bende italyadan parmayı aldım kısıtlama yok diye bana her sene en fazla 1 AB dılı oyuncu alabilirsin dedi. böytle bi kural varmı gerçekte yoksa yine oyunun bir hatasımı?
Printable View
bende italyadan parmayı aldım kısıtlama yok diye bana her sene en fazla 1 AB dılı oyuncu alabilirsin dedi. böytle bi kural varmı gerçekte yoksa yine oyunun bir hatasımı?
Serie B de oyuncu sınırlaması var. Serie A'da oyuncu sınırlaması yok...Quote:
Originally Posted by cbaba38
satın alma sınırı gerçektede var. Kadronda 11tane bile yabancı olabilir ama her sene 1AB dışı oyuncu alabilirsinQuote:
Originally Posted by efsane_goztepe
isp.da yabancı sınırı yok yazmışsın. ispanyada enfazla 3 ab dışı diil mi
sürekli aynı sorular geliyor şöye açıklıyım tekrardan...
İspanyada takımda istediğin kadar AB dışı oyuncu olabiliyor ama lig maçlarında 3 tanesini oynatabiliyorsun
aslinda onun yöntemi var ama oyunun tadi kacar yaptinmi :DQuote:
Originally Posted by dr_hannibal
Emeğine teşekkürler....
ya türkiye'de yababcı kontenjanı için acaba editören türkiye'yi AB üyesi yapsak kontenjan kalkarmı cevaplarsanız sevinirim...
ligleri databaseden ayarlayamıyorsun yabancı sayısını falan filan
Editorden Istedigin Oyuncuyu Türk yaparsin kontejyan acilir ama oyunun bilmemnesi kacar :DQuote:
Originally Posted by ms1907
yalnız bisiy solicem italya'da avrupa birligi dısından olan ulkelerden bi oyuncu alabiliyorum fazlasına izin verilmio ve bir kac avrupa liginde buna Türkiye'de dahil 18 yas altından brezilyalı alamıorum...Dogrumudur? yapabilecegim bisiy war mı ?
çok sağol hurmet işimize yarayacak bir araştırma bu.
benide şu itaLyadaki oLay bitirecek tek avrupa dışı statüsünde oynayan adam aLabiLiyorsunuz. çok uyuz bir oLay .ya
yaw iyide ispanya liginde kısıtlama var...
AB dışı 4 oyuncu olabiliyor kadroda..
bir önceki sayfaları okursan bunun açıklaması var
ispanya ligi için ab dışından 3 tane yabancı hakkımız var
sen sınırlama yok yazmışşın
allah allah arkadaşlar bir üste yazılanı bir okusanız... İspanya ligine istediğin kadaryabancı transferi var ama kadroları kaydettirirken ligde oynayacaklar sınırlı. kaç defa açıklamam lazım acaba
ıyı calısma ama ufak tefek hatalar var
ıspanyada yabancı yanı ab dısı kısıtlaması var ama yabancılar cok cabuk ıspnayol pasportu alıo.
bırde aramalarınız ab dıe yaparsanız arjantı ve dıer guney amelrıkalıların ıtalya ıspanya pasprtu oldugunu gorursunuz bırcogunun.
olmayanda ıspanyada 1 2 senede aldı bende
oncekı sayfayı okudum ama sole bısede var
samp lıge cıkarken senden ulkende yetısmıs 6 yabancı ıstıodu onu nasıl haledıcek sınırsız olanlar:)
25-6 19 tane yabancı max oluo samp lıg ıcın su durumda
lıg baska tabe
ama ıspnay lıgı ıse lıgede 25 secıosun. ne anlamaı var almanın
Arkadaşım, Burak Abi üstündeki yazıda ne yazmış bak istersen:DQuote:
Originally Posted by erdemerok
Quote:
Originally Posted by hurmet
bide ikini üçüncü ligdeki sınırlamaları yaparmısın mesela ingiltere 4.liginde yabancı sınırlaması varmı
emeklerine sağlık çok güzel olmuş.Bende ispanya liginde en fazla 3 ab dışı oyuncu bulunabilir sanıodum ama bilmem yanlışmıyım?
kardeş sağolasın çok faydalı oldu.
Hayır, üstte BURAK ABİ'nin belirttiği gibi sadece kadroları kayddettirirken LİGDE OYNAYACAKLAR sınırlı...Quote:
Originally Posted by caglar0016
arkadaşım çok teşekkür ederim çalışman için
biri bana yabancı sınırlamasını artırmayı öğretebilir mi?
editörden nationaltiesi türkish yapmanın dışında!!!!
Son derece güzel bi çalışma,tebrikler
arkadaşım gerçekten bunlara tek tek liglere girerek mi baktın yoksa editörden mi baktın?
emeğine sağlık
italya'da oyuncu kısıtlaması var, liste yanlış mı olmuş?
italyada oyuncu kısıtlaması yok... sadece transfer kısıtlaması var
ya ben seyi soracaktım bu amerika liginde aynı ligden futbolcu aldığında çok acayip bi ekran ve turlar çıkıyor bunlar ne oluyor
Walla kardeş süper bişi yapmışsın gerçi biraz uğraşmıssın ama herşey turksportal için :D
sağol kardeş gerçekten güzel çalışma olmuş
Sağolasın kardéşim; bu rehber iyi olmuş da benden size fm 2005 için bir ipucu :
Sözleşmesi bitmek üzere olan yabancı oyuncuya; transfer dönemi dışında imza attırıp anlaşırsan yabancı kısıtlaması etkilemiyor; benim eski oyunumda 27 yabancım wardı :)
yalnız italyada senede yalnız bi tane ab dışı topçu alabiliyon..onu unuttun heralde..
biraz zorlanmıssın ama saol bende bunları arıyordum ne zamandır
GErçekten güzel olmuş sag ol
kardeş o transfer kısıtlaması oyuncu deilQuote:
Originally Posted by dj_pele
yaw work permit mi termit mi gıcığım ona gelmiyor yıldızlar en fazla kaç oluyor bu work permit sınırı kaç acaba lebohang mokoena o sebeple gelmedi
Kardeş çok iyi iş yapmışsın.Sağol
ellerin dert gormesin saolasın...
ellerine sağlık.Yalnız abi yanlış hatırlamıyorsam italyada 11 AB dışı oyuncu kısıtlaması vardı sanki..