Şampiyonlar Ligi yarı finalini de finalini de 3-0 kazanan bir takım, bir havalimanının lafı olmaz. Yakalım :)
Printable View
Şampiyonlar Ligi yarı finalini de finalini de 3-0 kazanan bir takım, bir havalimanının lafı olmaz. Yakalım :)
Tebrikler Fenerbahçe.Büyük başarı.Bu sene Türkiye'de bayanlarda hem basket hemde voleybolda devrim gibi bir sezon yaşanıyor.
Helal olsun sarı meleklere . Armanın gururu onlar . Dünya Şampiyonluğundan sonra Avrupa Şampiyonluğuda geldi . Yakılsın dış hatlar !
Tebrikler Sarı Melekler ,
Ali Koç muhabire hocayı bırakıp kendiyle röportaj yapmak isteyince , hocayı bırakıp benle röportaj yapamazsın dedi hocayı öne çıkardı , ardından hocaya tercümanlık yaptı , 0 ego , sonra da mehmet ali aydınlar'ı da unutmayarak teşekkür etti.
Helal Olsun bu adama , bu adama kötü söz söyleyenin akıl sağlığından şüphe ederim
Helal olsun Sarı Meleklere.
Eda röportajda kupayı alıp yarın Çağlayana gideceğiz dedi. Dün twitterdanda; "En büyük hayalim bu kupa ile Şükrü Saraçoğlu çimlerine ayak basmak" yazmış.
Helal olsun hepsine. Bu gurur hepimizin. :)
Tebrikler Fenerbahçe.
Gözlerim doldu helal olsun.
Helal olsun Sarı Meleklere.
İkincilik, üçüncülük ve sıra şampiyonluğa gelmişti zaten. Helal olsun Sarı Melekler. Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmak zor ama Fenerbahçe artık Şampiyonlar Ligi şampiyonu değil, dünya voleybolunda 1 numara. Artık her sene dörtlü finale kalacağımızı düşünüyorum ve dünya voleybolunun saygıyla bahsedilen bir takımı olacağımıza eminim ki şu anda bile öyle, şimdi sıra kendi ekolümüzü oluşturmakta ve voleybolda Türkiye'yi daima zirvede tutmakta, bize bu gururu ve mutluluğu, üstelik de bu sezon yaşattığınız için çok çok teşekkürler.
Saat 1 gibi İstanbul'da olacaklarmış. Naz sormuş; "Dış hatlar hazır mıııı?"
[YOUTUBE="iIvBqOXmOK8"]Kupa Töreni[/YOUTUBE]
Tebrikler Fenerbahçe :) Gerçekten çok büyük bir başarı.
Sponsorluktan kovulan şahsın kulakları çınlasın. Helal size sarı melekler.
---------
"Kupayı Başkanımız Aziz Yıldırım’a götüreceğiz"
Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımımız oyuncuları, Bakü’de kazandıkları Şampiyonlar Ligi Kupası’nı, Başkanımız Aziz Yıldırım’a götüreceklerini ifade etti.
Şampiyonluk maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan oyuncularımızdan Eda Erdem, "Biz 3 senedir bu kupayı çok istiyorduk. Bu maçta her sayıda disiplinli ve istekli oynadık. Çok mutluyum. Bu kupayı başta Başkanımıza armağan ediyoruz. Fenerbahçemizin tarihine altın harflerle ismimizi yazdırdık. Bu taraftar her şeyi hak ediyor" dedi.
Kupayı hak ettiklerini söyleyen Seda Tokatlıoğlu ise, "Biz bunu şampiyonluğu hak ettik. Çok çalıştık. Bütün takımı kutluyorum. Kulübün tarihinde ilk kez bu kupayı havaya kaldıracağız. Taraftar bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Kupayı Başkanımız Aziz Yıldırm’a götüreceğiz" şeklinde konuştu.
Aynı günde 2 mutluluğu yaşadığını ifade eden Duygu Bal ise, "Çok mutluyum. Bugün benim doğum günüm. Bugün 2 büyük sevinci bir arada yaşıyorum. Bütün camiamla gurur duyuyorum . Çok iyi mücadele ettik" diye konuştu.
Fenerbahce.org
Ülke olarak böyle başarılara ihtiyacımız var. Fenerbahçe'nin voleyboldaki bu gidişi diğer takımlarında bu anlamda önünü açacak ve yol haritası çizecektir.
Bu başarının kalıcı olacağını düşünüyorum ancak futbol ve nispeten basketbol haricinde bu branşların seyirci potansiyelini artırmamız gerekiyor. Başarı geldiğinde değil her zaman desteklenmesi gereken branşlar olmalı ki futboldan, sponsorlardan gelen paralarla değil kendi bütçesiyle ayakta durabilen yapılar oluşturabilelim.
Sarı Melekler İstanbul'a indi.
Verdiğiniz sözleri tuttunuz,
Şampiyon oldunuz.
Şimdi sıra geldi bizlere,
Dış hatları yakıyoruz...
Tebrikler Fenerbahçe. Daha önce kapısından döndükleri bu kupayı tarihlerinde ilk kez kazanarak büyük bir iş başardılar. :)
Kafileyi karşılayan taraftarlara polis saldırmış. Polisin, buna tepki gösteren takım oyuncularına da saldırdığı iddiaları var. Hadi taraftar alışkın polisimizin tutumuna ama o kızların mutluluğunu baltalamaya hakları yok. Yazıklar olsun.
Çok büyük bir başarı gerçekten kızları tebrik ediyorum.Ayrıca bizim kulüpte açıklama yayınlamış ;
Fenerbahçe Bayan Voleybol takımını tüm Türkiye’ye gurur veren başarılarından dolayı tebrik ederiz.
Galatasaray Spor Kulübü
Buda kupamız :)
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...37211004_n.jpg
Voleyboldaki yükselişimiz ülke olarak devam etmekte sarı melekler şampiyonlar ligini almayıbaşardı şimdi sırada galatasarayın cev kupasını almasına geldi
Bazı şeyleri anlamak zor, 3 temmuzdan bu yana Fenerbahçe taraftarına karşı emniyet güçlerinin uyguladığı aşırı güç kullanma arzusu dün gece yine zirvedeydi. Ülkemizde caddenin ortasında bölücü sloganlar atıp yürüyenlere bakmakla yetinenlerin "Şampiyon Fenerbahçe" diyenlere saldırması, onu geçtim Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmuş bir takımın otobüsüne coplarla saldırması akıl işi değil. Futbol takımı şampiyon olsa ne yapacaklar merak ediyorum, olağanüstü hal ilan edilir herhalde.
Naz Aydemir @nzydmr11
En sonunda da bizim otobuse saldirdilar biz tepki gosterdik diye... Yazik !!!
DuyguBAL @duygubal
Hayatimda boyle olay gormedim!!!!Polis uniformasini giyip once bizi korumaya sonrada otobusumuze kadar saldirmaya kaltilar!!!Yaziklar olsun!
Allah bizi polis teröründen korusun.
Bu ülkede hiçbir başarı cezasız kalmaz. :)
tebrikler fenerbahce cok iyi bir basari.
umarim yarin 2.ci turk takimimiz"da CEV kupasini alir.
http://imgim.com/546799992.jpg
Bu hangisi futbolun UEFA'sı gibi bişey mi :D
CEV uefa buda galiba :D sampiyonlar ligini fenerbahce aldigina gore uefa buda galiba :D