Şu kısmı görmek bile istemiyorum Hiddink yüzünden Töreden soğudum :0:
Printable View
Herkes farklı farklı kadrolar yapmış. Anlaşılan, maça hangi 11 ile çıkarsak çıkalım memnun olmayacağız. Tabii, galip gelirsek fikirler değişecektir illa ki. :D
Hiddink efendi ''Emotion'' diyor ama kendisi haLa Kazım ve Servet ten medet umuyor. Bu mu yani taktik demek, sistem demek, stiL demek. Nerde senin mantığına uyuyan sistem ve kadro. GeLdiğinden bu yana o sistem ve kadroyu göremedik çok şükür. Bir tane adam gibi, rahat, eze-eze maç izLemedik yahu. Ne sisteminden bahsediyor.
Hiddink sadece hava gazı. Kendisinden oLsa oLsa süper TV ve Maç yorumcusu oLur. Konuşmayı beceriyor sadece. Bundan sonra bu mesLek için çaLışmaLar yapsa daha iyi.
Benim şöyLe bir senaryom var. HırvatLar bizi eLer, haftaya Bursa mağLup, hoşgeLdin ErtuğruL SağLam.
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload...2-6O4S7T3J.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload...2-7W7C3G0O.jpg
Umidim pek yok, hirvatlar cok guclu ve iyi bir TAKIM. Biz grup maclarinda takim olamadik bu macta olabilirmiyiz, zor gibi gozukuyor.
InsAllah bugun tamamen takim oluruz ! Milli takima yakisir oynariz.
Slaven Bilic'in her röportajında intikam maçı olarak görmüyoruz diyor ama ben böyle bir maçı intikamdan daha öte görürüm valla :D. Yani illaki hırslılardır Türkler'i yeneceğiz diye falan.
Zaten Vedran Runje intikam olarak görüyomuş :D. Bakalım Bilic küpe takacak mı bu gün. Adam çok karizmatik anasını satim. Ama milli takımımızın asaleti daha karizmadık. Umarım Hırvatlar'ı sahaya gömeriz bu gün.
Play-Off'lara kalan 8 takım içerisinde 10 maçta 7 gol atan Karadağ'dan ve 8 maçta 12 gol atan Çek Cumhuriyeti'nden sonra en az gol atan takımız 13 golle. Ve karşımızda İrlanda ve Karadağ ile birlikte 7 golle en az gol yiyen takım var. Gerçekten ne yapacağız bilmiyorum. Tabii ki isterim Hırvatları elememizi ama umarım eleniriz de Hiddink ve Çetin beyefendiler gider.
3-4 yeniliriz bu maçta.
Ilk 11 belli'mi?
Bugün bu maçı biz kazanacağız. İnanıyorum. Dualarım Millilerle :)
"Cola hazır dolapta,aburcubur da var oho mis :)
Bu maç 1-1 beraberlik gibi geliyor bana. Rövanş maçı çok ateşli geçecek gibi sanki. İnşallah burada galibiyet alırız.
Egemen - Giray - Selçuk - Burak 4lüsü muhtemelen ilk 11de olacak, Geçen senenin Trabzonspor'undaki en iyi yerli oyuncular, özellikle Selçuk - Burak uyumunu dikkatle bekliyorum.
Milli takim 11: Volkan - Gokhan, Giray, Egemen, Hakan - Selcuk, Sabri, Emre - Hamit, Arda, Burak
sabri ortasaha da mı oynayacak yine :)
Sabri Gökhan ve Hamit'in aynı anda sahada olması ilginç geldi bana.. Acaba birini durdurma planı mı yaptı dicem de Hırvatlarda öyle öne çıkan bi oyuncu yok..
Sabri ya da Gökhan yerine Mehmet Topal tercih edilseydi keşke. Sabri orta sahada olmuyor, ne Galatasaray'da ne de Milli Takım'da denendiğinde verim alınamadı. Bu ısrar çok gereksiz.
Arda kart sınırdaymış umarım sarı görmez uğraşacaklardır görmesi için eğer görürse rövanşta yok ve bu gerçekten kötü olur :icon_neutral:
Şu Modric maç başı ters felan basıp sakatlansa ne güzel olur aslında :p :icon_biggrin:
Modric'in bu maç pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum.
