Beşiktaş gerçekten çok kötüydü.Kayseri çok iyi top oynamış.Adamlar ilk dakikadan beri önde baskı ile oynamışlar sanki kendi sahasında gibi.
Printable View
Beşiktaş gerçekten çok kötüydü.Kayseri çok iyi top oynamış.Adamlar ilk dakikadan beri önde baskı ile oynamışlar sanki kendi sahasında gibi.
Rüştü 2 Ay Yok TRT Spor'da Açıklandı...:uzgun:
Bir Beşiktaş Takımı bu kadar fizik olarak çökmemeli,Bir Beşiktaş Takımı 55'ten sonra sahada yürümemeli,Bir Beşiktaş Takımının böyle kadroya böyle oyun yapma lüksü yok. Ve bir Beşiktaş Takımı,Baba Hakkı'nın takımı ruhunu kaybetmemeliydi. Utandım dün takımımdan.
8-0 yenildiğimiz Liverpool maçında bile böyle ezilmemiştim. Amrabat 7-9 halısahaya gelmiş kafasına göre koşturdu oynadı attırdı gitti. Beşiktaş bu hallere düşmemeli hele ki bu kadroyla katiyen düşmemeli ama nedendir bilinmez takım yerlerde. Stoke maçında bizimkilerin içine Barça kaçmıştı dün de San Marino kaçmış.
Amrabat bizim maçtada dağıtmıştı valla orayı. Çok güçlü bir oyuncu. Bizim milli takımımızda bu oyuncuyu çok görmek isterdim. Büyük takımlardan birisi alırsa çok iş yapar bence.