orhan, özer, gökay ve henri'nin performanslarını merak ediyorum.
Printable View
orhan, özer, gökay ve henri'nin performanslarını merak ediyorum.
ozer yerine gecen yil daha iyi performans sergiliyen sezer"i tercih ederdim o kadar para verildi yahu yazik gunah cocuga 1 mac sans verilir bari. hazir degil deseler anlicam ama gec falanda gelmedi uyum sorunuda yok yani dil bakimindan falan nese hocanin karari.
Özer'in yerine Sezer konulsa kabul edilebilir bir kadro ama hocamız böyle tercih etmiş,göreceğiz bakalım umarım yanılmaz.
Arif hoca Stoch'u oynatmıyor daha Sezer'i mi oynatacak :D :D
Çıkabilecek en ideal ilk 11'i çıkarmış Aykut Hoca bu maç için.Manisa maçındaki gibi bir hakem rezaleti olmassa farklı kazanırız.
yine kanatsız bir orta saha... özer'in ezeceği toplar yüzünden fıtık olmaya hazır olalım. neyse, vardır bir bildiği diyelim aykut hoca'nın.
Ambrat ve sefa dikkat edilmesi gerekilen oyuncular bakalim ne olcak zevkli bir mac olur umarim mac basladi.
Biz bu Kayserispor'u rahat yeneriz.
Caner attı bile zaten aferin sarışın :)Güzel gol oldu, asist Cristian.
Kayseri'de topu alan vuruyo maşallah,gerçi genelde hep amrabat alıyo ama :D
ambrabat fenerbahcenin sag tarafini resmen felc etti valla.
kayseride ambrabat tarzi 1-2 adam olsa is yapacak ama yok iste var engin ile sefa onlarin biraz daha pismesi lazim
Bu Amrabat bizim Quaresma'dan kat ve kat daha iyi.
Q7'de de Amrabat'ta yetenekliler ama çok çok şahsi oynuyorlar.Bu şekilde takımlarına katkı sağlayamazlar uzun vadede.
Oyun nasıl acaba ? Baskılı oynayan taraf Fenerbahçe mi, Amrabat mı ?
Şu saha zeminlerine takımların bir çözüm bulması lazım artık.
Baskili oynuyan taraf bence Kayseri(ambrabat) fenerbahcenin golu disinda birsey yok daha, ha kayseridede oyle tehlikeli birseyler yok ama genellikle mac fenerbahcenin yari sahasinda geciyor.
ambrabat cok sut cekiyor taktiksel anlayis olabilir hoca ole istemis olabilir yani
PES'te became a legend'a yeni başlayan veletler gibi resmen amrabat her aldığını kaleye vuruyor,göz tırmalar oldu artık bu.
Desenize ikinci golü bulamazsak işimiz zor.
yani ben bile Fenerbahçeli olarak Ambarat ve Engin'e kızıyorum o kadar kötü tercihler yapıyorlarki mesela Ambarat adamı geçiyor hemen şut atıyor halbuki ceza sahasının içinde rakip, gitse üstüne penaltı yaptırabilir penaltı olmazsa yakından şut çeker.
Amrabat pası düşünse çoktan maç 1-1 idi...Kayseri ilk yarı oyunun hakimiydi ama koşmuyorlar valla Amrabat,sananes'in dediği gibi become a legend oynuyor sanki :D bu kadar bencil adam olmaz oysaki çok iyi bir oyuncu...Bu arada Kayseri'nin kritik noktada bir faulünü yedi hakem...Kayseri 2. yarı da işleri toparlarsa 1-1 yapabilir fena oynamıyorlar biraz daha hızlı olmaları lazım...Hasan Ali her zamanki gibi güzel oynuyor bu adamı neden Milli takıma almazlar anlamam...
belki hocasi demistir uzaktan cok sut cek diye :D
Yalnız Volkan böyle devam ederse Kayseri gol atabilir :D topları tam uzaklaştıramadı :D
O Volkan'ın uzaklaştıramadığı top zeminin suçu, yerden gelen pas o kadar yükseğe çıkar mı.
Özer yine en çok koşan oyuncu çok ilginç Özer'in koşuları biz hiç görmüyoruz acaba bizim takım defansdayken takımdan ayrı düz koşu mu yapıyor ne yapıyor anlamış değilim.
Amrabat'a muhtemelen şut talimatı verilmiş. Ondan kaleye çekiyor sürekli.
Özer beklediğimden iyiydi.Garip garip paslar denemek yerine ayağa oynamayı seçti ayrıca bayağı da fazla koşmuş diğer oyuncula göre.
Bu arada söylemeden de geçemeyeceğim Kayserisporun kalecisi kötü gerçekten, ilk haftalarda yediği gollerde alışmamıştır falan dedim ama bugün yediği gol olsun, Eren'in gel demesine rağmen gelmemesi gibi hatalar yapıyor, biraz şut atsak kaleyi bulan kesin gol olur
özer çok koştu ama boş koştu.
ileriye topu taşıyacak ve ileride topu tutabilecek stoch veya dia'dan birinin girmesi lazım.
Stoch ve Dia'dan biri için henüz erken bana kalırsa zaten yabancı sınırından dolayı en az 2 değişiklik gerekiyor birisinin girmesi için. Ayrıca Bienvenu 90 dakikayı tamamlamalı mutlaka maç son 20-25 dakika kontraya dönecektir ve bu tarz bi santrafor çok iş yapar o zaman da.
Bienvenu maç başında ileride top tutamadı sırtı dönük top alamadı hiç ilk yarı sonlarına doğru bunları yapmaya başladı takım da biraz atağa çıkmaya başladı onun sayesinde ikinci yarının başlarında da top tutamaz ise Semih girebilir yerine.
taraftar müthiş yalnız. sanki şükrü saraçoğlu'nda oynuyoruz.
Kayserinin sanki penaltisi verilmedi gibi Eli acikti orda oyuncunun orhan galiba.
2.ci pozisyondada bilica el ile mudahele etmis.
İlki penaltı değil kesinlikle de, 2.si olabilir.Hakem ters görmüş maalesef.Bilica eliyle dokunmuş kayserili dokundu sanılmış.
Kayseri'nin net penaltısını vermedi hakem...Sefa orta açtı gol atıyordu :D
Ambrabat kendini yeri atmis gibi geldi bana :D
Ömer Şişmanoğlu yerine gokhan unal girmeli bence omer cok etkisiz. okay veya nadir girip riveros cikabilir.
Uyumaya başladı takım yavaş yavaş değişikliklere başlarsak fena olmaz.
kayseri net gol kacirdi.
gokhan unal ile abdullah giriyor
engin ve omer cikti