ayhan--------------
---Kazım------Baros-----------Arda----
Oyuncu değişiklikleri tam fiyasko,emre çolak,cana gibi oyuncular yedek'e alınmıyor..anıl oyuna sokulmuyor..