Gökhan Töre ilk 11'i hakediyor. Ki bence Milli takım Gökhan Töre'yi haketmiyor. En azından şu hali. Yazık ya adam ne kadar güzel oynuyor ama ilk 11'de şans bile verilmiyor adama.
Printable View
Gökhan Töre ilk 11'i hakediyor. Ki bence Milli takım Gökhan Töre'yi haketmiyor. En azından şu hali. Yazık ya adam ne kadar güzel oynuyor ama ilk 11'de şans bile verilmiyor adama.
Mehmet Topal ne yapmasi lazim ilk 11 oynamak icin ?
Burak sakatmış doğru mu?
Kalede sinan ve sag bekte serkanin olmasi cok iyi , Volkan"in morali cok kotu kufurler vs vs oldu G.gonul ise cok formsuz son macda gorduk Serkan iyi bence formlu bir oyuncu. Kazim yerine burak olsaydi daha iyi olurdu veya Tore olsaydi daha iyi olurdu
3-0"lik mactan sonra elmander boyle bir aciklama yapmis.
Elmander ; Turkiyede , Futbolcular burada lüks hayat yaşıyorlar.
Burak kalçasındaki sakatlıktan dolayı kadrodan çıkartılmış. Mehmet Topal'ın da tedavisi devam ediyormuş oynayamayacaklar maçta .
Bir mucize olsa ve turu geçsek,ne bomba olur valla.Sevinçten çıldırırız herhalde.
Büyük ihtimal şu dizilişle çıkacağız Oğuz ve Hiddink efendiler halen 4-3-3'de ısrar etmezlerse ;
Sinan
Serkan Ömer Egemen İsmail
Hamit Selçuk Şahin Selçuk İnan Caner
Kazım Umut
Bu kadro iş yapacak gibi duruyor eğer bu dizilişle oynarsak geçen maç yaptığımız havadan ortalarda Kazım ve Umut hem hava hakimiyeti olan hemde üst seviye fizikleri ile rakip stoperleri ezebilecek oyuncular hücumcu beklerimizden sağlam ortalar gelirse ve Hamit'le Caner içeri kat ederek gol ararlarsa bu taktik tutar gibi geliyor tabii Selçuk İnan'ın oyun kurucu vasıflarını yerine getirmesi lazım atacağı derin toplarla Selçuk Şahin'de şansıyla ara pası , şut falan çıkarırsa bizim için iyi olur bu kadro 3-0 yenilen kadrodan çok daha hırslı ve maçı isteyen oyunculardan kurulu .
selçuk şahin ve kazımın ne işi var ya elimzide topal töre mehmet ekici gibi isimelr varken
Selçuk Şahin kimdir hakketten ya. Selçuğun şuan şu takımda ne işi var. Gökhan Töre nerde ? Mehmet Topal nerde anasını satim. Ayıptır ya. Koskoca milli takım ne hallere düştü ayıptır ya.
İlk maçta Sabri'nin oynadığı bölgede Gökhan Töre oynasaydı çok daha iyi olurdu. Gökhan'ın Odonkor gibi yapısı var. Çok hızlı ve hareketli. Ama tabi Hiddink göremiyor bunları. Şurda yorum yazan arkadaşlar müthiş kadrolar çıkartıyor güzel fikirler veriyor ama koskoca takımın başında Hiddink var adam yapamıyor işi. Yazık yahu yazık. 5-0 da yenilsek maçı izlerken falan bir umut olurdu insanda. Bende halen var umut. Ama sadece var işte. Olabileceğine zerre ihtimal vermiyorum.
Topal oynayacak diyorlardı sadece diyorlar sanırım :D Hiddink bari son maçında adam gibi kadro çıkar...
Topal, Burak sakatsa Selçuk sahin ve Kazım elestirilemez hal alıyor bence.
s.şahin yerine halili alıp hamiti ortaya kazımı sağa halili forvete veya halili sağa kazımı forvetede alınabilirdi gerçi bişey farketmicek ya neyse
edit: g.törede oynayabilir
Mehmet Topal gibi bi adam varken Selçuk Şahin niye oynar bu takımda. Arkadaş ya bu adamların adı Chelsea, City gibi takımlarla anılıyor ama Emre yokken yine yedek bırakılıp Selçuk oynuyor. Bu akşamda bi 4 yerizde böyle katmerli olur Milli Takımın hezimeti.
