agüero çok şahane gol attı. 60 70 gibi oyuna girdikten sonra bayağı etkili oldu. çok pozisyon buldu.
bir marcelo moreno vardı, n'oldu ona? adam bildiğin bitik.
Printable View
agüero çok şahane gol attı. 60 70 gibi oyuna girdikten sonra bayağı etkili oldu. çok pozisyon buldu.
bir marcelo moreno vardı, n'oldu ona? adam bildiğin bitik.
bu a haber normal uyduda yok mu ya?
Messi: "B*ktan bir golle bizi şaşırttılar!"
Arjantinli dünya yıldızı, Bolivya'nın kendilerini şoka uğratan golüyle ilgili ilginç bir tabir kullandı ve skordan memnun olmadığını söyledi.
Goal.com Türkiye
http://u.goal.com/135300/135361_news.jpg
Arjantin'in Barcelona forması giyen yıldızı Lionel Messi, Copa America A Grubu mücadelesinde Bolivya'yla 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından memnuniyetsizliğini dile getirdi.
Messi maçtan sonra Goal.com'a yaptığı açıklamalarda konuyla ilgili olarak "Bizi b*ktan bir golle şaşırttılar ama Kun Agüero sağ olsun ki eşitliği yakayabildik. Ama mutsuzuz çünkü hedefimize ulaşamadık. Bazı şeyleri iyi yaptık fakat kendimizi geliştirmeye devam etmeliyiz." şeklinde konuştu.
Beraberlik golünü atan Agüero ise maç hakkında "Bu daha ilk maçımızdı, her şey zor olacak. Bolivya savunmada çok sağlamdı, ama önemli olan kaybetmememiz. Sanırım Sergio Batista ikinci yarıda golü daha çok düşündü, oyuna bir forvet oyuncusu aldı ve golü aradık. Maçlar devam ettikçe daha iyi hale gelirsiniz. Bu gece yaptığımız hataları telafi etmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.
http://www.ahaber.com.tr/webtv/video...er/canli_yayin
A Haber sitesinden canlı veriyormuş arkadaşlar :D .
sürpriz olmaz dedim ilk maç sürpriz oldu :D umarım bugün sızmam ve maçları izleyebilirim
dün maç esnasında a haberin sitesinde yayın bulunamıyor yazıyordu. adamlar kendi yayınlarını bulamıyorlar :D
Brezilya-Venezuella maçı ortada geçiyor.Arjantin maçı gibi bu maçtanda bir sürpriz çıkabilir.
Brezilya-Venezuella maçı 0-0 sona erdi.
Santos oynadı mı ? Oynadıysa nasıl oynadı ?
Santos oynadı.Güzel oynadı begendim.(Bir Galatasaraylı olarak).Neymar ve Gansonun fos oldugunuda söylemeden geçemeyecegim.
Ben ikisini de çok beğendim :)
Santos fena değildi.Neymar'ı beğendim ama Ganso çok kötüydü bence.Aldığı topları olumlu kullanamadı.Brezilya milli takımının 10 numarası daha iyi olmalı.
Paraguay-Ekvador maçı da 0-0 sonuçlanmış.
Maçlar çok zevksiz geçiyor şimdilik.Bakalım çeyrek finalle birlikte toparlanırlar umarım.
Ayrıca Ganso'yu beğenmedim pek.Ama bir maç ile net birşey söylemek de istemiyorum.Neymar ? Bencil :) Son dakikalarda sol kanattaki komedisi görülmeye değerdi.Yahu belli ki yetenek var Neymarda buna itirazım yok severim de o tarz oyuncuları ama yerine göre yapacaksın bencilliği..
Santos güzel oynadı . Ganso paslarını az daha isabetli yaptırsa Kaka'dan iyi diyeceğim . Çok müthiş tekinği var .
Uruguay:1 (Luis Suarez)
Peru:1 (Guerrero)
Şili:2 (Peredes, Vidal)
Meksika:1 (Araujo)
Turnuva sıkıcı geçiyordu ki Şili maçı biraz daha hareketli oldu.
Kupa amerika fix ceyrek finalde basliyor
Turnuva geneli mahalle maçları ayarında geçiyor.
Dün oynanan Uruguay - Peru maçı gayet iyiydi bence, karşılık ataklar posizyonlar boldu ama gol yoktu. Şili - Meksika maçını da çok istememe rağmen izleyemedim sızmışım :schaf:
Meksika geçenlerde Orta ve Kuzey Amerika ülkelerinin katıldığı Gold Cup'ı kazandı, şimdi de Güney Amerika ülkelerinin katıldığı Copa America'ya katılıyor. İki ayrı federasyonun turnuvalarına katılabiliyormu ülkeler?
copa americada 1-2 ülkeyi kıta dışından davet ediyolar
Meksika , Gold Cup'un ardından burda da oynuyor ama Gold Cup'taki kadrodan bir tek G. Dos Santos duruyor.Diğer isimleri olimpiyata hazırlamak için almışlar , en azından spiker öyle söyledi.U22 kadrosuymuş şu an turnuvada bulunan kadro.Zaten tecrübesiz oldukları sabaha karşı oynanan maçta belli oldu.
Arjantin-Kolombiya maçı 0-0.Oynanan 7 maçta sadece 8 gol var.
yalnız dünkü maç 0-0 bitmesine rağmen çok zevkli geçti. guarin şov yaptı. ama messi yine rezalet oynadı. barça'da messi topla buluşunca etrafında en az 3 kişi bitiyor. messi hep doğru yerlerde top alıyor. ama arjantin'de messi doğru yerde topla buluşamıyor ve barça'daki gibi etrafında pas atabileceği arkadaşları yerinde sadece rakip takım oyuncuları bulunuyor.
Gol atan kazanır.
Messi ısrarLa Maradona nın tahtını aLmak istemiyor. BarceLonaLı Messi oLacak ve böyLe devam ederse hep böyLe hatırLanacak. Bence artık net oLarak Dünyanın 2 numaraLı ismidir Messi.
Evet milli takımında her maç harikalar yaratan Ronaldo'nun ardından. :)