Ankaragücü,tipik Ziya Doğan takımı hüviyetinde,kapanıp kontrayla etkili olmaya çalışma amacındaydı.Bizim yıllardır kapanan takımları açma konusunda sıkıntılarımız var.Yeni bir şey değil ama Fernandes geldikten sonra bu kapanan takımları açma konusunda çok güçlü bir silahımız var artık: duran toplar.Acayip kesiyor vallahi.Buraya da yazdım,ilk golden önce anladım gol olacağını.
İkinci yarıda Cenk'in büyük hatasıyla yediğimiz gol,bizi acayip bozdu.Ankaragücü'nün direncini artırdı ve yine kapanmaya başladılar.Şaşkınlığımızı anca 70'lere doğru atabildik ve saldırmaya başladık.Yine bir duran top organizasyonunda Sidnei attı ve maçı kazanmak için büyük bir avantaj sağladık.Golden sonra Ankaragücü'nün pek şansı yoktu,tek bir şansları Özgür Çek'in frikikten şutuydu,ona da Cenk gol olmasına izin vermedi.Golden sonra rahatladık ve 3.golü bulduk,1-2 tane daha atabilirdik hatta.Eğer Cenk o hatayı yapmasa ikinci yarıda daha iyi ve daha rahat bir oyun görürdük bence.O gol dengeleri çok bozdu.Neyse önemli olan kazanmak ve biz bunu başardık.Rakiplerimiz de çok iyi bir futbol sergilemediklerine göre çok sıkıntı değil bu oyun şimdilik.
Edu nasıl gereksiz yahu? Tamam ben de maçtan önce Mustafa'nın oynaması gerektiğini düşünüyordum ama Edu çok iyi oynadı bugün.2 tane pozisyona girdi,ikisinde de kaleci çıkardı.Arkadaşlarına iyi servisler yaptı.Tamam kapasitesi belli bir aşamada,bundan daha iyisini yapamaz ama bugün iyiydi,beğendim ben.Pektemek ise golden başka pek olumlu bir görüntü çizmedi,ancak daha iyisini yapacak potansiyeli var.İlerleyen zamanlarda açılacaktır.O konuda katılıyorum sana.