TRT'nin resmi sitesinden de izleyebilirsiniz TRT 3'ü.
edit : Abi bu takımlar Mars'tan falan mı geldi :n:
Printable View
TRT'nin resmi sitesinden de izleyebilirsiniz TRT 3'ü.
edit : Abi bu takımlar Mars'tan falan mı geldi :n:
5.torbadan kimi çekersek çekelim farketmez de . 6.torbadan Galleri çekmeyelim.
Afrikada 4. torbadaki ülkelerden 2-3 tanesini ilk defa duydum :D :D
Biz çıkmadık mı daha beyler ?
Avrupa kuraları en son çekilecek.
http://www.fifa.com/worldcup/preliminarydraw/draw.html
Biz çıkınca yazın da bizde izleyelim o zaman :D
Eneee Bermuda diye ülke varmış yav, ben onu sadece Okyanusta olan şeytani bir üçgen sanıyordum.
Ne çok ülke varmış be kardeşim :D
İzleyemeyenler http://tr.eurosport.com/futbol/dunya...draw-wcq.shtml buradan takip edebilir.
yunanistan
türkiye
israil
gürcistan
ermenistan
izlanda
Şöyle bir grup da olsak, böyle kavgalı döğüşlü bir grup.
Bizim kuralara çok az kaldı zaten sıradaki kıta kısa çok uzun sürmeyecek...
Hollanda Antilleri dağılmış. Bu kura çekimiyle öğrenmiş oldum :) Yine Hollanda Krallığına bağlı 4 ada olarak devam edeceklermiş. Diğerlerinin takımları yokmuş şu an. Hollanda Antilleri'nin devamı niteliğinde Curacao FIFA üyesi olmuş. Bu elemeler ilk organizasyonlarıymış. Böyle de bir genel kültür bilgisi sağladı bu kura çekimleri.
Müziği abarttılar.
Heh sonunda başlıyoruz.
ligtv'den başka veren var mı kurayı?
Trt 3 de veriyor.
C'ye düşşek fıstık gibi :n:
G gurubu süper oldu litvanya,letonya.liçeştayn :D
A grubuna düşersek, çıkamayız. Aynı şekilde E grubu da oldukça zorlu.
D Grubundayız.
Romanya,Macaristan falan vardı grubumuzda tam göremedim :D
Turkiye,Macaristan,Estonya,Romanya,Andorra oldu.İçimden o kadar D geçiyordu ki :)
Hoba süper kura . Macaristan'lı gruba düştük yırttık :n.
İçimden bir his İngiltere gelecek diyor bizim gruba.
Hollanda geldi.
Hollanda,Turkiye,Macaristan,Estonya,Romanya,Andorr a
Hollanda,Romanya,Macaristan,Estonya ve Andorra ile eşleştik...Romanya ile kapışırız...
Hollanda'yı çekti.Son finalist.
Bak ya hollanda şu güzel ortamı bozuyorsun ne gerek vardı sana.
Hollanda maçlarında dua edelim Robben oynamasın. Olası bi Balta-Robben eşleşmesinden çıkacak sonucu tahmin etmek istemiyorum :D
A,E,G ve I grupları çekişmeli geçer.
İsmail'i oynatır herhalde artık.
Euro 2012 grubumuzun başka versiyonu.
Bence çıkamayız biz bu gruptan, tabii bunu şu andaki görüntü ve takım olamayışımıza bakarak söylüyorum.
Bence güzel kura çektik, 3. torbanın en iyisini, 4. nün en kötüsünü çeksekte Hollanda dışında güzel kura oldu. Zaten ülkece playoff bağımlısı olduk, Hollanda, Norveçi bırak San Marino gelse yine 2. olurduk. O yüzden tasalanmaya gerek yok. Hollanda en azından herkesi yener, yine onlardan puan alabilecek tek takım biziz. Yunanistan Norveç falan olsa bize kafayı takıp gider Romanyaya maçı verirlerdi, böylesi en iyi oldu.
Eğer iyi oynarsak ben Hollanda deplasmanında beraberlik burda da galibiyetle işi bitiririz diye düşünüyorum. Asıl korktuğum ekipler Andorra ve Estonya. Biz hep böyle eşleşmelerden çektik ne çektiysek çünkü.
Bir Belçika kadar güçlü takım yok . Hollanda hariç .