Keşke Real'e gidebilseydi.Orayı hak ediyor.
Printable View
Keşke Real'e gidebilseydi.Orayı hak ediyor.
gallas gibi yaparsa gönderirler.....
V.D.Vaart açıkça söylemiş... Önünü tıkamaları kötü olur... Daha sonra büyük sorunlar çıkabilir... Valencia da çok da iyi oynar Vaart...
Real Madrid diyordu geçen gün.Sneijder,Drenthe'den sonra madrid kapısı kapandı.
Hamburg'tan ayrılması gerekiyor bence.Artık onunda daha büyük hedefleri olmalı..
Valencia iyi bir tercih olabilir:)
Valencia için çok yararlı olur teklifin ne kadar acaba *
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden VfL Wolfsburg, Brezilyalı orta saha oyuncusu Josue'yi renklerine bağladı.
Brezilya Milli Takımı'nın da formasını giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Josue, Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'la dört yıllık sözleşme imzaladı. Transferin mali boyutuna ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı. Yedi kez milli formayı giyen Josue 2005 yılından beri Brezilya Ligi takımlarından Sao Paulo'da top koşturuyordu.
Felix Magath'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Wolfsburg, geçtiğimiz hafta başlayan Bundesliga'da, ilk maçında Arminia Bielefeld'e 3-1 mağlup olmuştu.
14.08.2007
Kaynak : İHA
Çok yetenekli bir futbolcu güzel transfer:icon_cool:
İyi transfer umarım başarılı olur..:)
20 mn gider bence çok klas bir oyuncu.:)
Tanımıyorum izleyip görücez.
Valla adını ilk kez duydum hayırlı olsun...
Sanırım bu Brezilya da oynayan adamdı. Süper transfer Wolsburg adına. Hayırlı olsun...
izledigim kadarıyla çok olumlu işler yapan bir oyuncu brezilya milli takımının orta sahasını çok iyi toparlıyordu..hayırlı olsun
Wolfsburg için fazla iyi bir oyuncu olsada Wolfsburg'un bu sene düşmesini engelelleyemeyecek..2 senedir kılpayı kurtarıyolar.. bu seneye kötü başladılar bence küme düşecekler..
Beşiktaş'ın rakibi Zürih, Brezilyalı genç golcüsü Raffael'i, Alman kulübü Hertha Berlin'e kaptırdı.
15 Ağustos 2007 11:07Beşiktaş'ın rakibi Zürih, Brezilyalı genç golcüsü Raffael de Araujo'yu, Alman kulübü Hertha Berlin'e kaptırdı.
22 yaşındaki Raffael'in, İsviçre ekibinin formasını bugün akşam Beşiktaş'a karşı son kez giyeceği bildirildi. Almanya'da yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşme imzalayacak olan Raffael, Zürih formasıyla son 2 yılda 62 maçta 27 gol atmıştı. Öte yandan Zürih'in internet sitesinde yapılan, 7 bini aşkın taraftarın oy kullandığı ankete katılanların yüzde 44'ü Beşiktaş'ın zor bir rakip olduğu görüşünde birleşti. Taraftarların yüzde 41'i ise turu geçecekleri yönünde oy kullandı.
Yaw bu adam Bordeaux ya gitmemişmiydi bu sene?
Wolfsburg bu sene iyi transferler yaptı.Bu sene düşme korkusu yaşamazlar..
HazırLık maçında bize karşı da oynamıştı.İyi bir oyuncu.NasıL oLuyorda böyLe adamLarı biz aLamıyoruz hayret.
Copa America'da izlemiştim.Çok iyi bir oyuncu;)
Hitzlsperger 3 yıl daha Stuttgart'ta
Alman orta saha oyuncusu Thomas Hitzlsperger, Bundesliga Şampiyonu VfB Stuttgart'la olan sözleşmesini 3 yıl daha uzattı. Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) geçtiğimiz sezon şampiyonluğa uzanan VfB Stuttgart, şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Alman orta saha oyuncusu Thomas Hitzlsperger'le olan sözleşmesini 3 yıl daha uzattı. 2005 yılında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'dan transfer edilen Thomas Hitzlsperger, 57 kez formasını giydiği. Alman ekibinde 9 gole imza atmıştı.
Almanya Milli Takımı'nın da 25 kez formasını giyen ve 3 de gole imza atan 25 yaşındaki Hitzlsperger, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Premier Lig'nde Bundesliga'ya dönmek kolay değildi. İlk yılın takımım ve kendim için iyi geçmedi. Ancak geçtiğimiz sezon mükemmel bir dönem geçirdik ve şampiyon oldu. Stuttgart'ta gerçekten mükemmel zaman geçiriyorum. Başarılarımızın devamının geleceğini umuyorum" dedi.
