ayhan vurdu direk :D donen top engin atti
ayhan vurdu direk :D donen top engin atti
O pozisyon bence kırmızı adam direk gole gidiyor
sercan attı mertan assist yaptı
3.GOL SERCAN !!! kalp hareketini de yaptı :) 1e1 çok zor bir açıdan çok güzel bir gol attı.
Sercan attı 3-0
3.golümüz hazırlanış bakımından muhteşemdi.
Şu basit gol bile bu çocuğun yeteneğini gösteriyor. İmparator adam edecek O'nu ya. Milli takıma forvet işte misler gibi.
sercan vurdu çizgiden çıkardı adana topu
Sercan boş kaleye kaçırdı :D
iyi calimladi sercan ama olsun saglik olsun , riera bencil davraniyor 2 pozisyondur , engin yine muthis.
İyi Hoş da Bu Ziraat Bankasının Reklamı Her Yerde Var Hakemde, Tabelalarda Nasıl Bir Anlaşma Olmuş Turkuvaz ile :)
Galatasaray'ın kadrosu nasıl kademe atlamış bugün daha iyi anladım. Ayrıca futbol kurallarını bilmeyenlerle pozisyon tartışmayalım derim.
Mertan'a top atmamakta neden israr ediyolar anlamiyorum.
Ayhan temiz sarı kart nasıl olur onu gösterdi, kırmızılık bir durum yok.
Ayhan'a yapılan efsane faul vardı bir tane. Ondan sonra Ayhan hiç bir faulu kartlık saymaz :D
ayhan cikti aydin girdi
genç aydın oyunda :D
genç ufuk refleksleri geliştirmiş gibi geldi
edit: aydın kayseriye attığı bala golün aynısını atıyodu az daha :D
edit2 : sabri gene adam kaçırdı bu adam bankasyada dahi top oynayamaz
Galatasaray'ın olası rotasyonunda , sakatlık vs durumlarda kadrosu bu olacaksa işi hakkaten zor. Adanademirspor yakaladıklarını atsa çok farklı bir maç seyredebilirdik.
11'ninde aynı anda sakatlancak hali yok , Anıl :)
Ya onu demek istemedim zaten yanlış kelime seçmiş olabilirim ama illa ki bu takımda rotasyon yapmak gerekecek. Hani bu sezon iki kulvarda o kadar gerekli olmayabilir ama seneye sıkıntı olur. He gerekli takviyeler yapılır o ayrı. Ben bu kadronun rotasyon açısından zayıf olduğunu düşünüyorum.
Sabri bile gol atıyordu :D
okan yedek kulübesinde dimi girsin artık , derken bu sabri cidden garip adam ya topu yere sektirerek vurmaya çalışıyo dicemde bunu düşüncek kapasite varmı ki ?
sercan 4 oldu
Sercan 4 oldu
Okan derici giriyor birazdan
ceyhunun golde payı büyük
edit : okan gircekmiş
Engin cikti okan girdi
Adana Demirspor'un ve taraftarının maça bakışları çok güzel, büyük takımla hangi kafayla oynanmalı bunu gösterdiler.
Servet azmetti ve başardı.
Servet"in bu 5.ci hatasi falan oldu sayamadim artik forma beklemesin
ajan 00 76 nın sayesinde yedik
Riera bu maçta kalitesini gösteremiyorsa diyecek söz bulamıyorum.
berk yıldız oyunda 17 - 16 yaşında olması lazım
16 yasindaki berk girdi riera cikti
mac 4-1 bitti , servet bole maclarda cok hata yaparsa obur maclarda kesinlikle oynuyamaz sahsen ben hoca olsam oynatmam direk yollarim bu adami. Mertan tutuk"du macda Berk ve okan sonradan girdi birsey diyemicem okan amc"de is yapar kanat adami degil.
3 maçtır 4 gol atıyoruz.
Tehlikenin farkında mısınız :u: