makine kimya endüstrisi (mke) via @google
stoch'un golü harikaydı.
Printable View
Makine Kimya Endüstrisi :icon_razz: Komik geldi şimdi.
ilk yari 1-1 bitti ozerin hatasi var...
aynı yerden baroni çaktı
2 mükemmel golle 2-1 önde götürüyoruz maçı.Gidişat yine son dakikalarda ecel terleri dökeceğimizi gösteriyor.Bir kez olsun 2 farkı yakalayalım artık da rahat olsun şu son dakikalar.
alex soyunma odasına gitti ben wcye gitti sandım lensini düşürmüş:D
stooooochhhh ve üç oldu
Stoch'u gör artık Aykut Hocaaaaa
yuh artık tizdel misin nesin olmaz bu kadar da ya
Stoch dia Caner mehmet bienvenu Semih ten bakalım kimler oynayacak derbide?
Al işte yine ecel terleri.
4-2 Dia attı İBB maçı gibi oldu.
Bu Stoch'un kankileri her maç gelsin adam onları görünce coştu. :D Bu sezon İBB maçından sonra ilk defa düzgün bir Fener maçı izledik.
Futbolcularımız gol atmayı özlemişler cidden.. e tabi biz de özlemişiz.. Güzel bi galibiyet oldu bizim açımızdan.. Artık haftayı iple çekiyorum..
güzel maçtı. 6 golle maç bitti. önümüze bakıyoruz.
Dia golle döndü güzel maçtı . Son iki kadıkoydeki ankaragücü 6 golle bitiyor :)
Bizim açımızdan inişli çıkışlı bir maç oldu. 45-50 arası resmen sahada yoktuk. 75-85 arası bocaladık. Bunun haricinde fena değildik. Yardımlaşma, pas, adam eksiltme, koşular vs. vardı. Stoch'un muhteşem şutuyla da öne geçtik. Golden sonra da pozisyonlar bulduk ama bir türlü topu içeri sokmayı beceremedik. İlk yarının sonlarına doğru ilerde bir anlaşmazlık ve Ankaragücü'nün topu hızlı çevirmesi savunmamızın dengesini bozdu ve golü yedik.
İkinci yarıya Özer-Semih değişikliğiyle başladık. Bienvenu sağa, Semih en uçta başladı. 45-50 arası kabus gibiydi. Ankaragücü üst üste pozisyonlara girdi ve 5 dakika boyunca oyunu soğutamadık. Stoch-Bienvenu-Alex-Semih hatta Cristian 5'i birden ilerde kalınca Ankaragücü o kısa sürede epey zorladı ama Cristian'ın golü kilidi tekrardan açtı. Golün dakikası çok kritikti. Ardından Stoch'un bir güzel golü daha geldi. Artık 3-1 olmuş, o dakikadan sonra Ankaragücü oyundan koptu kopacak, biraz daha yüklensek rahat rahat maçı şov yaparak 5-6 tane atıp kazanabilirdik. Ama nedendir bilmiyorum oyuncular 2 farkı yakaladıktan sonra bitse de gitsek havasına girdi. Asıl o dakikadan sonra takımın coşması gerekirken takıma durgunluk geldi. Ankaragücü'nün 10 dakikalık baskısında da golün geleceği açıktı. 2. golü yedik ama 3. golü de yiyebilirdik. Hiç olmadık yerden maçı verebilirdik.
Bienvenu çalışıyor falan ama maalesef bizim takımda sadece alternatif olabilecek kalitede gibi gözüküyor. Teknik var ama fiziken yeterli değil. Devre arasına kadar iyi kötü idare edeceğiz bu durumu. Semih de o bildiğimiz Semih gibi değil. Fizik olarak çok düşmüş.
Aykut hocanın derbiyi düşünerek Alex'i çıkarması mantıklıydı ama Alex çıktıktan sonra ilerde top tutamadık.
İnşallah derbiye Mehmet yetişir. Ortasahamız için ne kadar önemli olduğu bu tip maçlarda çıkıyor ortaya.
Takımımıza tebrikler.
Ufak tefek aksamalar olsada yinede keyif veren bi maç oldu. Bol gollü bi galibiyet almamız beni ayrıca memnun etti beni. Tek sıkıntı 2 gol yememizdi ama buda çok ofans düşünen bi kadroyla maçı devam ettirmemizden kaynaklanıyor. Henri boş topçu değil ama bi ara bilekleri yumuşak demiştim o sözü geri alıyorum şimdi. Top kontrolünde hayli bi sıkıntısı var bu aşikar. Stoch'un formda olması , Dia'nın golle geri dönmesi, Semih'in ihtiyaç duyulduğunda insiyatif alması oldukça pozitif bi durum derbi haftasında. Derbi öncesi bu virajı kayıpsız atlatmamız çok iyi oldu. Allahın izniyle önümüzdeki haftada 3 puanla döneceğiz derbiden.
tebrikler FENERBAHÇEM ... Aykut Kocaman a büyük iş düşüyor derbide kimleri oynatacak bakalım..