Ha ama bizimkiler Modric'in pasından gol yerse bilemem :n:
Modric konusunda katılıyorum lexoqe'ye.
Sabri'yi orta sahada bende beğenmiyorum ama Hırvatların orta sahasına karşılık Sabri ve Emre gibi iki adamla orada başlaması Hırvatların taktiğine göre daha iyi olur.
Emre'yi sevmem ama bu milli takıma ikinci bi Emre lazım. Bu maç Sabri yerine o oynardı. Lige bakınca bi Alper oynar gibi geliyor o şekilde. İnşallah yavaş yavaş milli takıma monte edilir böyle maçlarda cidden çok lazım.
Emre yi de sevmeyen ne kadar çok kişi varmış yahu :)
Giray eski partneri ile stoper mevkilerinde.
Mac saati yaklastikca umutlaniyorum nedense, biz severiz boyle maclari.
2-1 alırız biz bu maçı.. hamit yazar bir tane :) bir tane de burak...
Geçen sezon ki kadromuzda 4 isim sahada birbirlerini tanıyorlar bu artı avantaj sağlar.Keşke Sabri yerine Mehmet olsaydı.
3-1 biter.Kazanırız.Tabi ''normal'' kadroyla çıkarsak.
Giray geçen sene Egemen ile birlikte çok iyi maçlar çıkarmıştı bu maçtada iyi bir performans gösterebilir ama insan bunu deneyen Hiddink'in neden daha önceki maçlarda bunu denemediğini düşündürtüyor insana.
yani bu grupta o kadar defansif anlamda çerez maçlar oynadıkki. ama hiçbirinde güvenilmedi Giray'a. hemen hemen tamamında kadroya çağırıldı, ama oynamadı. umarım bugün hata yapmaz. artık bu maç oyuncuların kendileri için oynayacakları maç. onlar da 2012 de olmak isteyecekler. ben de kazanacağımızı düşünüyorum.
Sabri yine ortasaha yemin ediyorum yazık bu adama verilen paraya yazık 70 milyonluk ülkede daha kendi mevkisinde tartışılan bir adamı ortasaha diye oynatıyorsak ve oraya adam koyamıyorsak pes
Ayrıca bu kadro değil gol atmak kaleye organize bir şekilde yaklaşsın helal olsun arkadaş başka bişey demem kim deplasmanda oynuyor belli değil
Tarih 11.11.2011 . Skor da olur 1-1 :) Sabri'nin yerine Mehmet Topal olsa daha iyi olurdu ama bakalım.
Türkiye: Volkan, Gökhan, Giray, Egemen, Hakan, Selçuk İnan, Sabri, Emre, Hamit, Arda, Burak
Hırvatistan: Pletikosa, Corluka, Simunic, Schildenfeld, Vida, Srna, Rakitic, Modric, Dujmovic, Olic, Mandzukic
Kadro iyi ama sabri yerine mehmet topal olabilirdi sabri ortasahada yapamiyor G.G ise formsuz bana gore sabri sag bekte oynasa daha iyi olurdu Maca gelirsek Alt olur vasat bir futbol oynariz diye dusunuyorum.
Bu Arada Schildenfeld bu adam bi ara besiktastaydi demi ?
Giray-Egemen tercihi oldukça doğru olmuş,geçen seneden birbirini tanıyan 2 isim.
Orta sahada Sabri'yi oynatacağına oraya Mehmet Topuz gibi bir isim orada çok daha iyi bir tercih olurdu.Hoş daha kadroya bile çağrılmıyor orası ayrı.
Onun dışında kadro gayet iyi.Takımın motivasyonunun yüksek olacağını düşünüyorum.
2-0 kazanırız. (Egemen,Burak)
Kimse bahsetmemiş ama rakip takımın defans 4'lüsü çok vasat durumda ve kötü.
Arda gol atar diye düşünüyorum onun oyunu çok önemli bizim için onun iyi oynadığı maçlarda takım net pozisyonlar yakalıyor :)
Arda bana izlerken bile zevk veren bir oyuncu haydi Arda :icon_smile:
Bide golümüz veya gollerimizden biri kornerden kafa vuruşuyla gelicek bence.
Özgür Buzbaş İlk 11'i First Eleven olarak çevirerek gönüllerdeki yerini aldı böylece :)