Bu kadro ilk yarıda gol atar ve ilk yarıyı 1-0 bitirir.İkinci yarıyı ilk yarıya göre söyleriz :)
Selçuk oynaması çok saçma olmuş ama yapacak bişey yok :)
2 0 öne geçer 2 2 berabere bitiririz
Skor Tahmini 2-0 Türkiye
Goller : Selçuk Şahin ( 2 )
Hadi Burak sakat da Mehmet Topal bu takımda niye oynamaz Gökhan Töre niye oynamaz akıl sır erdiremiyorum yeminle. Bir yandan tabii ki turu geçmemizi ve turnuvaya gitmemizi istiyorum ama diğer yandan bu takımı yöneten herkes pılını pırtını toplayıp defolup gitsin onlara müstehaktır diye fark yiyip dönelim diyorum.
Selçuk daha Fenerbahçe'de doğru düzgün oynayamıyor ama Milli takımda maşallah 5 maçın 2 sinde mutlaka ilk 11'de yer alır :D
Tura dair pek bir beklentim yok ama şu kadro ve oyuncular ile tur atlarsak 2 kat fazla sevinirim. :)
Kazım ve Selçuk Şahin müthiş oynarlar da 4-0 kazandırırlar takıma umarım. :) O zaman 40 yaşına kadar her maçta kadroda olabilirler.
M.Topal ve Burak sakat olmasa bu maçta banko oynarlardı, sakat oldukları için bir şey söyleyemeyiz. Fakat, Selçuk Şahin'in yerine G.Töre oynatılamaz mıydı bu maçta? Turdan umudum yok, bari yenilmeyelim.
Bu maçı 4-0 kazandırtıp zirvede bıraksınlar milli takımı.:icon_biggrin: Maçı seyredeceğim.Eğer ilk golü biz atarsak ve sonra da yemezsek,sonuna kadar seyredeceğim.Fakat ilk golü onlar atarsa ve biz attıktan sonra beraberliği yakalarlarsa seyretmeyeceğim.Bu aralar ülke olarak,mucizevi bir galibiyete ihtiyacımız var doğrusu.Allah yardımcımız olsun.
Maç hangi kanalda beyler
atv de
Teşekkürler :)
Stadda hiç atmosfer yok. Dahaca maça 40 dakika var ama tribünlerde falan hiç ateşli seyirci falan yok. Havada soğuk. Şu maçı kazansak ya of of ne süper olur ya.
Valla İnklap yazılım var yarın,birazdan ona çalışmaya başlayacağım. Umarım eleniriz. Ha Arda,Burak gibi 2 kilit adam olmadan bile eğer deplasmanda elersek Hırvatları,hem Slaven Bilic net bir şekilde saha içinde kalp krizi geçirir,hem de ben bana bunları yaşatan Milli Takıma bildiğim bütün küfürleri ederim. Hadi hayırlısı...
Sene 2006 İsviçre'ye deplasmanda 2-0 yenilmişiz burada fark atmamız lazım gol atmamız lazım
Maça çıkarken ilerideki hucüm hattımız
Hakan Şükür
Tuncay Şanlı
Serhat Akın
Necati Ateş
Bugün Umut Bulut... ... ... ?
Seninle dalga geçiyorlar ey Türkiye UYAN ARTIK UYAN !
Bugün çoğu kişi gibi ben de tur beklemiyorum takımdan. Sadece onurunuzu sahaya yansıtın. Türkiye'yi 3-0 yendiğin gibi rahat yenebileceğinin sadece 1 maçlık olduğunu hissettirin. Bu kadar kolay olacağının sadece 1 defaya mahsus olduğunu hissettirin. Geri kalana yapacak birşey yok zaten. Benim tek beklentim bu.
of ne gol kaçtı ama ya
ah kazım atsan ne güzel ya
Şu gol olsa belki bunun gazıyla birşeyler olabilirdi. Yazık oldu.
caner 10 numaraymış !
haketmiyor formayı , yaptığı faule bak abi ya.
keşke atabilseydi kazım.
Ah be Kazım,keşke Burak olsaydı orada.
ümitsiz bir şekilde ümitli gibi maç izliyorum ilginç bir durum
Fena gelmiyoruz da bunları harcamak pek hayra alamet değil.
Hiddink gidecek diye bizimkiler sevincinden iyi başladılar maça
Hırvatlar baya kapalı oynuyor sanki.İlerde 1-2 oyuncusu var.