Arkadaşlar Benle Ortak Kariyer Yapmak İstiyen Arkadaşlarımm Özel Mesaj Atabilir Lig Farketmez İyi Günler..
Printable View
Arkadaşlar Benle Ortak Kariyer Yapmak İstiyen Arkadaşlarımm Özel Mesaj Atabilir Lig Farketmez İyi Günler..
Ligi siz seçin ben gelirim... Gece 12 den sabah 6 ya kadar onlineyim...
[email protected] - yada özelden ulasın...
12.0.2 oynayan olursa [email protected]
Ortak Kariyer Yapmak Isteyen özel Mesaj Atsın 12.0.0
Öğrenciyim hafta içi az girerim hafta sonları sabaha kadar açığım.15 Tatilde 2 sezon rahat bitiririm.Büyük liglerde orta takımlarda oynamayı severim.El Clasico veya BJK-FB GS-FB de olur.
Ram : 8 Gb
Msn : [email protected]
El Classico veya fark etmez başka takımlarda olur ortak kariyer yapacak birini arıyorum.
Özel mesaj veya msn'den olmadı bu konudan yazarsanız sevinirim. :)
Not : Oyun orjinal olduğundan dolayı en son sürüm vardır.
Ortak kariyer yapmak istiyorum zamanı fazla olanlar özelden sölesin..
Ortak kariyer yapmak isteyen varsa mesaj atabilir
11.4 updatesi ile ortak kariyer yapmak isteyen ö.m atsın
Pazar günü hariç Ortak kariyer yapmak isteyen arkadaşlar ö.m atsın. Türkiye ligi favorim ama diğer liglerde uyar
Haftasonlari ortak kariyer yapabilecek biri o.m atsin lig takim fark etmez
Ama sadece hafta sonu
Ortak kariyer için arkadas ariyorun takim farkedmez ama haftasonlari oynayabilirim
Ortak kariyer yapmak isteyen arkadaşlar ö.m atsın. Pazar günü hariç her gün uyar
Ortak kariyer yapmak isteyen varsa msnimi ekleyebilir
msn:[email protected] versiyon 12.0.4
23:00 - 03:00 araları müsait olabilen arkadaşlar ÖM yoluyla bana ulaşabilirlerse güzel bir kariyer yapabiliriz.
Gece 00:00 - 06:00 arası müsait olanlar özel msjla ulaşabilirler... Lig farketmez
Ortak kariyer yapmak isteyen arkadaşlar ö.m atsın. Pazar günü hariç her gün uyar
Ortak Kariyer YASpmak İsteyen warsa her gün müsaitim E:mail:[email protected]
16.03.2012 tarihinde 12.2 versiyonunda ortak kariyer yapmak için arkadaş arıyorum.türkiye ligi.laptop garantide olmasa bugün başlayalım diyeceğim ama anca o zaman gelir.
24 saat açığımdır.saat farketmez.ama sık sık online olacak arkadaşlar olursa sevinirim.
Akşamları 21.00 - 24.00 aarası arakdaşları ortak kariyer yapabilcek fm 2012 V12.2.0
Ortak kariyer için birini hala arıyorum.Oyun orjinaldir.Son sürümdür.Online süresi fazla olanlar tercihimdir.Takım farketmez yeterki uzun soluklu olsun.
ortak kariyer isteyen takım farketmez saat gün farketmez 7-24 açığım
ortak kariyer isteyen versiyon 12.0.4 olsun lig farketmez
12.0.4 versiyonuyla oynuyorum öğlen 3 den sonra gece 11-12 ye kadar oynayabileceğim biri arıyorum isteyen pm atabilir
12.2.2 de oynamak isteyen msj atsın... Lig farketmez...
fdsghjmhwed
Şu okullar bir bitsin yeni bir PC almayı düşünüyorum ve yazın saat sıkıntım da olmayacak o zaman bir ortak kariyer açacağım.
12.0.0 gibi geri kalmış da oynamak isteyen gece saatleri uygunsa açarız :D
12.2.2'de ortak kariyer yapmak istiyorum...
lig farketmez...
gece 12 de online oluyorum...
12.0.4 ortak karıyer karıyer yapmak isteyenler özelden ulaşsın. max 3 kişi. lig fark etmez.
Kardeşler hamachi olmadan da oynanabilir mi online
Oyunum orjinaldir.Son sürümde ortak kariyer yapmak istiyorum.Günde ortalama 12 saat açığım.İsterseniz site de yayınlarız farketmez.
Lig de farketmez fakat fransa ligi öncelikli tercihimdir.
biz 4 kişiyiz kalabalık bir şekilde ingiltere premier ligine başlamak istiyoruz.cok online olabilecek arkadaşlar arıyoruz.versiyon 12.0.4 olacak.ilgilenen arkadaşlar [email protected] eklesinler
12.0.4 te lig farketmez onlıne suresı az olmasın anlaşa anlaşa gideriz :)
şimdi oynuyoruz gel istersen sen de.manu ve liverpool boşta.