Hakkımız olan yerden atıldık. Bugün bizim sahada olmamız lazımdı. Buna karşı seyirci kalınmamalı. Tamam olay çıkaralım demiyorumda bir tepki gösterilmeli.
Printable View
Hakkımız olan yerden atıldık. Bugün bizim sahada olmamız lazımdı. Buna karşı seyirci kalınmamalı. Tamam olay çıkaralım demiyorumda bir tepki gösterilmeli.
Trabzon tehlikeli olabilir 3"lu savunmaya karsi sahsen inter gene 3-5-2 cikicaksa direk interin kale onune sisirme toplar atarim oyunu yari sahaya yikarim vittek olsaydi iyi indirirdi ama bakalim halil ile henrique napcak umarim puanla doneriz
bizim bir ay önce yaşadıklarımızı şimdi Fenerbahçeliler yaşıyor. şimdi 'hakkımız' diye bir genelleme yok. o sizin düşünceniz. görünüşe göre de sadece sizin düşünceniz. bu doğru olacak diye bir kaide yok. önemli olan karar alıcılara göre 'hak'. biz de 1 ay önce federasyon kararıyla Fenerbahçenin şampiyonlar ligine gitmesini yadırgıyorduk, o zaman bize göre haklı olan nasıl önemsiz ise şu anda da öyle.
onun dışında Fenerbahçe hakkını aramalı, ben yadırgamıyorum. Tepki göstermesi de doğaldır.
3 tane kendini bilmez tepki gösterip kendini,ülkesini rezil etsin ne değişir?Sanki biz karar verip Fenerbahçe'yi kupadan atıp kendimizi koyduk.Kendi başkanlarının suçunu başkalarında arıyorlar.Hala bazı şeyyleri kabullenemiyorlar.Fenerbahçeliler bize cephe alıp desteklemese ne olacak birşey mi değişecek?Hayır.
Kaan senin söylediğin kadro güzel ama çok ofansif bir kadro iç sahada öyle bir kadro ile oynanır da deplasmanda öyle çıkarsan avlarlar yahu.
trabzonspor fark falan yemez. ellerinden gelenin en iyisini yaparlar.
Eğer Inter'in başında Mourinho olsaydı Trabzon'un fark yeme ihtimali olabilirdi ama Mou Inter'in başında değil, Inter iyi oynayamıyor ve hafta sonu Palermo'ya 4-3 kaybetti. Eline geçen fırsatları harcamazsa Trabzon'un galibiyet şansı maçın ismine ve mekanına oranla düşünülenden daha yüksek. En fazla tek farklı Inter galibiyet olur diye düşünüyorum.
Trabzonspor'da Volkan Şen, Burak Yılmaz, Adrian, Onur, Piotr Brozek ve Barış Özbek forma giyemeyecek. Tribundergi
Adrian"in Olmamasi Kotu Olmus
Adrian cezalı hacı ya :D
Arkadaşım anlamak istemiyorsun sanırım.Benim takımım herhangi birşey yapmadı.Ben desteklemekten vazgeçmiyorum.Sen takımında bunca olaylar olmuşken onlar suçsuz deyip destekliyorsan bizden böyle birşey beklemeninde saçma olacağını düşnecek yenetektesindir.
Ayrıca evet hukuktan anlamıyorum anlasaydım Hukukçu olurdum İktisatçı değil.
Takım maça hazır.
http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...ND=8214&ref=nf
basit hukuktan anlamak için hukukçu olmaya gerek yok en temel insani haklarınızdan biri sonuçta , Allah düşürmesin tabi ne diyeyim.
