Demirören futboldan eğer birazcık ama birazcık anlasaydı eğer bu takımın görünen eksiklerini bunca yıldır giderirdi. Yahu neredeyse geldiğinden beri bu takımda sağ ve sol back sorunu var. Bütün dünya gördü bunu bir tek Demirören göremedi. Ben teknik direktörlere hata bulmuyorum. Aziz Yıldırım'dan örnek alayım; adam resmen futbolu biliyor, gerekirse alınacak oyuncuya müdahale ediyor. Yahu senin gözün kör mü? Bu kadar mı cahilsin futbol konusunda. Yıllardır sağ ve sol back işkencesi çekiyoruz. Sağ ve sol back dediğin öyle yabana atılacak cinsten değil. Heleki bizim oynadığımız sistem için. Sürekli geriden gelmeleri, hücuma destek olmaları, orta yapmaları vs vs bir sürü katkı yapmaları gerekiyor. Bizde kim var? İbrahim Üzülmez şöyle böyle uğraşıyordu gitti, yerine gelen adam kim, İsmail. Yahu gülüyorum gülüyorum. Sağda kim var? Ekrem ya da Hilbert. İkisi de neredeyse joker oyuncu, binevi faydaları çok dokunur sene içerisinde ama bize adam gibi gerçek sağ ve sol back lazım arkadaş! Gidiyorsun Almeida gibi bir adam alıyorsun sonra. Bu adam tamam iyi hoş kaliteli bir oyuncu ama bu adama orta açacak adam nerede? Bu adamı besleyeceksin hava toplarıyla, sürekli top atacaksın. Bunlara top atması gerekenler kim, Başta Quaresma ve Simao, Hilbert ve İsmail. İsmail'in orta yapmadaki beceriksizliğini 2 senedir bariz bir şekilde görüyoruz. Hilbert hadi neyse bu sene biraz daha iyi ve istekli ama o sakatlanınca kimse yok. Quaresma için kelimeler sarfetmeyeceğim çünkü değmeyecek değerli zamanıma. Simao ise bu sezon Guti'nin geçen sene yaşadığı ikinci dönemine benziyor. Git gide düşüyor ve büyük ihtimal sene sonu gider böyle oynamayı sürdürürse. Kısacası bu takım ligde hala şampiyonluğu kovalıyorsa bu bizim için büyük bir şans, büyük bir avantaj. Hele ki UEFA Avrupa Ligi'nde 1. olarak çıkmışsa hayli hayli şanslıyız.
Allah Demirören'e akıl fikir versin de pılını pırtını toplayıp tez zamanda gitsin. Yoksa veliahtı çocuğu geçecek o zaman yandık Allah!