Fm tabiriyle kanatlar uçurmuş bugün :)
Bir adam düşünün ne pas atabiliyor, ne oyun kurabiliyor, ne oyunu yönlendirebiliyor, ne şut atabiliyor, ne top kesebiliyor, ne başka bişey zor değil düşünün ve gözünüze Selçuk Şahin gelsin
ve bu adam bu kadar yeteneksizliğine rağmen hala bu takımın onbirinde ! gel de çıldırma arkadaş
İşin kötü tarafı da o Selçuk'u kulübeden izleyince daha mı farklı oluyor denemeden konuşmamak lazım :D bu kadar zararlı olan birşeyi görememek gerçekten çok ilginç, bu maçta bir hareketi vardı kırmızı yerse yeriydi, topla alakası yok gidip adama perdeleme yapıyor basket mi oynuyoruz arkadaş :D
Selçuk'un yerine Gökay oynasa en azından yeni bir yetenek kazanmış olunur diye düşünüyorum. Gökay'ı ben çok beğeniyorum
Gör artık Stoch'u hocam, gör.
Stoch'u 85'te oyundan almakla hata yaptı bence Aykut hoca. Adamı bi 90 dk sahada bırakmadı,her maç oyundan alıyor.Bari 2 gol attığı maçta oyunda bıraksaydı.Çıkarkenki surat ifadesinden belliydi buna kızdığı Stoch'un.
İlk anons yapıldığında surat ifadesi asıktı.Sonra taraftar ayakta alkışlamaya başlayınca haliyle karşılık verdi.
Hücum anlamında Stoch'un katkısı zaten tartışılmaz ama savunmada Ankaragücü'ne karşı bile kanatlarda zaaf yaşadık. Gökhan bildiğimiz Gökhan olsa belki zorlanmazdı ama dün tek başına oynadı neredeyse sağ kanatta. Stoch da savunmaya yardım ettiği zamanlar oldu ama bunu uzun süredir oynamama ve attığı gollerin hırsına bağlıyorum, Ziegler'in üstün çabasıyla pek sırıtmadı savunma sorunu Stoch'un.
Bu sebeple zaten oynamıyor Stoch, daha yaşı genç, şu süreçte kaybedilmiş bir şey yok ama eğer Stoch'a savunmaya destek vermesi öğretilebilirse kazanılmış çok şey olacak. Ve Stoch'un uzun süredir yedek kalması da daha mücadeleci oynamasını sağlamış ama hala yetersiz mücadelesi. Umarım bu geçici değil, kalıcı bir özelliği olarak artarak devam eder yoksa hücumda katkısı zaten tartışılmaz, O'nun bu tarz gollerine çok ihtiyacımız olan maçlarımız oldu, olacak da.
Fenerin Ankaragücü'ne attığı füzeleri İsrail Filistin'e atmadı yanlız. Bu da unutulmasın. :) :)
stoch ortalara da gelen bi oyuncu alexin olası bi yokluğunda yerine koyulabileceğini düşünüyorum :)
Bence göbek çok kalabalık stoch hızlı değil ama süratli bir oyuncu top ayağına geldiği anda vitesi kaldırıyor bunu göbekte yapması zor olur biraz, bugün Stoch ve Dia aynı anda 11 de oynasa vay rakiplerin haline ANCAK ! bunu aynı anda yapmanız için çok sağlam 2 tane ortasaha oyuncusuna ihtiyacınız var 1'i var ama diğerleri yarım. Onun için Aykut Kocaman'ın elindeki gücü bölerek kullanırken çok dikkatli olması gerek.
Sadece golleri ile aklımda kalacak bir maçtı. Her gol birbirinden güzel...
Stoch attığı goller dışında çok top ezdi özellikle yarı başlarında.Bunu göz ardı etmemeliyiz ama şöyle de bir şey var bu çocuğun bi özelliği var ki sağa çekip şut atıyor ve karşısında kim olursa olsun yapıyor bunu,durduramıyorlar.Şut yeteneğinin form durumuyla çok alakası yoktur kısacası Stoch 4-5 kere denesin her maç 1 gol yapar.Her maç 1 gol yapan kanat oyuncusuna sahip olursakta rahatlıkla Alexsiz bir taktiğe dönebiliriz zaten.Ya da aynı şekilde Alex varken gol sayımızı arttırabiliriz.Bu yüzden Stoch oynatılmalı.Ama hocanın da işi zor çok formda bir Caner,skor yapma yeteneği en yüksek isim Stoch ve bana kalırsa aralarında en iyisi olan Dia'ya sahibiz.
Aynı mevkiye 3 isim, Bu zenginlik kafa karıştırır.
Bu seneki puanlarımızda bu seneye kadar en büyük silahlarımızdan olan duran topların da hiç etkisinin olmadığını gözardı etmemek lazım. Yanılmıyorsam bu sezon duran toplardan hiç golümüz yok. Çünkü içerde toplara kafa vuracak oyuncumuz yok. Herkesin dikkatini çekmiştir, Alex sürekli kornerleri paslaşarak kullanıyor. Bir dönem sırf duran toplardan bir kamyon puan topluyorduk.