Abdi İpekçi'de ki maça gitmeyi düşünüyorum.Saha içi 12 TL yazıyor.Tam olarak neresi oluyor dandik bir yere gitmeyelim:D
Abdi İpekçi'de ki maça gitmeyi düşünüyorum.Saha içi 12 TL yazıyor.Tam olarak neresi oluyor dandik bir yere gitmeyelim:D
Taraftarların önünde güzel deri koltuklar varya orası işte:)En öndeki yerler.En güzel yer saha içleri.Ama alıcaksan elini çabuk tut hemen bitiyor.
Bu sezon her maçımızda bu fiyatlar uygulandı.Playoflarda da bu fiyatların uygulanması güzel oldu.En azından öğrenciler felan gelebiliyor.
Güzel inşallah kısmet olur da giderim.Yarın Biletix'e yol göründü.
Abim almış bileti. Cumartesi ordayım inşallah :)
Şampiyon oluruz.
Fenerbahçe yönetiminin fırsatçılığından pahalı Fenerbahçenin biletleri. Voleybolda seyirci bulamıyorlardı, 1 liraydı biletler. Biraz ilgi oldu, hemen fırladı. Sene başı bilet fiyatı açıkladılar, deplasmanda Barcelona'yı yenince, aynı hafta ikiye katladı. Ama geçen Efes maçında ağızlarının payını aldılar. Öyle kazık fiyatlar koydular ki, salonun yarısı ya doldu, ya dolmadı.
İlk gideceğim maç olacak,inşallah kazanırız.
Bizim salondaki 2 maçın biletleri tükendi.Ancak ikinci maça bilet alabildim.İlk maçı kaçırmak kötü oldu.Baya üzüldüm açıkçası.1-2 saatle kaçırdım biletleri.
Biletler uçmuş yahu resmen. Arkadaşlar ben davetiye bulabilirim belki Abdi İpekçi'deki ilk maça isteyen Galatasaraylı arkadaşlar isim soyad olarak bana Ö.M atsınlar bulabildiğim kadar davetiye veririm :)
Sinan Erdem'de 1-0 yapabilmek umuduyla.. Başarılar Yenilmez Armada!
İyi olan kazansın. :0:
Yalnız bu yenilmez armada filan gibi lafları duyunca ben tırsıyorum, ter basıyor. :p
-----------------
Bugün veya kendi evimizde oynanacak sonraki maçta kaybeder miyiz? Neden olmasın? Saha avantajı gider mi, gider. Ama birşeye çok güveniyorum: Bu takımı değil Türkiye'de bulunması, Avrupa'da dahi dört defa yenecek takım çok zor bulunur. Saha avantajı filan hikaye.
PG: Engin Atsür
SG: Can Maksim
SF: Kinsey
PF: Mirsad
C: Vidmar
Sakatlık nedeniyle süre alamayacak oyuncularımızı ayrı bir takıma koysanız, en kötü ihtimal final oynarlardı. Ve biz yukarıdaki sakatlara rağmen her pozisyonun en iyi oyuncularına sahibiz. Yeter ki -Allah korusun- yeni bir sakatımız olmasın. Tek rakibimiz sakatlıklar.
Son 10 Dakika Maça. Saldır Fenerbahçe'm .
Oğuz Savaş hemen 3 faul oldu.
hangi kanalda maç ?
hey allahım ya basket maçı için link arıyom ya arkadaş artık ne diyim :D
8-2 idi en son hadi fenerbahçe:D
30-20 2.çeyrek 6 dk kaldı iyi oynuyoruz ben bişi soracağım bu baskette yabancı sınırlaması varmı
Tamam saolun :)
Fark açılıyor bu arada maalesef. Oktay Mahmuti taktiksel dehasını biraz daha konuşturursa hayrımıza olacak.
FBÜ 44-33 GSCC ilk yarı bitti. Ermal bekleneni veremedi GSCC cephesinde.
Hakemler çok kötü. Daha acısı taraftar çok kötü. Normal bir lig maçı havasında.
Not: Kadroda 5 yabancı bulunuyor. Aynı anda 3 tanesi süre alıyor. Emir Preldziç Türk statüsünde ve davet edilirse milli takımımızda oynayacak.
Final haftası hep abi :D gençler sınav çalışıyordur :p
Oğuz ne yapıyosun abi :n:
Bugün çok kötüyüz.Maç koptu.