Ender yerine harika sezon geçiren Barış Ermiş kadroda tutulmalı.Cenk,İzzet,Sertaç'ta çıkarılmalı.Semih yetişemeyecek büyük ihtimal.
Printable View
Ender yerine harika sezon geçiren Barış Ermiş kadroda tutulmalı.Cenk,İzzet,Sertaç'ta çıkarılmalı.Semih yetişemeyecek büyük ihtimal.
Ermal neden alınmadı anlamadım, Sertaç bile var.
çok kaliteli bir kadromuz var seçimler iyi
Doğuş NCAA'de değilmiydi Efes'e mi transfer oldu ?
Evet oldu.
Herkes Enes Enes diyor ama son 12'ye kalabileceği konusunda bile şüpheliyim ben Enes için. Tamam müthiş yetenekli bir oyuncu, NBA'de 3.sıradan seçildi ama fizik kondisyonu ve 2 senedir maç yapmıyor olmaması çok büyük dezavantaj Kİ 5 numarada ömer ve semih varken zaten, Enes'i bu yüzden almayabilirler. İki kaliteli uzun var, Enes'i riske etmeyelim düşüncesinden dolayı.
Bence Doğuş Balbay son 12'ye kalmalı. Şöyle büyük hedefimizin olduğu bir turnuvada defansif olarak Doğuş gibi bir guard'a maç içinde değişik zamanlarda ihtiyacımız olabilir. Taktiksel açıdan düşünüyorum tabi, kalite olarak değil ehe.
Enes 4 düşünülüyor sanırım. Ersan ve Enes değişmeli oynayabilir. Kerem Gönlüm dışarda kalabilir.
Aksine bence Doğuş kalmamalı, tek geliştirdiği yer savunma. Doğuş Efes'de Ender'in aldığı süre kadar bile süre alamayacak. Şu hali ile gayet vasat bir guard.Efes yetiştirme bedeli ödeyerek Fenerbahçe'ye yarar sağladı hatta.
Semih yetişmezse muhtemelen yerine guard alır, Ender'i alır herhalde.
Enes 4 oynuyor, başka 4 no olmadığı için alınır.
Kerem Gönlüm 5'ten bozma 4 olduğu için Oğuz veya Semih 4 oynasa da pek farketmiyor.
Elimizde en iyi 4 numaralardan biri var Avrupalı, Ersan.
Her şampiyonaya en az 1 adet yetenekli genç oyuncu götürürler takımlar, alışkanlık gibi dünyada. Bu sene Enes olacağını düşünüyorum.
Cenk Akyol ve Oğuz Savaş dışında gayet yerinde seçimler olmuş ...
Oğuz bence iyi bir sezon geçirdi.
Furkan Aldemir umarım 12'ye kalır.
Sertaç asıl kadroya alınmasa bile bu kamp dönemi ona yarayacaktır.
Oynadı, sonra FIBA dan izin alıp Arnavutluk için oynamaya karar verdi. Geçen Dünya Kupasında da Arnavutluk takımındaydı.
FİBA rezil bir kurum olduğu için böyle şeyler oluyor.