Bjk için kolay bir rakip.
Printable View
Bjk için kolay bir rakip.
Beşiktaş - Alania.
Güzel eşleşme.
Ruslar sıcak denizlere olan hayranlığını böylemi gideriyor ne takımın adı Alanya :D gibi birşey
Rosenborg başkasına çıktı (:
Rosenborg'u kaçırdı Bursa :(
Hadeee şimdide Dinamo Bükreş kaçtı :D
Bursaspor'un rakibi Anderletch...
Bursaspor'a Anderl. geldi;zor bir rakip ama yine de bir Roma değil :)
Anderlecht - Bursaspor :)
Tur gitti diyebiliriz.
Anderlecht hayırlı olsun. Bence tur filan gitmedi.
Bursaspor - Anderlecht eşleşmesi.
Zor akım Anderlecht.
Bursaspor-Anderlecth geldi eleyebiliriz
Anderlek Bursamız için kötü bir eşleşme umarım geçeriz ama zor.
Sivas 2 sene önce 5-0 rövanşında evinde baya iyi oynamıştı Anderlecht karşısında,aklımda kalmış :)
Spartak çıktı aradan hoş oldu.
3-1 kazandıydı galiba. Sivas evinde.
Anderlecht daha önce Sivas'a karsi oynamisti demi? Gecen sezon Anderlecht pek iyi degildi Bursa yenebilir ama zor
Trabzon'a geliyor yine Tottenham.
Bilbao geldi,durumları nasıldır şu an bilmiyorum.Eler mi Trabzon?
Trabzonspor - A.Bilbao :)
Birbirine iki denk takım eşleşti diyebiliriz :)
Ohh be Bilbao geldi. Kendi evimizdeki maçı kazanmak zorundayız, Bilbao deplasmanı çok zor olacak.
Trabzonspor - Atletic Bilbao....
Trabzonspor'a Atletic Bilbao geldi...
Trabzonspor'a Bilbao geldi.
Llorente , Muniain falan filan var işte.
Güzel kuralar olduğunu düşünüyorum...Beşiktaş çok rahat geçecektir...Trabzonspor ve Bursaspor ise birbirine denk takımlarla eşleşti onların da şansları eşit...
Umarım bütün takımlarımız Gruplara kalır ama Bursa ile Trabzon'un işi biraz sıkıntılı gibi.
Bu arada 3 takımımızda ilk maçlarını evinde oynayacak...
Beşiktaş'ı artık saymıyorum bile :) Bursa ve Trabzon'un kazanması şart ilk maçları.
Bilbao geçen sene La Liga'da çok başarılı bir performans göstermişti ancak Trabzonspor bana bu sene çok umut veriyor.Yeni kadro olmasına rağmen Benfica maçlarında beğenmiştim ben.Bilbao'yu içerde gol yemeden yenebilirse Trabzonspor tur atlar
Bilmiyorum benim görüşüm ama Bilbaonun benficadan çok aşağı kalır bi yanı yok burdanda elenicez gibi :/
Bu takımı Sivasspor 2 sene önce yendi de turu kim atladı :) Adamlar 5-0 yenmiş bırakalım da ikinci maçı takmasınlar.Felaket tellallığı yapmak gibi bir amacım da yok.Ama dün gördük gözümüzde büyüttüğümüz G.Antepspor'u.Beşiktaş'ın rakibi gibi bir rakip çıksaydı Bursaspor'a gözüm kapalı eler Bursa derdim.Ama Anderlecht öyle küçümsenecek bir takım değil.Kalite olarak da Anderlecht önde tecrübe olarak da.Umarım eler Bursaspor ben yanılırım ama gerçekten çok zor.
besiktas rahat gecmesi lazim turu
trabzon ise kendi seviyesinde bir rakip ile eslesti ama llorente"ye dikkat etmelidir trabzon cok guclu bir oyuncu.
Bursa ise kendisinden 1 gomlek ustun anderlecht ile eslesti bursa bu oyununu duzeltmezse turu gecemez
TS'de hep ateşli deplasmanlara gidiyor.
Anderlecht eski Anderlecht değil bunu herkes biliyor.Ertuğrul hoca az önce Lig TV'ye bağlandı gerekli yerlere transfer yapabilirsek Anderlecht'i eleriz dedi.Ümitsizliğe gerek yok.Üç Türk takımı içinde iyi kuralar.
TS'de ilk maç Zokora,Adrian,Engin,Henrique yokmuş.
Valla güçleri bilememde şu beşiktaşın eleme kuralarındaki şansı kimsede yok :) Alania gelmiş dün kazak takımını penaltılarda yendilerde geldiler :)