Bende onu kaldırınca da olmadı... :(
Printable View
Bende onu kaldırınca da olmadı... :(
Forumdaki bütün güncelleştirmeler bende yüklü. Bazıları engelliyor, uğraşıyorum...
Güncelleştirmelerden sadece -Huge database, -İngiliz gerçek fikstürleri, -Uzun isimler aktif... Diğerlerinden herhangi biri açıkken Fm Genie Scout 12 çalışmıyor... En azından bende öyle...
Ben orjinal datayla oynuyorum, hiçbir değişiklik yok takımlarda. Fakat programda kayıtlı oyunumu yüklemek istediğimde aşağıda "takımlar yükleniyor.."yazıyor ve program öylece kalıyor. İki gün önce normal olarak kullanıyordum halbuki. Buna benzer sorun alan var mı benden başka.
ben bosna ligimle olan kariyeri açamıyorum yapmam gereken herhangi birşey var mı?
Beyler Lig yaması olanlarda açmaz oyunu . Diğer sorunları ise bilmiyorum Framework veya kayıtlı oyun'un sıkıştırılmış olmasından olabilir.
Güncelleme çıkmış arkadaşlar
Güncelleme sorunsuz çalıştırdı
Ayrıyetten yüklemek zorunda oluyoruz çünkü hata veriyor, yeni sürümü indirin diyor program.
2. sürüm sorunsuz çalışıyor şimdilik. Teşekkürler bu arada.
güncellemeyi indirdim ancak hata aynen devam
Aynı şekilde bütün yamaları ekleyince aynı hata tekrarlıyor, ama güncellemede ilerleme var, güncellemeleri bekledikçe problem ortadan kalkacak gibi geliyor bana...
Yama derken ne gibi yamalar? bende forma ve logo yamasında başka bir eklenti yok ama hala aynı hatayı alıyorum
Yamadan kastım "Veritabanı Güncelleştirmerleri" kısmındaki herşey...
Sanırım yaşadığım olay bi bende oldu. Yükledim bilgisayara Genie Scout'u, açılıyor dediğim anda onlarca internet explorer sayfası aynı anda açılmaya başladı. Ne olduğunu anlamadım ve o akdar fazla açılmaya devam etmesinden dolayı bilgisayar eşeğe döndü. Direk sildim programı..
Bende de herşey var hatta 116 ülke seçili 377 bin oyuncu ile. Deneme amaçlı olarak o oyunu yüklemeye çalıştım şimdilik bir sorun yok (beta 2 ile deniyorum beta 1 hiç sonuç vermiyordu)
Loading error alanlar Genie scout'un yayınlandığı siteye savelerini gönderebiliyorlar. Hatta ben de geçen sene bir save'imi göndermiştim.
o hata bildiğim kadarı ile program files'a kurulmasından kaynaklı. Programın reklam destekli olmasından dolayı imiş...Quote:
Sanırım yaşadığım olay bi bende oldu. Yükledim bilgisayara Genie Scout'u, açılıyor dediğim anda onlarca internet explorer sayfası aynı anda açılmaya başladı. Ne olduğunu anlamadım ve o akdar fazla açılmaya devam etmesinden dolayı bilgisayar eşeğe döndü. Direk sildim programı..
Ben xml passing erro alıyorum bi yardım ederseniz
12.1 icin yeni versiyonu cıktımı bilginiz varmı arkadaslar??
Henüz çıkmadı.
Bu sürümü elinizde mevcut ise yardım ve destek menüsünden güncellemeleri kontrol et diyerek kontrol edebilirsiniz bundan sonraki süreçte.
Ama zaten çıkarsa da forumda yayınlanır. :)
cok sukur:)
Sanırım Genie içindeki update bölümünden yükseltilmiyor.
12.2.2 için uyumlusu var mı?
FMRTE'nin (Real Time Editörü) 12.2.2 Uyumlusu Çıktı Ama Genie Çıktı mı Bilmiyorum