Mehmet sakat diye duymuştum galiba bir yerde . Ama tam emin değilim .
Printable View
Fenerbahçe'li oyuncular kesinlikle sahaya son derece hırslı çıkacaklar fakat ben bu hırsın kaliteli ayaklarda işe yarama ihtimaline karşın bazı oyuncularda ters etki yaparak yapabileceklerinden fazlasını deneyerek maçta kötü performans sergileyeceklerini ve özellikle de maçın seyircisiz oluşu ve Fenerbahçe'deki önemli eksikler yüzünden Orduspor'un da maça ortak olacağını düşünüyorum...
okan alkana ne oldu
KAyseride kiralık o :)
serdar sağda oynamaz mı ki selçukda oynuyodu herhalde daum zamanında:D
rakiplerimiz puan kaybettikçe üzerimizdeki baskı artıyor
umarım bu maçtan üç puan alırız şampiyonluk yolunda en yakın rakibimizle aramızda olan puan farkını 2ye çıkartırız:D
Bizim maç pztesi diğer maç cuma çok anlamsız bir fikstür
Bizim maçı neden Cumartesi'ye almadılarsa, banada saçma geldi Pazartesi olması. Bundan sonra hafta içi maçlarda olacak, bence C.tesi ve Pazar günleri tüm 1 haftayı oynatmaları lazım.
Eyvallah:D
p.tesi cuma arada dört gün var sorun değil isterse iki günde bi versinler şl gitmiş zaten
şampiyonlar ligi'nden şutlandığımız için tff bizle dalga geçiyor galiba. alın size o çok istediğiniz haftada 2 maç. hayrını görün.
RT @sporxcom: Fenerbahçe'de Alex, Orduspor karşısında kariyerinin 900. maçına çıkacak.
Kocaman'ın kafasındaki 11
http://cdn.sporx.com/img/3/2011/semih_bilica_55767.jpg
Teknik direktör Aykut Kocaman'ın sakatlıkları bulunan futbolcuların yokluğunda Orduspor maçında sahaya sürmesi beklenen muhtemel 11 şöyle:
Spor Toto Süper Lig'de yarın Kadıköy'de seyircisiz maçta Orduspor'u konuk edecek Fenerbahçe, rakibini yenerek sezona 3 puanla başlamak istiyor. Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla yaptığı maçta taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası alan sarı-lacivertliler, kendi evinde taraftarından yoksun mücadele edecek.
Süper Lig'in son şampiyonu sarı-lacivertliler, Orduspor karşısında alacağı galibiyetle kaldığı yerden devam etmek istiyor.
-SAKATLIKLAR CAN SIKIYOR-
Fenerbahçe'de Orduspor maçı öncesi 4 oyuncunun sakatlığı bulunuyor. A Milli Futbol Takımı'nın Kazakistan ve Avusturya maçları sürecinde sakatlanan Emre, Gökhan Gönül ve Serdar Kesimal'a, önceki günkü antrenmanda sakatlanan Orhan Şam da eklenmişti.
Sezonun ilk maçı öncesi yaşanan bu sakatlıklar, Orduspor mücadelesi öncesi teknik heyeti sıkıntıya soktu.
-MUHTEMEL 11-
Teknik direktör Aykut Kocaman'ın sakatlıkları bulunan futbolcuların yokluğunda Orduspor maçında sahaya sürmesi beklenen muhtemel 11 şöyle:
Volkan Demirel, Bekir, Yobo, Bilica, Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian, Selçuk, Dia, Alex, Semih
-TARAFTAR TAKIMI YALNIZ BIRAKMAYACAK-
Sezonun ilk maçında sarı-lacivertli ekibe stat içinde destek veremeyecek Fenerbahçeli taraftarlar, maç öncesi yapacakları organizasyonlarla takıma moral verecek.
Takımın stada hareketinden önce Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde toplanmayı planlayan taraftarlar sarı-lacivertlilere coşkulu bir uğurlama yapacak.
