Küçük bi ayrıntı Fatih hoca gsle samsuna karşı çıktıgı 11 maçıda kazanmış
Printable View
Küçük bi ayrıntı Fatih hoca gsle samsuna karşı çıktıgı 11 maçıda kazanmış
Sanmam genelde büyüklerde kötü oynayan adamlar Anadolu'da çoşuyorlar buda onların Anadolu topçusu olduğunu gösteriyor...Nobre örneği var önümüzde...
Mustafa Sarp,Galatasaray'a gelmeden önce Bursaspor formasıyla Galatasaray'a karşı oynadığı maçta Yusuf ile döktürmüştü.Kaan'ın söylediğinde haklılık payı var yani.
Zorlanacağımızı pek düşünmüyorum.Belediye maçındaki oyun hiç kimseyi umutlandırmamış olabilir ama ben o maçtaki oyundan çok memnundum.Baros'un formsuzluğu sonuca gitmemize engel oldu tabi başka nedenlerde vardı.Eğer Baros toparlanırsa 3-4 tane atarız.Kanatlardan pek etkili olacağımızı düşünmüyorum göbekten araya atılan toplarda veya uzaktan şutlarda golü bulabiliriz.
İlk 11 şöyle olabilir;
GK-Muslera
DR-Eboue
DL-Çağlar
DC-Servet
DC-Ujfalusi
DM-Melo
DM-Ceyhun
CM-Selçuk
AMR-Sabri
AML-Riera
ST-Baros
Sole ciksak daha iyi
Muslera
eboue
Ujfa
Semih
Baltazar(caglar)
Sercan
Selcuk
Melo
Rierea
Elmander
Baros
Pardon yabanciya takilmisiz :D Ozman Baros yerine Kazim veya engin
Elmander'lik bir maç aslında o oynarsa mutlaka atar...
Samsun kendini gösterir ve maçı 1-0 kazanır veya 1-1 bitirebilir . Samsun'un puan alacagını dusunuyorum ..
Samsun güçlü bir ekip kazanacak diye düşünüyorum.
Muslera
Eboue - Ujfa - Semih(Zan) - Balta ( Çağlar)
Sabri
Selçuk - Melo
Kazım(Sercan) - Riera
Elmander
11yle çıksak çok iyi olur
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=U_evlmtjALY"]Zamanı Geldi[/YOUTUBE]
Moda girelim. :)
Galatasaray
Fernando Muslera, Tomas Ujfalusi, Gökhan Zan, Hakan Balta, Emmanuel Eboue, Felipe Melo, Selçuk İnan, Sabri Sarıoğlu, Kazım Kazım, Albert Riera, Milan Baros
Yedekler
Ufuk Ceylan, Ceyhun Gülselam, Semih Kaya, Yekta Kurtuluş, Engin Baytar, Sercan Yıldırım, Johan Elmander
Sabri ve Gökhan Zan dışında kabul edilebilir bir kadro. Tabii daha iyisi olabilirdi en azından taktik anlayışı olarak.
Eboue gobek oynucak galiba defans gobek terim cok sacma kadro kurmus gene
SAMSUNSPOR 11 - Ahmet Şahin; Lazar, Kemal Tokak, Bahia, Ergün Teber; Fink, Mustafa Sarp, Selim Teber; Ehiosun, Bance, Dominguez
Obarak, Sarp Reyiz TTArena'ya geri döndü, keşke gitseydim maça :D
Eğer Ujfalusi bek oynayacaksa Fatih Terim ekmeğimize yağ sürdü demektir. Mustafa Sarp'tan ekstra motivasyonla ekstra işler bekliyorum.
Heyecan bastı stad dolu bakalım nasıl olacak maç.
Anladığım kadarıyla kadro dizilişi 4-2-3-1 bir kaç eksik olsada tam tahmin ettiğim gibi bir ilk 11 olmuş.Şimdi kaldı maçı izlemek :n:
Eboue-ujfa-gokhan-balta
Kazim-sabri-melo-selcuk-riera
Baros
kadro bu
europa : sabrili 4-2-3-1 dusunemiyorum :D bu adam simdi amc"mi :D
Maçın başından bir görüntü
http://i54.tinypic.com/qmyn0j.jpg
Şenol Güneş maçı izliyor...
İlk vuruş ve maç başlıyor :)
http://i52.tinypic.com/2hzo27b.jpg
Selcuk sakatlandi umarim oyuna doner :(
4-4-2 gibi oynuyoruz.
Ben daha önce hiç izlemedim. Renkli bir oyuncuya benziyor bakalım.
Kazım nasılsın iyimisin ? :D saçmaladı...
Cok tehlikeli geldik baros vurdu kaleciden dondu riera vurdu auta cikti eboue cok guzel baski yapti ama su an cok iyiyiz
Sabri çok iyi pas attı reyiz etkili olacak gibi duruyor :D Riera gelişine vurdu öylesine :D ordan atmak zor olurdu...Ahmet'i tebrik etmek lazım iyi çıkardı...
Hakemin amacı ne buz gibi penaltıyı vermedi...
Adam resmen Baros'u kolundan tutup çekiyor. Penaltıydı.
Melooooooooooooooooooooooooooooooooo
Gool Ulan Meloooooooooooooo 1-0
Melo yemin ederim Fuze gibi vurdu cok sahane bir gol
Oha la gole bak tüylerim diken diken oldu çok fena attı :D Samsun kaleci almalıydı bence Ahmet Şahin çok yer böyle :D
Melo muhteşem bir gol attı. Ama golden çok gol sevinci şaşırtıcıydı :icon_smile:
Offfffffffffffffffffff Meloooooooooooooooo adamsın .
Onun gol sevinçlerine alışın bence :D
Riera,melo,eboue su an cok iyi oynuyorlar