Stuttgart Menajeri Horst Heldt'de, Hitzlsperger'in sözleşme yenilemesinden dolayı mutlu olduğunu söyledi.
Veh, Yıldıray'ın paslarına hayran
Almanya Birinci Ligi'nde (Bundesliga) geçen sezon şampiyon olan VfB Stuttgart'ın teknik direktörü Armin Veh, takımının amatör takımlardan SpVgg Ludwigsburg'a karşı yaptığı ve 8-0 kazandığı antrenman maçından sonra milli futbolcu Yıldıray Baştürk'ü coşkulu bir şekilde övdü. Art arda geçirdiği sakatlıkları nedeniyle geçen sezon fazla maç oynayamayan ve bu sezon Hertha BSC Berlin'den VfB Stuttgart'a transfer olan Yıldıray'ı 45 dakika boyunca sahada oynatan Veh, 4 gole asistlik yapan Yıldıray'la ilgili olarak ''Yıldıray'ın attığı paslar bir harika'' dedi.
Yıldıray'ın bu karşılaşmadaki başarılı oyunundan dolayı Veh'in kendisini, hafta sonunda Berlin'de Hertha BSC Berlin'e karşı yapacakları karşılaşmada oynatması bekleniyor. Yıldıray ise 2 yıl boyunca çok güzel günler geçirdiği Berlin'den son haftalarda üzücü bir şekilde ayrıldığını hatırlatarak, bu karşılaşmada, kendisinin neden Berlin'den ayrıldığını anlayamayan Hertha taraftarlarının kendisini ıslıklamalarını da beklediğini söyledi.
Kicker adlı spor dergisi de ''4 heyecan verici adam'' başlığıyla baş sayfadan verdiği haberde, Bundesliga'da etkili olacak 4 kişi arasında Yıldıray Baştürk'ü de gösterdi.
http://img153.imageshack.us/img153/2831/raffyqz9.jpg
Almanya ve İspanya'da bu günlerde en çok konuşulan isimlerin başında Hollandalı yıldız Rafael van der Vaart geliyor. Transfer döneminde adı Juventus ve Real Madrid ile sıkça anılan Van Der Vaart'ın son taliplisinin Valencia olmasının ardından işler bir hayli karıştı. Valencia'nın teklifine sıcak bakan ve
Hamburg'dan ayrılmak istediğini açıklayan Rafael van der Vaart'a kızgın Hamburg taraftarlarından tehdit mesajları yağıyor.
Rafael van der Vaart'ın eşi Sylvie'nın, kızgın taraftarlardan tehdit dolu mesajlar aldıklarını açıklaması Almanya'da şok etkisi yarattı. Hollandalı sporcunun karısı, "Bu kesinlikle kabul edilemez bir durum. Eşim evde olmadığında bana ve oğluma zarar vermelerinden korkuyorum," dedi.
Van der Vaart daha önce de Ajax taraftarlarıyla benzer bir sorun yaşamış ve kulüpten ayrılmak istemesiyle hedef adam ilan edilmişti.
Sporx
Hamburg taraftarlarının yaptığı rezilliği kınıyorum.Böyle kaliteli bir futbolcuyu haketmiyorlar..
Umarım bu mesele tatsızlıklar olmadan çözülür.Rafael van der Vaart'ın Hamburg'tan bir an önce ayrılması tek temennim..
Bence bardağı taşıran son olay bu oldu. Van der Vaart zorla takımda tutulsa bile verimli olamaz.
Van der Vaart artik Hamburg`ta kalsa bile birsey yapamaz.Cok verimsiz olur.Hamburg Vaart`i bu sezon mutlaka iyi paraya satmali yoksa bir daha Vaart`tan bu kadar para kazanamaz.
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news..._Futbol009.jpg
Bundesliga takımlarından Hertha BSC Berlin'de, menajer Dieter Höness, Avusturya Birinci Ligi takımlarından SK Rapid Wien'de oynayan Türk kökenli oyuncu Veli Kavlak ile ilgilendiklerini söyledi.
Dieter Höness, bugün düzenlediği basın toplantısında, transfer sezonunun sonuna dek kadrolarına 3 ya da 4 oyuncu daha katmak istediklerini ifade ederek, "Veli Kavlak ile ilgileniyoruz. Çok yetenekli bir futbolcu. Bu konuda fazla birşey de söylemek istemiyorum" dedi.
Hertha BSC Berlin'de gelecek yıllar için güçlü ve başarılı bir kadro kurmak için çalıştıklarını ifade eden Höness, Veli ile transfer döneminin sonuna dek bir anlaşma sağlanamaması durumunda da gelecekte onunla ilgilenmeyi sürdüreceklerini bildirdi.