Stada kadar konvoy yaparak takıma eşlik edecek taraftarlar, stat dışından takıma destek verecek. Bu arada, internet ortamında taraftarlardan, maçtan sonra Fenerbahçe'nin rejenerasyon çalışmasını statta yapması ve kapıların açılarak taraftarın tribünlere alınması önerileri yapıldı.
sporx.com
Umarım Bilica bu sezon oynatılmaz. Tekrar o eski günlerdeki kabusları görmek istemiyorum. Hasan'a razıyım eksiklikte yada rotasyonda ama Bilica olmaz. Hata yaparsa hele kaldıramam. Hasan yapsın yapacaksa hatayı. Ne kaybeceğiz ki ?
Kaldırım açıkta yerimizi alacağız Pazartesi akşamı Fenerbahçemiz için :) Bütün olumsuzluklara rağmen sahada Fenerbahçe'yi izlemeyi çok özledim.İstanbulda olup da Fenerbahçeliyim diyen herkes bir şekilde stat çevresinde olmalı Pazartesi akşamı,her ne kadar mesai çıkışı olsa da.
Ziegler , Bienvenu ve Yobo kondisyon antreman olarak filan hazırmış.Yani Aykut Hoca yenilerin oynaması aykut hocaya bağlı.
puan kayıplarının ardından 3 puanla başlamak güzel olacak
İnşallah fenerbahçemiz yarın FUTBOLUN SAHADA oynanması gerektiğini ve rakiplerin sahada yenilmesinin gerektiğini herkese gösterir:)
Umarım yenileri oynatır Aykut Hocamız.Zaten fazlasıyla eksiğimiz var o yüzden daha kaliteli oyuncuların sahada olmasından yanayım.Yani Caner sol bek oynamamalı Ziegler oynamalı mesela.Forvet için fark etmez Semih Bienvenu seçimi ama Yobo ve Ziegler oynamalı.
Ziegler stoper oynarmı?
7 tane yabancı var dizilişte. Bunun 1 tanesinden vazgeçip bir kadro oluşturulabilir. Ben karar veremedim hangisini çıkarabiliriz ama şöyle bir kadro olabilir mi acaba diyede düşündüm... :
http://www.footballuser.com/Formatio...erbahce_SK.jpg
Ben bu Bienvenu transferini yeni öğrendim. Günlerdir takımdan birine takılan lakap falan sanıyorum. :D
ziegler uzun boylu ama stoper oynaması zor. en azından aykut hoca'nın deneyeceğini sanmıyorum.
ben aykut hoca'nın emre'nin yokluğunda mehmet topuz'u öyle pek de oyun kurucu olarak oynattığını görmedim. muhtemelen orta saha selçuk ve cristian 2'lisinden oluşur. iyimser bir bakış açısıyla; selçuk son milli maçta fena oynamamıştı. cristian da aykut kocaman'ın ısrarla beğendiğini söylediği bir isim. hazırlık karşılaşmalarında fena değildi. ancak kötümser bir bakış açısıyla; mesele şu ki selçuk ve cristian'ın defolarını kapatan adam emre. selçuk-cristian ikilisi bize geçen sezon saç baş yoldurdu. büyük ihtimalle yarın da öyle olacak. umarım yanılırım.
sağ bekte bekir'i izlemeyeli uzun zaman olmuştu zaten. hasret gideririz. takımda serdar'la birlikte 2.5 tane sağ bek var. 3 isim de sakat. şanssızlığa bak ki sağ bek yine bekir'e kalıyor. of...
Bana yaptırsa Aykut Hoca takımı, Volkan-Hasan-Bekir-Yobo-Ziegler-Cristian-Mehmet Topuz-Sezer Öztürk-Dia-Bienvenu-Alex 11'i ile çıkarım.Yani hazırlık kampında denediği 4-3-3 sistemine sadık kalarak.Orta sahada Mehmet, Emrenin oynadığı gibi Sezer'de Mehmet'in oynadığı gibi oynar.Mehmet hazırlık kampında daha ofansif oynadı orta sahanın ortasındaki oyuncularımız arasında çünkü.
Aykut hoca tabiki böyle çıkmayacaktır.Bekir'i sağ beke alır muhtemelen Bilica'yı stopere, yabancı sorunundan dolayı da Ziegler---Caner ya da Bienvenu--Semih değişikliğiyle çıkar.
