Aykut Hoca işin amiyane tabirle papazlığını öğrenmiş.Kötü bir sonuç olduğunda eleştirilmemek için en garanti daha doğrusu olası görünen takımla çıkıyor maçlara,risk almıyor.Bu çok yanlış onun gibi birisi için.
Printable View
Aykut Hoca işin amiyane tabirle papazlığını öğrenmiş.Kötü bir sonuç olduğunda eleştirilmemek için en garanti daha doğrusu olası görünen takımla çıkıyor maçlara,risk almıyor.Bu çok yanlış onun gibi birisi için.
Aykut hoca 0-0'a razı sanırım.
Düzeltme: Gaziantep, Wagner, Sosa, Popov, Cenk, Olcan gibi etkili ayaklarıyla maçı kazanmaya yakın taraf.
Cristian ile selcugu toplasan 1 emre etmez, hoca niye hala israr ediyor anlamis degilim tas gibi sezer var oynat iste.
Selçuğu kesip Stoch'u, Caner'i kesip Sezer'i oynatabilirdi aslında. M.Topuz orta sahaya geçerdi, bu ikili de kanatlarda oynardı. Çok kötü bir kadroyla çıkıyor sahaya F.Bahçe, G.Antep'in kadrosu da bir o kadar tehlikeli. F.Bahçe'nin kazanamayacağını düşünüyorum.
arjantin formayla çıkıyoruz değişik formalar bize ters gelmiştir umarım iyi gelir bu sefer
http://img88.imageshack.us/img88/2273/adsz3cl.png
alex ön direk bugunu kullandı ama bilica atamadı
Sol kanadımız 2 tane beceriksizden ibaret, orta sahamız 2 tane beceriksizden ibaret, sağ bekimiz nasıl stoper anlamıyorum defans bile yapamıyo,forvetimizin yürüyecek hali yok.Güzel 11 gerçekten:)
Bu takımı böyle görmek zorunda mıyız yahu biz? Bu mu bizim kapasitemiz neden saçma sapan oyuncularla çıkıyoruz maçlara.
volkan güzel bi kurtarış yaptı
Alex'in itiraz ettiği ve sarı kart gördüğü penaltı itirazını hala göstermedi digiturk atlamazlar herhalde.
zigler o nası pas
wagner muthis vurdu volkan muthis cikartti
Olcan 1-0 antep.
Olcan harika vurdu 1-0
Güzel bir gol yedik iyi oldu bu.Böyle çıkarsan anadolu takımı gibi devam edersin lige.Anadolu takımları da deplasmanda diğer anadolu takımlarına yenilirler.
oyyyyyyyyyyyy ne attı ya :D
olcan mükemmel bi gol attı
Olcan ağları yırtıyordu muhteşem vurdu.
Şu penaltıyı hala göstermedi digiturk hayret yahu saçma sapan şeylerin tekrarını verirler en kritik şeyleri göstermiyorlar.Önce biz sonra antep penaltı bekledik ikisini de es geçiyorlar.
Şu Olcan çok sağlam çocuk. Fenerbahçe onu elinden kaçırarark büyük bir hata yaptı.
2"side bana penalti gibi geldi antepinkide fenerbahceninkide + yoboya sari karti es gecti hakem
%100 penaltıyı yemiş hakem, şaşırmıyoruz artık!
ikincisi de penaltı gibi duruyor doğru ama önce fenerbahçe penaltıyı kullansa o topun dönüşünde anteP'in beklediği penaltı olayı da gerçekleşmeyecekti.
Yalnız hakem çok korkak davranıyor berbat bir maç yönetiyor...
Uğur Boral girdi oyuna (:
Mehmet Topuz'un yerine Uğur Boral'ı aldık.Yabancı hakkımız olduğunu unuttu galiba.
Topuz sakatlandımı?
topuz sakatlandi ugur boral girdide enteresan degisilik caner,ziegler,ugur, galiba yabanci SIKINTISINDAN dolayi
Renktaşlarıma geçmiş olsun diyorum. Doktor sahneye çıkmazsa burdan en fazla beraberlikle döneriz.
Alex attı yine :)
Alex attı.Şu Uğur'a bayılıyorum ya vuramasa da asist oldu :)
alex attı antep ne biçim savunma yaptı öyle ya
1-1 Alex ,,,,
Ahahaha Reis çıktı sahneye
İkinci yarı Dia ve Bienvenu'yu al oyuna Semih-Ziegler ikilisinin yerine biraz da biz oynayalım.
gool 1-1 alex atti ama yalniz ziegler sanki kaleye vurur gibi pas atti :D yerden yuvarlarasa top alexin onunde kalicakti ztn :D
Selçuk daha form tutamamış anlaşılan :)
Uğur'un olduğu yerde ben Caner'e top toplatırım yahu. Girdi ters kanatta oynamasına rağmen takıma bi tempo geldi.
Olcan sakatlandi galiba..
Olcan geri girdi
Olcan'ın ciddi bir şeyi yoktur umarım ama bu maçın ikinci yarısında oynamazsa çok daha iyi olur:)
bu maçıda kazanırsak güzel olur iyi olur.