ümit karan ucuza gitmiş
Printable View
ümit karan ucuza gitmiş
hasan kabze çok çok ucuza satmışsın ama hasan şaş'ı iyi fiyata satmışsın adam bende hiç iyi oynamadı doğrusu kondisyonu çok zayıf her maçtan sonra dinlenmesi gerekiyor
arkadaşlar transfer butcesi olusturmak için sattım bu herifleri boyle aslında ümit karanı satmayacaktım ama 6mn nakit ii teklif olarak geldi zaten 30 una merdiven dayamış
hasan sas a gelince fm2006da bence çok ii yapmamıslar profil ii duruo ama oyun içinde pek fazla 7yi geçmio onun yerine babel,kalou,bojinov,kompany,fabricio bunları aldım
hasan kabze yi parası için satmadım ben de oynayamıyodu hoş fenere sattım ordada oynayamayacak ama olsun 300k dı 1mn ye sattım
Bana sorarsan HASAN KABZE'yi iyi satmıssın bende genelde 1m civari satıorum cünkü oyunun basında 50k fiyatı olunca adamın 1m luk teklifi kaçırası gelmiyor.Quote:
Originally Posted by notformoney
2.5 M Dolara satıyorum hemde hiç oynatmadan iki yıl boş boş bekleterekQuote:
Originally Posted by RoCCo_42
iki yılım olmadığı için sattım daha oyunun basında hasan kabze yi en fasla 1,5mn euroya satarsın daha fazlasına sa-ta-maz-sın :)Quote:
Originally Posted by dnz498
yok ya ugrassan yapılırda ben 1mnyi gorunce kabul ettim
bende özgürcanı fener e 2m euro sonraki satıştan %50 hakla sattım.hiç satmak istemedim ama paraya ihtiyacım wardı iyide teklif verdi işalla fener iyi fiyata satarda bende kazanırım.ucuza gitmemiş demi
nuuriiiiii saaaaahiiiiiiin!!!!!!!!!!!!!