Uuu beybi rezillik diz boyu yalandır bu haber.
Printable View
Uuu beybi rezillik diz boyu yalandır bu haber.
Bana doğru gibi gelmedi... Oyun bu kadar büyük çapta değişiklik yapıp riske girmez bence. Ben Fm'i alt ligler için seviyorum. Hatta dahada artması gerektiğine inanıyorum. alt ligler çok zevklidir. Ayrıca Total Club Manager gibi maçı kendimizin oynaması çok saçma olur. Managerlik oyunundan çıkar.
yazıyı yazan eleman baya hayalperest biriymiş:D
Yahu one öyle bire bir pozisyonlarda tuşlarla atıcaz kaleci öle kurtaracak olmaz öle bence.
Bariz parodi yapılmış, Lionel Messi'nin DLC'si mi olur.:D
yok artık.. Eger tuslarla kendimiz yonlendirecek olsak pes oynarız. Umarım öyle bi sacmalık yapmazlar
Diğer firmaların uydurması mı acaba önünü kesmek, satışlarını düşürmek amaçlı...
Zaytung gibi sitelerin yaptığı heberlere benziyor.
Bana da pek inandırıcı gelmedi,biri bizi keklemiş,böyle olursa zaten sigames çok oyuncu kaybeder,bu riski göze alıcaklarını sanmıyorum.
Bu yazıyı 2-3 ay önce okumuştum ben saçma sapan bi sitede. Yalan haber bu muhtemelen.
Ölümüne palavra diye düşünüyorum. Oyun böyle olursa parasız olsa almam. Vereceğim kargo parası boşa gider. Neyse alt ligler kaldırılırsa oyunu bırakırım onuda söylüyeyim.
Zaytung gibi bi şey, eğlenilmek için yazılmış.
Bence inci sözlük :D
Sırf şu bile dalga geçilmek için yazıldığını belli ediyor zaten. "beyler yerden oynuyoruz" tuşu :)Quote:
-Oyundaki taktiksel ekranlarda da bir sadelik gerektigini belirten Miles Jacobson, bundan sonra 4-3-3 ve 4-4-2 disindaki taktiklerin kalkacagini, bu taktikler disinda oyuncularin yerinin degistirilemeyecegini ve antin kuntin 300 tane taktiksel ayar yerine "beyler yerden oynuyoruz" tusu olacagini belirtti. “Tüm oyuncularda mouse olmasini bekleyemeyiz, oyunu mouse ile degil, 8 tus ve yön tuslarina uygun bir sekle sokmak durumundayiz. Taktik seçerken çok fazla seçenege de gerek yok. Zaten 3-5-2 mi kaldi yahu?” diye konusan Jacobson bu sözü ile salondan büyük alkis aldi.
Zaten böyle bir şeye kalkışamazlar :)
3-5-2'nin yeri mi kaldı :D
peki genel olarak oyunun hala oyunun türkçede çıkma ihtimali varmı yoksa resmi olarak türkçe dil paketi olmayacağı açıklandımı?
2013 büyük ihtimalle Türkçe çıkacaktır.
Almanya milli takımının lisansı fm 12 de alınacak diye bi haber okumuştum 1-2 yıl önce. Var mı öyle bi durum ?
Ühü ühü konum silinmiş. :n:
İlk defa orjinal almayı planlıyorum.