İzmir'de 2de2 atıp bi sonrakinde 2de1 atınca ümitlenmiştim :D
Printable View
İzmir'de 2de2 atıp bi sonrakinde 2de1 atınca ümitlenmiştim :D
Genelde oynadıkça açılır şutlar ama Ömer tam tersi yaptı. :D Gerçi şimdi "kendine" geldi. :D
Litvanya maçı başladı başarılar 12 Dev Adam'a.Zor maç olacak ama kazanabiliriz.
maç başladı 4-2 önde gidiyoruz. Allah yardımcımız olsun...
Çok basit hatalar yapıyoruz. Bu maç hata kaldırmaz.
K.Tunçeri berbat 3lükler kaçırıyor. Kaçıncı oldu... Ersan harikasın...
35-32 bitti ilk yarı öndeyiz :) Gerçekten iyi oynuyoruz :)
39-36 öndeyiz. Futbol maçından sonra ilaç gibi gelecek. Açtım meyveli maden suyunu ve web tvyi izliyorum :D
Son çeyrek 51-49 geride girdik. Son 4 sayıyı kaptırdığımız basit toplar sayesinde yedik. Bu kadar basit hata nasıl yapılır anlamıyorum.
Toparlanmalıyız kötü oynuyoruz.İnşallah kazanırız.
Ömer Aşık'da topu içeri aldı mı hemen smaçlıyor :D
Bu maçı kazanamayız. Hakemlerde Litvanyaya meilli zaten. Milli takım basit hatalar yapıyor.
Az önce topu bize vermiyordu diğer hakemler sayesinde karar değiştirdi ...
Ömer Aşık döktürüyor double double yaptı.Alacağız bu maçı hadi 12 Dev Adam !!...
Bu ne ya ? Giren topu çıkardılar hakemler sus pus.
Üçlüğü çıkardı resmen adam... :S Rejide göstermiyor zaten o pozisyonları
Son iki dakika 67-67 durum
Maç inanılmaz heyecanlı. Ama Kalnietis'i durduramıyoruz malesef...
Gerçekten bir takım daha ne kadar şanslı olabilir?
Hakemler resmen yedi bizi.
Hakemler yedi tamamda %18 (17'de 3) üçlük oranıyla oynarsan kazanamazsın. Çok basit hatalar yapıyor takım. Bu hatalar Portekiz ve Britanya maçında çok göze çarpmadı ancak böyle güçlü takımlara karşı hem üçlük hemde faul kaçıramazsınız.
4 Takım çıkmıyormu yahu 4. olmayalımda 3. olsak da bir şey olmaz Almanlar geliyor sanırım 4. olursak yoksa sıralamaya bakılmaksızın kura falanmı çekiliyor ?
Sağlık Olsun,Helal Olsun... :)
Son maçta İspanya'yı yenmek lazım...
12 Dev Adam gayet iyi oynadı. Hidayet anlamsız bir şekilde böyle maçları oynayamıyor milli takımda. Mesela Ersan üzerine iş düşünce yapıyo, Ender yapıyo, Kerem Tunçeri ve Ömer Onan'da yapıyo. Ama takımın en önemli yıldızı bu maçları iyi oynamalı. Mesela Nowitzki'nin, Gallinari'nin, Gasol'un, Parker'ın milli takımlarına yaptığı etkiyi Hidayet'inde yapması gerek diye düşünüyorum...
Yeneceğimizi düşünüyorum İspanya'yı. Gasol kardeşleri durdurursak -ki Pota altımız gayet iyi- yeneriz.İspanya henüz formunu bulmuş değil.
Hido bu maçın kilit anlarında çok sayı kaçırdı. Dünde ondan önceki günde tam gününde olmadı. Böyle maçlarda ağırlığını koyabilmesi lazım... Gayet doğru bir tespit. :)
İyi top oynadık fakat çeyrek sonlarında etkisizdik. Kerem Tunçeri de dışarıda kalınca inisiyatif alacak birisi kalmadı -Hido sağolsun-. Bu işi Emir yapmaya çalıştı yarım yamalak oldu sonunda ise berbat etti. Bir maç fazla önemli değil ama kazanabileceğimiz bir maçı verdik.
Hakemlere yorum yapmıyorum zaten.
Bence bu 3lük yüzdesiyle maçın sonuna kadar eşit sayılarda gelmemiz bile bir mucize .Kötü oynadığımız halde Litvanya gibi bir takımla böyle kapışıyorsak , (seyirci dezavantajına rağmen )Polonya ve İspanya'yı geçebileceğimize inanıyorum .
Kaptan gemisini yalnız bıraktı ve maçı kaybettik fazla söze gerek yok 1 galibiyet bizi bir üst tura çıkaracaktır.
35 dakika çok iyi oynadık , ama periyot sonlarını kötü oynadık , hele maç sonunu felaket oynadık. 3/17 üçlük de atınca kazanmamız bir hayli zordu.
Neyse hiç bi şey kaybetmedik ama kazansaydık çok şey kazanıcaktık bugün. Şimdi son maçta İspanya'yı yenmemiz gerek , İspanya'da Litvanya'yı yenmeli ki çapraz gruba eşit galibiyet taşıyalım.
Yarınki maç kimle ?
Niye yok acaba önemli bi gün falanmı :D :D
Tanjevic döneminde adamı ne kadar eLeştirsek te maç sonLarını oynamayı öğrenmiş ve aLışmıştık. Gördük ki Ene döneminde maçı sonLara bırakmamamız gerekiyor. 17-3 üçLük attığımız maçı böyLe kaybediyorsak çok ta fazLa üzüLmemize gerek yok asLında. Her zaman böyLe atmayız. Litvanya bugün kazandıysa bizim oyunumuz sayesinde kazandı, kendiLeri ekstra birşey yapmadı.
Zaten bizim ülkemiz hep gruplarda zorlanmıştır sonrası çorap söküğü gibi geliyor...En kötü yarı final oynayacağımızı düşünüyorum...
@Fearless Coward
Pazar Pazartesi maçlar Pztesi İspanyayla Pazar kiminle bilmiorm :)
Polonya diye biliyorum :)
Pazar günü Polonya'yla oynuyoruz. Polonya çok dirençli bir takım. Zorlanabiliriz. Maça iyi motive olmalı takımımız...