sınırda oldugu için oynatmadı Fatih hoca.Derbide Ujfalusi-Semih ikilisi oynar
Printable View
sınırda oldugu için oynatmadı Fatih hoca.Derbide Ujfalusi-Semih ikilisi oynar
Takım hakkında söylenecek pek bi şey yok. Arda ve Keita tarzı iki kanat oyuncumuz olmadığı sürece ligin en az gol yiyen ama en az gol atan takımı olarak kalırız. Oraya değil Elmander, değil Baros, Ibrahimovic'i koysak iş yapamaz o kanat oyuncularıyla.
Bununla birlikte arkada kendine çok güvenen süper bir kaleci ve sağlam bir defansımız var o konuda iyiyiz.
Çok zevksiz bi maçtı. Koca maçta sadece 3 pozisyon var. Biri Tum'un kafası, biri Tum'un kaçırdığı vole, biri de gol.
Hikmet Karaman bugün Sercan'ı baya övüyordu. Dedim bir terslik var hemen kanalı değiştirdim :D
Eboue'nin golünü gerçekten kumaşı kaliteli bir oyuncu atabilirdi. Duvar pası sonrası gelen topu kontrol biçimi golün %99'unu oluşturdu. Geriye sadece vurmak kaldı. Sıradan bir oyuncu onu kontrol edip vuruş açısı yakalayana kadar savunma engellerdi. Çok beğendim.
Galatasaray bildiğimiz oyununa devam ediyor. Yakaladığını atarak ciddi bir puan kazandı. Play-off'tur önemli değil diye belirtsem de puan farkı açılmaya başladı. Elbette Manisaspor gibi takımlar üst sıralara oynuyor ama durum böyle devam ederse Fenerbahçe ve Galatasaray şampiyonluk için önemli bir puan farkı yakayalabilirler.
Belki klasik olacak ama derbi öncesinde puan kaybı yaşamamak önemliydi.
Maça gelirsek tatsız tutsuz bir maç olacağı zaten belliydi Gençlerbirliği çok iyi kapanan ve kontrayı iyi becerebilen bir futbol yapısına sahip , ilk yarıdaki en önemli pozisyon Tum'un topu aldıgında dengesini kaybetmesiydi , Servet'in o pozisyonda Tum ile beraber yükselmesi lazımdı ancak Servet öne dogru kosu yapınca hata yaptı , ikinci yarıda da atan kazanacaktı ve Eboue'nin kontrolü ve düşerken ki müthiş vurusu ile Ankara'dan 3 puanla dönmemizi sağladı.
Maçın en kötü oyuncusu Aydın'dı insan top süremez anlarım , pas atamaz anlarım ama sahada boş yere gezerse etliye sütlüye karısmazsa ona karışırım bu çocuk yıllardır nasıl Galatasaray'da anlamış değilim.Maçın en iyisi ise belki hücumda gereken bindirmeleri yapamadı ama Hakan Balta defansif yönden hatasıza yakın oynadı , herkesin tehlike dediği Hurşut'u resmen kitledi , Hakan formunun üzerine koyarak devam ediyor.
Sonuçta kazandık ve derbiye moralli giriyoruz , inşAllah derbiyide kazanıp liderliği ele geçiririz.