Ben ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum ama ben ve bazı arkadaşlar zaten ne demek istediğimizi anlatamıyoruz , sizin takımın hiçbirşey yapmadı eyvallah.Ben benim takımım aynı durumda olsaydı yine gitmesini istemezdim diyorum , hiçbirşey yapmamış gibi gözüken tarafta olsaydı.Umarım anlatabilmişimdir,uzun uzun yazmaya mecalim kalmadı çünkü.
takım tutmayı kişiliğinize kadar ilerletirseniz bunun hiçbi faydasını görmezsiniz
Goal.com'da İnter t.direktörünün Trabzonspor maçında 3-4-3'den vazgeçip 4-3-2-1 ile sahada olacağını yazıyor.
@bhaguandas
takım tutmayı kişiliğimize değil , kişiliğimizin takım tutma tarzımıza yansıması lazım , bunu yapabiliyorum çok şükür.
şimdi takımının kuvvetli suç şüphesi varken bile şampiyonlar ligine katılması içinize sinerken, bunu garipsemezken, suçsuz görüldüğünden davet edilen takımın taraftarı olsaydım gitmeyi reddederdim derseniz kimseyi inandıramazsınız.
Ya Uefanin ceza sisteminden haberiniz yokmu ? Biz istedigimiz pankarti sokamiyoruz iceri, Fenerbahceliler nasil sokacak :)
Sabah bizim burdan kuzenlerim ve arkadaslarim ucuyor neredeyse butun ucak bizim usaklar :) Bende yanlarinda olmak isterdim ama bu aralar epey yogunum. Onlari kiskaniyorum cunki Trabzonsporun ilk sampiyonlar ligi macina sahit olacaklar hemde San Siroda.
Olsun napalim, Lille deplasmaninda Aralik ayinda Trabzonspora destek olmak icin gidecem.
Yarinki macta Turkce, Inglizce ve Italyanca "Bize her yer Trabzon" pankartina dikkat edin"
Şenol Hocam yarın oturamayacağı için bugünden keyfini çıkarıyor koltuğun. :)
Trabzonspor çıkar aslanlar gibi oynar.
Dün Barca-Milan maçını verince açık kanaldan umutlanmıştım bu maç içinde ama Napoli - City maçını verecekmiş burda açık kanal. Trabzonspor'a başarılar dilerim gönül isterdi Milano'ya gidip desteklemek ama gidemedik bugün.
senol hocam kara kara dusunuyor rakibi iyi analiz etti galiba bastir trabzonum sana inat herkesi sasirt. :)
http://img845.imageshack.us/img845/9...8675700032.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Kuzenlerim ve arkadaslarim Milanoya inmis
Haydi Trabzonspor göster gücünü Bütün Türkiye seninle haydi aslanlar gibi çıkın oynayın...
İlker Yasin ve Erman Toroğlu. Bu maçı izlemeyen çok şey kaybeder :n::n:
Biize her yer Trabzon , bize her yer Trabzon . Tribünler inliyor :)
Bekte Celuska önünde Serkan iyi bir tercih olmuş.
İnşallah puanla döner Trabzon, İnter'de işler pek yolunda değil şu sıralar ama puan çıkarmak çok zor; umarım başarırlar :)
İnterde kötü bugün.
Tehlikeli yerden frikik inter kullanıyo.
Zarate'nin müdahalesi kırmızılıktı. 2. yarıda Alanzinho çıkmazsa Trabzon'un başı yanar.
beyler daha yeni geldim ama trabzon nasil oynuor suana kadar ?
İlk yarının bilançosu
"Zanetti 16 yıldır italya liginde oynuyor, la ligada"
"Pazzini Lazio'dan kiralanmış"
"Bu stadın eski adı San Siro yeni adı giuseppe meazza"
Trabzon puan alır bu maçtan...İnter'i beğenmedim...
Hakem kotu yonetiyor illa adami yere savuracaksinki faul versin
Trabzonspor gayet iyi mücadele ediyor. Tolga'nın da performansı çok iyi. 1 puan alabilecek güçte Trabzonspor. Bu oyun devam eder inşlAllah.
Haydi trabzonum 2.ci yari 1 gol at guldur yuzumuzu =)