Tamam bilgilendirme için teşekkürler :)
Printable View
Tamam bilgilendirme için teşekkürler :)
Bende paso ilk sezon bitmeden fatih terim kovuluyor yani takım kötü sezon geçiriyor şuan 10. mesela adamın profilide iyi ama 10. olmakta biraz abest gibi geldi bana nese 2013 te düzelirde gsyle şampiyonluk yarışı yaparız inş.
Bende de tam tersi zirveyi Anadolu takımları almış bulunmakta. Sivasspor Barcelona gibi oynuyor. Manisaspor desen öyle zar zor yenebildim adamları. Fenerbahçe ve Beşiktaş 10-11 sıradalar.
Şimdi aklıma geldi.Kewell'ın en sevilen kişilere girme olasılığı yok mu acaba ? Galatasaray taraftarı kimseye vermediği desteği son zamanlarında kötü oynasa bile Kewell'a verdi.En azından en sevilen kişilerden biri olması gerektiği şahsi kanaatim.
İlginç benim bildiğim hem yöneticilerin hem futbolcuların kulüpte bir ismi olması için ya çok çok başarılı olması lazım ya da taraftarlar tarafından çok sevilmesi lazım.
Taraftar tarafından sevilmeyen birisini, taraftarın düşünceleri önemli değil diyerek efsaneler arasında tutuyorlar o nedenle taraftarın sevdiği birisi de, sadece taraftar seviyor diye bu listeye giremez, o düşünceye göre.
Bkz. veritabaninda olan ve olmayan sevilen kisiler konusunda yazdiklarim.
Bana Ridvan ciksin deseydiniz dinlerdim. Veya Lugano olsun ama daha dusuk olsun dediginizde dinledim.
Veritabaninda olmayan kisiler icin sizin ne kadar sevdiginiz veya sevmediginiz hiiiiic fark etmez.
Kewell dusuk bir deger ile eklenmis durumda zaten. Oyun ilerledikce yapay zeka'nin onu antrenor/teknik direktor/scout olarak kulube getirme ihtimalini yukseltmek icin.