Thiago Silva'nın 92'deki golüyle 2-2 bitti maç :)
Printable View
Thiago Silva'nın 92'deki golüyle 2-2 bitti maç :)
Vay be Barça düşüşte...
Barca saman alevi gibi parladı ve sönecek.Her zaman tek bir büyük var oda Real Madrid.:)
Maçı izleyemedim Papatyamı izledim bende:D
Barça'nın bitiş zamanı başlıyor . Bakalım sırayı hangi takım alacak bana Man Utd gibi geliyor .
izlemeyenler için özetler
http://www.uefa.com/uefachampionslea...hts/index.html
San Siro'da çok rahat bir galibiyet alırız Barcelona'ya karşı.Deplasmanda da galip gelmeyi bekliyordum ama şanssızlık olmuş.Sahamızda güle oynaya kazanırız.
Yalnız 3 yıldır kupa bırakmayan barcelonayı 3 günde sildiniz pes doğrusu :D
http://www.dailymotion.com/video/xl2...om=embediframe
barça milan geniş özet
Yukarı çıkan her şey elbet bir gün aşağı inecek. Ne bekliyordunuz ki? Barca önüne geleni futbol bitene kadar yenecek değil ya. Sistemler çöker, 433 çöker, yerine yenisi gelir. Araplar basar parayı adamları toplar vesaire.
Barca'nın etkili 2 beyni (Xavi,Iniesta) futbolu bırakınca Barca'nın halini merak ediyorum. Onlar kadar akıllı ve iyi futbolcular monte edemezlerse oraya bu çöküş dahada sertleşecek...
Bu sene zaten Barça 2 kupa alamayacak...Bunlardan biri de Şampiyonlar Ligi...
Barça sistemi devam ettirir de artık rakipler çözdü sistemi . Arayı kaçırma hiç bir şey olmuyor .
Biz o kadar adam aldık bi kaleci almadık ya :D o frikik golünü yemezdik belkide adam gibi kalecimiz olsa :D Abbiati yavaş kalıyor...
Özete baktım da,Barcelona daha üstün oynamış.Son dakika yedikleri golden sonra Barcelona'nın hegomonyası sona eriyor denmesi pek mantıklı değil bence.Ayrıca Pato'nun attığı golü ve goldeki becerisini çok beğendim.
barça fanı değilim ama barcelona'nın biteceğini hiç sanmıyorum. beğenin ya da beğenmeyin, barcelona altyapısıyla, yetiştirdiği futbolcularla, sistemiyle ve felsefesiyle bir ekoldür. elbet ilk sıralardan düştüğü yıllar olacaktır, olmuştur da. ancak barcelona hiç bir şeyinden taviz vermez ve yine zirveye oynar. tabi ilk sıralardan düşeceği yıllar şu an için çok yakın bir zaman değil. şampiyon real madrid olabilir. şampiyonlar ligi şampiyonu da atıyorum manchester united olabilir. zaten herkes barça'yı ekarte etmeye çalışmıyor mu? başarabilirler bunu. barcelona yine toparlar. böyle devam eder.
Barcelona müthiş bir sistemle oynuyor olabilir ama Xavi, İniesta ve Messi her zaman bir araya gelmez. Barça tıkandığında imkansız bir pasla asist yapan Xavi kolay bulunmaz. Diyebilirsiniz ki Fabregas ve Thiago var onların yerine ama hepimizin bildiği gibi ikiside bir Xavi değil, özellikleri de daha farklı. Kendilerini geliştirirlerse ayrı mesele ama bir Xavi standartına kolay kolay ulaşılmaz.
Trabzonspor şu an grubunda LİDER
Ya abartıyosunuz beyler bence. Yanı bunlarda insandır puan kaybettiler al tarafı bide berabere kaldıkları takım Gaziosmanpaşa Belediyespor değil yani Milan. Yani aldıkları iki beraberliklerin üstüne bu yorumların yapılması bile ne kadar güçlü bi ekip olduklarının göstergesi. 3yıldır kupalara ambargo koyan takımı iki beraberlik aldı diye itin bi yerine sokmanın bi alemi yok bence (:
idda oynadığımız hafta bütün maçlar süpriz hepsi yattı abi ya olaya bak :D
Arsenal 2-1 önde Arsenal'in 2. golünü Andre Santos atmış...
Kıbrıs takımı gurubunda lider yazıklar olsun bizim takımlara yahu ne diyim.
Vasili Berezutski kendi kalesine muhteşem bir gol attı. Lille CSKA deplasmanında 1-0 önde.
[YOUTUBE="G0D4THu1I-U"]Berezutski[/YOUTUBE]
ReaL Madrid Dinamo maçında 20 dakika da 4-0 yaptı skoru. İLk yarı 4-0 bitti. Nuri iLk 11 de, Hamit RonaLdo ve CasiLLas iLe beraber yedek kuLübesinde.
Real 6 yapmis 9 olacak bu gidisle. Villarreal de 0 cekecek gibi.
Napoli - Man.City maçında Nasri oyuna girmek için giyiniyordu. Şortunu indirip boxerını düzeltti. Tam o anda kameralar Nasri'yi gösterdi. Renkli kalpli boxerını görünce SkySports'un spikerleri koptu, yarıldı :n::n:
Dinamo 6-2 yapti mac sonunda what a comeback diyebilirz :P :D
nuri ile hamit nasil oynadi maci izliyen bilgi verirse sevinirim
Real maçı 9-0 olsun diye çok dua ettim ama... :D
Bu akşam maç yokmu TV'de ?
Dizi vardır.Doğuş gurubu aldı diye sevindik onlar maç yayınlar dedik ama yemedi.
Milan maçını izliyorum netten 2-1 skor önde Barça
Drogba Leverkusen'e atmış bir gol.
Yessssssssssss Milan,Boateng!! Tamda kızıyordum bu adama.
Boateng harika gol attı, kontrol ediş, geçiş, vuruş süperdi. Döktürüyor bu gece. 2-2 oldu.
Milan-Barça maçının ilk yarısı gayet zevkliydi :D 2. yarı bakamıyorum.