bu yazdığın bence çok mantıksız. Çünkü şu anda fenerin forvet bölgesinde sıkıntısı var ve Tekkeyi almaya çalışıyo düşün ki ümit fenere gelmek istedi fener ümit gibi bir golcüyü almaz mı?Quote:
Originally Posted by anarchist
Printable View
bu yazdığın bence çok mantıksız. Çünkü şu anda fenerin forvet bölgesinde sıkıntısı var ve Tekkeyi almaya çalışıyo düşün ki ümit fenere gelmek istedi fener ümit gibi bir golcüyü almaz mı?Quote:
abi fatih tekkeyi alsın baska birini alsın ama ümit karan ı almasın zaten gsden gelme topcuları pek almak istemiolar adamın fenere atmadığı gol yok fenerlilerinde ümit karan ı sewdiğini sanmıomQuote:
Originally Posted by hurmet
tümeri çok mu seviyodunuz :DQuote:
abi tümeri ben almadım herhalde ama tümeri milli takımdan sewios:DQuote:
Originally Posted by hurmet
hmm zaten karanıda sen almıcan :D neyse uzar bu böyle karan gitmez fener almaz :D
adam ne demiş basın ne yazmış. bir kerede doğru haber yapsalar zaten...
Zorunlu Açıklama: Ümit Karan
Dün görsel, bu sabah da yazılı basında karşılaştığımız bazı haberlerde: “…Ben de Tümer gibi yapabilirim…” dediğim öne sürülmüştür. Oysa konuşmalarımın hiçbir bölümünde böyle bir ifade bulunmamaktadır.
Sözü geçen konuşmada söylediklerim yalnızca: “Bu profesyonel bir iş...” cümlesinden sonra sorulan: “Sen de aynısını yapar mıydın?” sorusuna karşılık olarak verdiğim: “Benim daha bir yıllık mukavelem var. Sonrasında ise öncelik her zaman Galatasaray’dadır. Ama bir yıl sonra ne olacağını bilmem olası değil...” sözleridir.
Haberlerde geçen ifadelerin hiç birini kullanmış olmam mümkün değildir, söylediklerimin bu denli çarpıtılması beni çok üzmüştür.
Kamuoyunun bilgisine sunarım.
Saygılarımla,
Ümit Karan
Galatasaray Spor Kulübü
Profesyonel Futbol A Takımı Oyuncusu
Kaynak:www.galatasaray.org