Alexsiz Sanchez ve Gervinho arasında kaldık , Sanhcez'e çok istediler ..
Tekil oynayınca o fiyat oluyorda Musti ortak olunca o fiyatlar yemiyor genel olarak :)
Printable View
Alexsiz Sanchez ve Gervinho arasında kaldık , Sanhcez'e çok istediler ..
Tekil oynayınca o fiyat oluyorda Musti ortak olunca o fiyatlar yemiyor genel olarak :)
Vidal on numara transfer olmuş, Turgut abi kusura bakma Gervinho'ya çok vermişsin malesef.
Çok fazla olmuş ben olsam vazgeçerdim.
Gervinho iyidir ama o kadar para verilir mi bilmiyorum. :)
Chelsea tarihinin en büyük kazığı yemiş diyebilr miyiz :p
Gervino güzel transfer ama astronomik bir para vermişsin abi çok kaçmış :)
Çok iyi transfer ama çok fazla para ödenmiş.
Gervinho Açıklaması ..
Öncelikle fiyat pahalı bunu bizde biliyoruz fakat başka alternatifimiz yokdu Sağ Açık için.İlk olarak Sanchez'i istedik fakat 80 trilyon gibi bir teklif geldi karşımıza.Gervinho'da ise 40 dan aşşaya inmediler hiçbir türlü.Sistemime göre de kanatların hızlı olması gerekiyordu ve Gervinho'nun da hız hızlanması oyundaki en iyi oyuncular arasında yer almasını sağlıyor.İşte bu yüzden oyuncu bizimle oldu.
45 Trilyon çok olabilir fakat yerine istediğimiz oyuncuların hangi takımlara ne fiyatlara gittiğini görünce 40 Trilyon hiçde çok gelmeyebilir sizlere :) Bunun için diğer takımlarında transferlerini açıklamasını beklemek en güzeli.
Sol Kanat Onunla Kanatlanacak ; 55 Trilyon'a Juan Mata Chelsea'de ..
Takımın en önemli iki eksik bölgesi olan Sol ve Sağ Kanat için girişimlerde bulunduktan sonra sol kanat için Genç İspanyol oyuncu ile anlaştık.Eğer olursa beklediğimiz verimi alamazsak yandık ki ne yandık 60 trilyon saçtık transferine.
http://4.bp.blogspot.com/-I14F5f0MNW...mata-11854.jpg
Mata - Gervinho sakat veya cezalı olmazsa kanatları uçururlar abi. :)
Vucinic Man Utd'da!
http://www.serieacalcio.com/wp-conte.../vucinic31.jpg
Roma'nın karadağlı oyuncusu Vucinic artık bizim.Sol açık için düşündüğüm bir isim.Çalışma izni almayı bekliyor.Bonservis bedeli olarak 22 milyon € ödedik.Vucinic için Chelsea'de devredeydin ama oyuncu bizi seçti.Tabiki oda biliyor gideceği yeri:)
Kadromuz tamamlanmaya başladı.2 veya 3 transfer daha yapabiliriz.Bunlardan biri mutlaka kaleci olacak.
Manu bir yıldız daha kaptı.
http://rsm.haber365.com/H/1307697281_21_ganso.jpg
Santos'un genç oyuncusu Paulo Henrique ile anlaşma sağladık.Oyuncu şuan da çalışma iznini almayı bekliyor.Bonservisine 32 milyon € ödedik.
Bu transfer ile kadro tamamlandı.
----------------???-----------------
Rafael---Rio----Vidic----Evra
--------Vidal----Carrick------------
Nani-----Henrique----Vucinic
--------------Rooney--------------
Recep , Umarım uçururlar yoksa işimiz çok zor :) Hem maddi hem başarı bazında ..
Musti , İkimizde istedik kontratta ben az verince sen devreye girdin neyseki biz daha iyisini aldık.
Bende yıllık 10 milyon € verdimya zaten o yüzden seçti:)
En iyisi olduğunu zaman gösterir.
Ben haftalık 130 a anlaşmıştım , sen haftalık 200 verdin kanka doğaldır sana gelmesi :)
Ama bende haftalık gözüküyor moruk o yüzden senin yıllık anlaşmana birşey diyemem :)
Neyse problem yok Mata mı Vucunic mi ilerleyen zamanlar bunu gösterir.
Liverpool ne yapıyor bu arada ? :D
Vucinic transferi süper olmuş. Özellikle 22 m € ya almak.
Bu sene düşündüğümüz ilk 11 ve sahaya yayılışımız bu şekilde olacak ..
Kale ; Dünyanın en iyisine sahibiz bu yüzden problem yaratmıyoruz.
Savunma ; Belki bir sağ bek transferi ile savunmamızı daha da güçlendirebiliriz.
Orta Alan ; Essien'e sahip olmak her zaman bir artı , Kanatlarımıza güveniyoruz.
Forvet ; Torres - Drogba daha ne olsun ki ? Belki seneye bir transfer yapabiliriz.
http://www.yukleresim.com/di-MMOP.png
Benim bilgisayar adam gibi olsaydı ben de katılırdım yahu.
Herkese başarılar... İlk sene Man U. alır diye düşünüyorum.
Sağolasın Eren (: 12 ye kadar belki yeni pc falan oluşursa 12 de yaparız
Oluşumumuz başladı bile , Trabzon - Samsun - Giresun :0:
Bakalım işte. Karadenizliler felan diyorsunuz bizde karadenizliyik abicim :)
Bir takım bulurum ben de. Hele şu bilgisayar işi hallolsun.
Ona laf yok zaten (: Elhamdülliah Karadenizliyiz :0:
Mor Menekşe veya Sözde Mavilerde sana kalıyor :p
Rize'den bahsediyordur sözde Samsunlu :)
Tüm takımlara başarılar ama Chelsea sempatim nedeniyle gönlüm Chelsea'den yana...
Vay be, Turgut abi 2012'de bende geliyorum dimi ? face'den konuşmuştuk unutma he :zuhaha :0:
Hakan , yok yahu Karabük önce bi kıdem ve kıdemler atlasın sonra bi kulp buluruz onlarada :0:
Levent , 12 bi gelsin hele halledeceğiz unutmadık daha :)
Oğuz , Cech'den iyisi kimdir merak ettim :icon_cool: Aml oynatacak Musti Vucinic'i ..
Senin yedek kaleci bile (Delac) Cech'ten iyi. En azından iyi olacak. :D
En azından rakiplerin arasında en iyisi.
Bence Musti 'den hatalı transfer olmuş bakalım zaman gösterecek.
İlahi Oğuz Cech'e kötü dedin ya daha ne diyim ben :n:
Yedeğe bir tane genç İngiliz kaleci bakıyorum 25 oyuncu kaydetme muhabbetine :)
Evet Chelsea'nin o derdi var 8 tane adam bulmak lazım altyapıdan. :D veya ingilterede yetişmiş olan.
Bu arada farkettim sizin kariyere kariyer sahiplerinden Muro'dan fazla mesaj atmışım. Siz ne zaman başlayacaksınız söylemesi ayıp. :D
Biz başladıkda Muro memlekette.Devam edemedik yani o yüzden..
Vucinic AML oynar Oğuz hemde çok iyi oynar.Zaman bize bunu ıspat edecek :)