Bu da mı kırmızı yahu bu da mı ?
Printable View
Bu da mı kırmızı yahu bu da mı ?
vay be hakemlerimiz gerçekten güçlü kararlar veriyor
1 kırmızı daha bekliyoruz
Şu an yan tribünlerde teller yok hakem dikkatli olmalı bence.
katlettin maçı katlettin
Beraberlik iyidir artık bu maçta.
Ha gayret hükmene az kaldı.
Geçmiş olsun Galatasaray takımına, 77 dakikadır hakemin maçı katledişini izliyorlar/dinliyorlar.
Melo cok sabirli gercekten iyiki o kart gormedi.
Yarın sınav var diye izlemedim maçı pişmanım pişman.
takım 9 kişi kalınca daha hırslı oynuyor :D
2-4 oldu yine musleranin hatasi.
Hakemde Cenk Tosun'la beraber secdeye yatıyor mu?
izlemiyorum maçı ama bu kadarda olmaz arkadaş ya
4.gol %100 hatta %1000 ofsayt açık ara ofsayt daha ne diyeyim ben buradan gördüm ofsaytı hakem göremedi...
Türkiye Ligi bitmiş millet dağılın..
ofsayt değil. Tekrarını gösterdi, hatta ben golü görememiştim, geriye alıp baktım. Muslera'nın top kontrolünde sıkıntısı var, çok top sektiriyor.
Rezalet bir hakem yönetimi mactaki tek olumlu yan, oyuncularimizin hirsli olmasiydi.
Okuldaydım maçı izleyemedim şimdi pozisyonları izleyip yorum yapacagım , ama burada anlasıldıgı üzere hakem ve tff eyyamına devam ediyor.
Bu hakem kim bi kere ilk defa duyuyorum adını böyle saçma sapan hakemleri atayacaklarsa böyle maçlara Türk futbolu ölmüş demektir...Vallaha bu adamlar bile hakem oluyor bende mi olsam acaba ? ciddi ciddi düşünmeye başladım :D iyi de para var...Zemini hiç konuşmuyorum berbat durumda...
Antep geçen maç 3 attı bu maç 4 attı Trabzon maçında 5 atar mı acaba :)
Bu dakikadan sonra yorum yapmak bir işe yaramayacağı için gelecek haftaya odaklanmak gerekiyor acilen devre arasına kadar bir seri yakalamalıyız.
Yıllardır Süper lig'te maç yönetiyor bu hakem, ve yılardır da (sizi bilmem ama) beni kanser etmek için uğraşıyor :) Ben başvurumu yaptım HiF hakemliği için usta, gel sende :D birimiz yan hakem, birimz orta hakem götürürüz işi :D
Muslera ve Eboue beni ve sanıyorumki bir çok taraftarımızı hayal kırıklığına uğrattı.Acilen toparlanmalılar.
Hakeme zaten diyecek bir şey yok.Alıştık artık bazı şeylere.Ama bugün taraftarımızda ve oyuncularımızda gördüğüm hırs beni çok ümitlendirdi.İnanıyorumki mutlu sona her şeye rağmen ulaşıcağız.
Onurlu mücadelelerinden ötürü iki takımın oyuncularını da tebrik ederim...
Hakem konusunda konuşmaya çalışırsam forumdan yine ceza alırım diyerek başlığı terk ediyorum...
"Bir takım psikolojik olarak nasıl liğme liğme kıyılır" senaryosunu izledik bu gece!
Muslera dönemsel başarıları olan başarısız bir kalecidir benim gözümde.
şu huyumuzdan vazgeçmediğimiz sürece bizim futbolumuz arpa boyu yol alamaz. e be kardeşim adam 5-6 yıldır italya liginde 5-6 yıldır italyanın en iyi kalecilerinden dünyanın en iyi yedinci kalecisi seçilmiş, copa americanın en iyi ikinci kalecisi bunlar dönemsel mi? bir futbolcu kaç yıl futbol oynuyorda 5-6 yıllık performans dönemsel olsun ne güzel bakış açın var hayran kaldım valla. Muslera teke tek kaldığı zaman zorlanan bir kaleci olduğu için 3. golde kalesinden çıktı çünkü kendini çok iyi biliyor. 4. golde ise hem zeminin azizliğine uğradı hemde bana göre bariz bir ofsayt vardı orada. pas veren oyuncu cenkin daha gerisindeydi bizim oyuncularda cenk'in arkasındaydı. burada yapılacak en son yorum muslerayı suçlamak olur.
benim muslera ya olan güvenim sonsuz.. bu maçta olanlarda savunmada ki aksaklıklar, açıklar ve eksiklikleri unutmamak lazım.
Bu maçın tabiri GALATASARAY 2-4 hakemler ! nedir ya bu Sabri'de hiçbirşey yoktu.
kalecimiz iyidir ne olursa olsun
Maçı izleyemedim en kısa sürede izleyip posizyonlar hakkında kendi fikrimi söyleyeceğim.
G.Antepsporu tebrik ediyorum galibiyetinden ötürü.
Asistleri hakemden gelen golleri birakin Muslera Casillas bile kurtaramaz beyler.
2 yildir 4 büyüklerin macina verilmeyen hakem bizim macimiza veriliyor. 8 haftada Bünyamin Gezer, Yunus Yildirim ve bugünkü hakem tesekkürler federasyon ve mhk.
soğudum herşeyden bi anda ligden herşeyden
FT : "Bir gün Türk futbolunun bir yerinde olup birşeyleri düzeltmek istiyorum"
FT : "Eğer müsade edilirse galibiyete de arada sırada ihtiyacımız olacak."
Evet Sabri'nin yaptığı faulde kartlık birşey yoktu, ama hırsının kurbanı oldu...Ondan bir önceki pozisyonda da görmek için uğraştı, hakem vermedi. Yine aynı hareketi tekrarlayınca- bu kez topa da vurarak- 2. sarıyı aldı gitti...Geçen hafta mıydı? Yine bir pozisyona çok aşırı tepki vermiş, hakem görmezden gelmişti. Fatih Terim'in uyarması lazım Sabri'yi. Bir anlık sinirle yapılan bazı şeylerin bedeli çok ağır olabiliyor, iyi niyetli çalışkan bir oyuncu ama zaten takım eksikken o kartı görmesi bitirdi takımı. 10 kişi devam etse maç belki de Galatasaray puanla ayrılacaktı bugün sahadan.
Sadece Servetin kırmızıyı gördüm.. Hakem rezalet..
Benim Muslera'yı suçladığımı kim söyledi ki :) Bu görüşüm Cimbom'a imza atmadan önce de vardı 2 yıl önce de vardı. Dünyanın en iyi 7. kalecisi Kupa Amerika da ki başarısı yüzünden. Seneye aynı listede ilk 100e de giremeyebilir ilk 3e de girebilir. Dönemlik baz alınıyor.Biraz daha araştırmanı tavsiye ederim.
Ayrıca Muslera'yı Lazio'dayken yeterince izlediğini düşünmüyorum dostum tabi yanılıyor da olabilirim. O zaman dönemselden kastımı anlardın.
Muslera Türkiye için yeterli bir kaleci bence de Cenk gibi. Galatasaray, Lazio, Beşiktaş gibi takımlarda 1.kaleci olması da normal. Ama benim hiç bir zaman beğendiğim bir kaleci olmadı bu seneki kupa amerika ve 2 sene önceki italya süper kupası hariç.