Emre Tilev'in Beşiktaş'ın attığı golden sonra ki sevinçi efsane olur o nasıl gol demektir öyle.
Printable View
Emre Tilev'in Beşiktaş'ın attığı golden sonra ki sevinçi efsane olur o nasıl gol demektir öyle.
Biz Kıravç'tan kurtulamayacak mıyız ? :uzgun:
Fazla sıkılmamak gerek.Beşiktaş Stoke City'yi yenebilecek kalitede bir takım.Bugün yeneceğinede inanıyorum.
Azman Delap Adam Hayatında Hep Taç Atışı Çalıştı Heralde :n:
İngilizler sakin sakin maç izliyor bizimkiler yerinde duramıyor :n:
İ.Y Sonucu 1 - 1
ilk yarı iyiydik. Böyle oynarsak golü buluruz. İlerde çok iyi pas yapıyoruz. Stoke bize gol atarsa anca duran topdan atar. Yoksa sittin sene atamaz.
Bence iyi oynadık ilk yarıda.Ah şu attığımız golden hemen sonra kornerden yemesek daha iyi olacaktı ama şansızlık.Tam hatırlamıyorum ama sanırım Rüştü o pozisyonda bizim takımdan birisiyle çarpışıp topa hamle yapamadı.Neyse ikinci yarıdan umutluyum.En kötü beraberlikle ayrılırız gibi geliyor ama tabii futbol bu,ne olacağı belli olmaz.
Bilmiyorum Beşiktaş'ı ne kadar takip ediyorsun Arif,ama Ernst yeni sakatlıktan çıktı ve Antalyaspor maçında pek iyi bir görüntü sergiyelemedi zaten.Onu geç Aurellio yakın zamanda en formda oyuncularımızdan bir tanesi ki bugün maçta da şu ana kadar iyiydi bence.
Aurelio'ya Nazar Değmesin Aman Maçın En Kısa Adamı, En Uzun Adamından Crouch'tan Hava Topu Alıyor :) Hep Böyle Sürer İnşallah :D
Maşallah, o Fernandes ne biçim adam yahu helal olsun valla :)
İçimden bi ses 2. yarı Beşiktaş 2 gol atacak ve golleri Fernandes,Edu atacak diyo :)
Beşiktaş ne top oynuyormuş arkadaş. Acayip zevk alıyorum izlemekten. Bilhassa Aurelio-Fernandes-Necip 3lüsü hayran etti beni kendilerine.
Necip Biraz Zayıf Kalıyor Hamlelere Hareketlenemiyor Ama Pişecek Daha
Beşiktaş maçlarını kaçırmamaya çalışıyorum sırf Fernandes için :D adam her maç döktürüyor :D Stoke'nin taçlarına dikkat etmek lazım adamlar Rüştü'nün kafasına çarptırıp gol bile atarlar :D
Korner ve Frikiklere dikkat etmesi yeterli taçlardan henüz çok net bi pozisyon olmadı ama onlarda riskli :)
Edu çok etkisiz kalıyor ya. Bi an önce Almeida'nın iyileşmesi lazım
edu bu takimin forveti degil Mehmet akyuze sans tanisalar daha iyi.
Egemen Cikicak galiba sakatlandi
Hilbert o pas hatasını nasıl yaptı anlamadım
edu yerine holoskonun girmesi lazım
Kim koydu o direği oraya :zuhaha
O diregin orda ne isi var
Allah Q7'nin Yardımcısı Olsun
Q7 nefis calim atti ama diregin orda ne isi var :D
necip cikti - ernst girdi
Bjk atacak icimde oyle bi his var
Penaltı Oldu
Atamayacak der geçerim :)
Stoke penalti kullaniyor bu kadar ucuz penalti calinmaz yahu.
Yedik Penaltıdan Malesef :uzgun:
10 dakikadır top oynayamazsan her türlü gol yersin zaten.Korkak oynuyor Beşiktaş.Neden bilemiyorum.
Arkadaş anlamıyorum şu işi topu ilerde tutamıyoruz bir türlü edu neredeyse hiç birşey yapmadı 80 dk dır sahada.Koy holoskoyu yada başka birini bari ilerde top çevirsinler.En iyi defans hücumda top çevirerek yapılır yorarsın adamları.
Holosko girdi - aurelio cikti
İngilterenin Sivası arkadaş nasıl yenemiyor bu Beşiktaş bunları harbi kötüler bu sene
Maçın Başında İstediğim Düzene 80.Dkda Geçtik Gol Gelecek
Stoke ta hiçbirşey yok.Hiçbir maçlarını izlememiştim öyle bir övdüki millet bende birşey oynuyolar sandım.Duran top ve taç dışında hiçbirşey yaptıkları yok.Yenilirsek çok yazık olacak.
Yok artık Quaresma yok artık
Ayıp be ayıp 3 dakika nedir ya :(
İngiltere 2.ligindende takım olsa över bu medya bu insanımız,İngiltere lafını veya İspanya,İtalya vs duydularmı tamam,bir tırsma bir övme vs onların sıradan takımları bizlere Chelsea Arsenal görünüyor,yok Manchesterdan puan almış falan hikaye boş bunlar Stoke sıradan bir EPL takımı.Beşiktaşın bence kesinlikle rakibi değil ama nedense avrupada bir türlü istediğimiz alamıyoruz galiba Türkiyede futbol çok sıradan
Bala reçele yendi Stoke City.Geçmiş olsun Beşiktaş.
:) Türk futbolu < Avrupa liglerinin çoğu takımı