Aykut Hoca'nın dün akşam ki açıklamalarından anladığım kadarıyla bu akşam şöyle bir ilk 11 çıkacak büyük ihtimalle ;
Volkan
Bekir
Bilica
Yobo
Ziegler
Cristian
Selçuk
Mehmet
Dia
Alex
Semih
Artık Stoch'u 11de başlatsa 5-6 maç iyi olucak hep Mehmet'i oynatıyor.
Fenerbahçe'nin ilk 4 maçı sırası ile pazartesi, cuma, salı, cuma günleri oynanacak.. :schaf:
Eğer gerçekten de Lig sonuna kadar mahkeme kararı açıklanmazsa bu sene Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansının geçen seneye göre bile daha fazla olduğunu düşünüyorum. Takım geçen seneki maçlardan çok daha hırslı çıkacaktır maçlara.. Yeni forvetimiz uyum sağlarsa takıma tadından yenmez.. Bu maçı 3-1 alırız ( alex, semih, cristian )
Hem Stoch hem de Dia oynadı mı çok açık veriyoruz ortasahada.Aykut Hoca da bunu gördü geçen senenin ilk maçlarında.Mehmet Topuz ortasahaya enerji katan bir isim,sağ çizgide oyunun iki yönünü de başarılı oynuyor.Bu durumda Stoch'un çok çalışıp Dia'dan formayı kapması gerekiyor.Şu anki Dia'nın antreman ve hazırlık maçlarındaki performanslarına baktığımız zaman Aykut Hoca'nın öncelikli tercihi İssiar Dia.
seyirci olsaydı 5-0 dicektim ama ne yazıkki seyirci yok 2-0 veya 3-0 biter o tempoda bi maç bizim takımın klasik ilk 20 dk boğucu baskıda gol bulucağını düşünüyorum hem Orduda alışık değil buna.
Fenerbahçe 11 i : Volkan, Bekir, Yobo, Bilica, Ziegler ,Dia, M.Topuz, Selçuk, Stoch ,Alex, Semih
Dia ve Stoch tercihi doğru, Semih ile başlamasıda avantaj olabilir. Umarım Bilica ve Selçuk-Baroni üçlüsü bir kaza yapmazda maçı alırız...
Baroninin olmaması güzel Dia Stoch 2 lisini görmek harika Kaptan Alex eşliğinde fark atarız bugün ama seyirci yok seyirci olsa banko fark olurdu şimdi belki 2-3 gol olur
iyi bekir haricinde kadro fena değil. hoca has adamı cristian'ı stoch ya da dia'nın yerine neden düşünmedi acaba? stoch ve dia'ya güveniyor belli ki.
Acaba Bienvenu'yu oyuna alırsa hangi değişiklikleri yapar? En az 2 değişiklik lazım...
F.Bahçe taraftarından anlamlı pankart!
Fenerbahçe'nin Orduspor'u konuk edeceği maçta Süper Lig'deki ilk maçında, sarı lacivertli taraftarlar futbolculara moral niteliği taşıyan anlamlı bir pankart yaptı.
Yeni sezona Orduspor maçı ile başlayacak olan Fenerbahçe'yi, seyircisiz karşılaşmada bir sürpriz bekliyor.
Ukrayna ekibi Shaktar Donetsk ile oynanan maçta taraftarların sahaya girmesinin ardından 2 maç seyircisiz oynama cezası alan Fenerbahçe, ligdeki ilk karşılaşmasında Orduspor'u konuk edecek.
Takımı Samandıra Tesisleri'nden itibaren konvoylar eşliğinde stada kadar getirecek olan Fenerbahçe taraftarı, Türk Telekom Tribünü'ne de anlamlı bir pankart asarak oyunculara moral verecek.
Okul Açık'ın yaptığı pankartta "Milyonlarca taraftarin yuregi,siper etti sana kendini" yazısı bulurken diğer tribünlerde de çeşitli parnkartların yer alacağı öğrenildi.
http://adm.superfb.com/img/2011/09/12/396127097.jpg
sporx.com
Bekir'in sağ bekte olmasından duyduğum sıkıntıyı anlatamam.
Fenerbahçe rahat kazanacaktır.
Orduspor hazırlık maçlarında öne geçtiği anlarda avantajını koruyamadı, burda da öne geçer ve gollü maç olur.