Muslera kırmızı yedi ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :S
Printable View
Muslera kırmızı yedi ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :S
Muslera kirmizi gordu 10 kisi kaldik
Muslera kırmızı kart gördü bana başta ağır bir karar gibi geldi ama tekrarları izleyince kararın doğru olduğuna karar verdim.
Çok dengesiz çıkmış Muslera.
Alakası bile yok yav adam topa vuracaktı nerden görsün Sheltonu...
yapma bunu be offf offf :(
Çok doğru karar. Tartışılacak hiçbir yanı yok.
Tüh ya çok şanssız bir andı.Artık 1 puan alırsak güzel olur.
Muslera ayagini kaldirmis havada uzaklastirmak istemis ama sanki oyuncuyaya cok sert vurmamis gibi geldi hatta ayagini geri bile cekiyordu..
riera cikti - ufuk ceylan girdi
Bence kırmızıya rağmen kazanacağız :)
Muslera hay yapacağın işi.
Riera'nın çıkması ii oldu hiç beğenmiyorum :D
Muslera biraksa bile gol olmayabilirdi oyunucun tam onune dusmemis top cunki
10 kişi kalmamıza rağmen kazanabiliriz.Karabük'den çok daha kaliteli bir takımımız var sadece uyum sorunu var.
Bir kaleci sert yada yumuşak bir şekilde tekmeyle rakibini ceza sahasının hemen önünde düşürürse bu kırmızı karttır(Tam topa vuracekken Karabük'lü oyuncu topa dokunmuş bu da Muslera'nın şanssızlığı)
Top çok hafif çapraza düşüyordu ve belirgin bir şekilde kaleye daha yakın savunmacı yoktu bu bakımdan faulü verdiğinde hakem kırmızıyı çıkartmak zorundaydı.Faul konusunda zaten hemfikiriz sanırım.
Ben olsam Riera'yı tutardım sahada.
Karabük çok net bir gol kaçırdı an itibariyle.
10 numara mevkisi için oyuncu arayan büyükler Cernat'ı alsalar çok büyük iş yapmış olurlardı misal tam Trabzonspor'un adamı.
bencede riera kalmaliydi kazim cikmaliydi
Shelton yoksa Emenike'den iyi mi:) Bu nedir arkadaş ne bilek var elemanda.
Kazım niye çekerki şu frikigi meloya verselerdi :D
yağmur yağdı böyle oldu...giremiyorum digiturkwebtv sitesine. Bana maçın direkt digiturk linkini verebilecek var mı?
Hakem berbat valla...Bir çok faulümüzü yedi...
ilk yari 0-0 bitti degisiklik yanlisti kazim yerine ufuk giricekti riera durcakti bence. gol bulmamiz sor elmander cabaliyor ama tek basina kaliyor o yuzden duran toplardan atarsak atariz yoksa zor.
Yalnız Sercan'a ceza sahası içinde faul yapılmıştı penaltı olmalıydı o.
Karabükspor savaşa çıkmış gibi. Orta sahayı geçeni indiriyorlar. Sarı kart çıkması gereken pozisyonların hiçbirinde kart çıkmadı. Bünyamin Gezer her zaman olduğu gibi bu maçta da kötü.
10 kişi kalana kadar oyunun hakimiydik, kornerde Melo'nun vuramadığı, Riera'nın çok güzel pasında Elmander'in şutu, ve Selçuk'un Xavi vari verdiği pasta saçma bir aşırtma deneyen Sercan'ın pozisyonları bulduk. 10 kişi kaldıktan sonra kontrol tamamen rakipte ve bu durum beni sinir ediyor. Riera fena başlamamıştı, Fatih Terim'in oyuncu değişikliği büyük hata. Kazım zaten formsuz, durarak oynuyor üstelik Sercan da sağda daha iyi oynayabilir. Bu hatadan dönmenin bir yolu var, Sabri girmeli ve Kazım çıkmalı. Sabri - Eboue önlü arkalı değişerek oynayabilir. 60'lı dakikalarda da sahada pek olmayan Sercan çıkıp Baros girebilir, Elmander sola geçer.
Karabükspor hem oynatmıyor hem de oynamaya pek niyetli olmayan oyuncuları var. Tabii istisnaları da var Shelton ve Cernat.
Kırmızı kart doğru, kırmızı karttan sonra Karabük oyunun kontrolünü aldı Shelton'ı çok beğendim karabükün yeni emenikesi.
Baros---Sercan
Sabri----Kazım
bu değişiklikleri yaparak maçı alabiliriz...
Kazimin ustunde ne duruyor anlamis Degilim adam formsuz 2-3 mac yedek birakki akli basina gelsin riera kalmaliydi oyunda.
Baros böyle bir rakibe karşı oyuna kesinlikle girmemeli. Ziyan olmuş bir değişiklik olur. Adam en ufak temasta bile ayakta duramıyor, Karabüksporlulara karşı hiç dayanamaz.
Kırmızı kart dogru karar ama 1 faul yapıp o faulden de kırmızı yiyen takıma karsı, 11 faul yapıp sarı kart bile görmeyen Takimla Ve hakeme karsi oynuyoruz ilginc.
al iste tipik fatih terim degisikligi arkadas ya sercani cikartiyor kazim dururken sercani cikartiyor Gelde cildirma ya. gelde cildirma
sercan cikti sabri girdi.
Kazım'la arasında değişik bir bağ var sanırım Fatih Hoca'nın.Sabriyi oyuna aldı ama Kazım'ı değil Sercan'ı çıkarttı.
Galatasaray sadece 1 faul yaptı ilk yarıda onda da kırmızıyı yedik ki haklıydı. Karabükspor 20 faulle oynadı, en az 2 tanesine çok rahat sarı kart verilebilirdi. Muslera yerde yatarken bir hışımla kartını gösteren hakemin rakip takımın faullerini bu kadar tolere etmesi manidar.
Fatih hoca Kazımı almamakta ısrar ediyor bu arada Kazım'ın ilk yarıda kullandığı çok iyi bir frikik var Ronaldo gibi vurdu resmen top çok az farkla auta gitti.
Çok etkili geldi Galatasaray, Kazım ortaladı ama dokunamadı kimse iyi ortaydı aferin Kazım'a.
Sabri yapma ya tamam eğleniyoruz da her pozisyon her pozisyon bu ne ya
Engin veya yekta girip eboue cikmali 3-4-2 veya 3-5-1"e donmeliyiz.
Erkan'in yanlis saymadiysam mac basindan beri ucuncu faulu. Henuz uyarilmadi.(!)
dün fenerbahçe maçında atılan nizami gol verilmediği için tepki gösterenlere niye tepki gösteriyosunuz,büyük takımın böyle şeylere ihtiyacı mı var gibi şeyler söyleyen sen şimdi uyarılmadı diye tavır yapabiliyosun, bu da senin çelişkin düşün bunu :)
Eboue kasık sorunu yaşıyor umarım bişey olmamıştır kötü bir sakatlık bu.
Shelton el ile kontrol ettigi icin sari kart hayret nasil cikartti bu karti.
Ulan Ufuk ulan
Ufuk çok büyük bir hata yapmış golde.