Zaten kurallarda şöyle birşey var eğer bir yan hakem tededdütte kalıyorsa Hücum eden takımın lehine karar vermeli diye.
Printable View
Zaten kurallarda şöyle birşey var eğer bir yan hakem tededdütte kalıyorsa Hücum eden takımın lehine karar vermeli diye.
Abi valla ne özeti izledim ne de tartışmalı pozisyonu, Aygünün dediği pozisyonları da görmedim, BJK haksız kazandı falan da demedim baştan onu demek istedim yanlış anlaşılma olmasın :)
Ben sadece senin yazdığın mesajdan sonra dedim demek ki kaldırmışsa tereddütte değildir, ancak bilmiyorum belki de dediğin gibidir.. Sonuç olarak Ordu tarafı da memnunsa bi sorun yok zaten..
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=103243
İki pozisyon da var burda :)
Stancu'nun pozisyonunu özette gördüm , hakikaten adam metrelerce geride :D
Topa hareketlenen müslümdü, İşini ilginçi top ayaktan çıkmış hatta müslüme gelmek üzere ama hala müslüm geride, Fifa kokartlı bir yardımcı hakem bu hatayı yapmamalı. Adam kaç metre geriden çıkıyor. Geçen haftadaki hakem hatalarınıda gördük. Faul vermedi.Gol yedik. Son dakikkada penaltımızıda vermemişdi. TFF, orduspor şike ve play of'a karşı diye tavırmı falan almış gibime geliyor.
Geçen hafta maçı katleden Koray gençerleri şikayet etmemize rağmen fb maçına 4. hakem olarak vermişler.
2 haftadır tvlerde yorumcular ve eski hakemleri izliyoruz hepside Orduspor haklı diyorlar.