Höness, transferle ilgili olarak transfer dönemi sona erdikten sonra daha açık konuşacağını kaydetti.
"YILDIRAY ÇOK PROFESYONEL DAVRANDI"
Höness, Hertha BSC Berlin'den VFB Stuttgart'a transfer olan milli futbolcu Yıldıray Baştürk'ün de çok profesyonelce davrandığını söyledi.
Hertha BSC Berlin'in cumartesi günü VFB Stuttgart ile oynayacağını ve Yıldıray'ın VFB Stuttgart formasıyla ilk kez Hertha BSC Berlin takımına karşı oynayacağının hatırlatılması üzerine de Höness, "Ben Yıldıray'ın Hertha'dan ayrılmasında ortaya çıkan polemiklere katılmak istemiyorum. Bunu da fazla uzatmak istemiyorum. Yıldıray çok profesyonel davrandı" dedi.
Hertha'da Yıldıray'ın çok güzel 2 sezon geçirdiğini, üçüncü sezonda sakatlıklar nedeniyle çok şansız olduğunu ifade eden Höness, "Yıldıray'a gelecek için başarılar diliyorum. Umarım bize karşı çok iyi oynamaz" diye konuştu.
''...Umarım bize karşı çok iyi oynamaz" :D
başka bişey dilemeside beklenemezdi zaten
Türkler olmasa Alman klüpleri ne yapacak acaba??
3 büyüklerden birisi alabilirdi bu adamı...
http://img512.imageshack.us/img512/4...ampfjpgxw0.jpg
Almanya'da olay adam haline gelen Rafael Van der Vaart, kulübü Hamburg'un kendisini satmaya sıcak bakmamasına rağmen Valencia gitmek istediğini bir kez daha yineledi. Marca gazetesinde yer alan habere göre; Hafta sonu Leverkusen karşısında bir gol atmasına rağmen seyirciler tarafından ıslıklanan Van der Vaart, Valencia'da oynamanın kendisi için bir rüya olacağını söyledi.
Hafta sonu Almanya Bundesliga'da Leverkusen karşısında 1-0 kazanan Hamburg'un tek golüne imza koyan Hollandalı yıldız; "Leverkusen karşısında oynamak ve takımıma galibiyeti getiren golü atmak benim açımdan oldukça güzeldi. Taraftarımız karşılaşmanın başında bana tepki gösterdi ama daha sonra bu tepkiler yerini sevgi gösterilerine bıraktı. Bana, Valencia'ya gitmek istememden dolayı kızmasınlar" dedi.
Hafta arası Rafael van der Vaart'ın eşi Sylvie'nın, kızgın taraftarlardan tehdit dolu mesajlar aldıklarını açıklaması Almanya'da şok etkisi yaratmıştı. Hollandalı yıldızın eşi, "Bu kesinlikle kabul edilemez bir durum. Eşim evde olmadığında bana ve oğluma zarar vermelerinden korkuyorum," diyerek olayların ne kadar ciddi noktalara ulaştığını gözler önüne sermişti.
Van der Vaart daha önce de Ajax taraftarlarıyla benzer bir sorun yaşamış ve kulüpten ayrılmak istemesiyle hedef adam ilan edilmişti.
Sporx
Vaart'ın gideceği en iyi kulüp bence, Valencia.:)
bırakın kızı u len:D
HSV 2006-2007 senesinde adeta rüya takım kurdu ama tam bir fiyasko oldu Almanya da harikalar yaratabilceği bir sezonda kötü bir sene geçirdi... Bu sene bakıyorum hucum hattında bir türlü dikiş tutturamayan Zidan felan var...V.D.Vaart ayrılırsa HSV çöker bence... O yüzden kadrolarında sonuna kadar tutmaya çalışıcaktır...
Ama Valensia ya giderse çok süper transfer olur...
Sezona 3-1 Duisburg ve 4-1 Schalke yenilgileriyle kötü başlayan Dortmund'da kombine satılan biletlerin fiyatı açıklandı..İşte 2007-2008 sezonunda Dortmund'un sattıgı bilet sayısı;
2007-2008 = 50.549
Takımın geçen sene sattıgı kombine sayısı ise;44.000
Kaynak:Kicker
Takım budur işte yıllardır istediği başarıyı yakalayamamalarına ragmen takımlarını yalnız bırakmıyorlar..
Westfalen atmosferini bilmeyen yoktur ama son yıllarda diğer takımlar üzerinde etki yaratamadığı açık.Takımla da alakalı bişey.Duisburg ve özellikle Schalke gibi kendi bölge takımlarına yenilmek çok ağır bir darbe Dortmund için..
Yahu Dortmund un çok süper taraftarı var şu an kötü dönemdeler umarım bir an önce atlatıp eski Dörtmund olurlar...