Karadeniz Zekasına Hastayım Zaten :n: Gerçi Amcanın Mantığı Ulusal Mantığımız :D
Printable View
Arkadaşlar malesef maç gidiyo üzülüyorum bir fenerli olarak
5-4-1 oynuyor Trabzonspor. Şaka gibi ya. Gidin kaleye girin hepiniz, gol atmanıza hiç mi hiç gerek yok zaten. Oyun mentalitesi olarak savunma yok artık günümüz futbolunda. Hücum yaparsan savunma yaparlar olay bu. Hücum yapmazsan yersin arkadasım golleri. Kendi evinde savunmayı geriye kurup pres yapmaya kalkarsan boşlukları iyi pas yapan takımlar iyi degerlendirir. Baştan yenik başladı zaten Trabzonspor. Ne denilebilir ki.. Üzücü sadece.
Olcandan mukemmel gol 1-2 !!!
İngiliz spiker Olkan Adin diyor. İngiliz kanalından izliyorumda.
Olcan
Hadi usaklar
1-2 oldu haydi 2-2 bitsin.
Aykut çok verimsiz oynuyor. Anchor Man dedigimiz şekilde oynuyor. Oysa yapması gereken pres yapılırken topu ne tarafa çevirirse PSV'liler o taraftaki orta sahada acılan bos alanı kapatmak olmalı. Oyun bilgisi çok zayıf. Bekler ve stoperler geri kacmak yerine önde bassalar rakibe Trabzon'un bu macı almaması için hiç bi neden yok.
Zokora sakat mi?
Seyirci paralize oldu. Hakemin her dudugunu yuhalamaktan baska birsey yapmiyor. Hakemle bu kadar ugrasan baska ulke var mi bilmiyorum. Adam golu de vermedi daha ne istiyon :)
Bu maçı neden bir tane yerLi TV kanaLı vermiyor. Ne biçim bir memLekette yaşıyoruz arkadaş. Kendi Türk takımımızın maçı, farkLı bir kanaLdan izLemek zorundayız. Pes yahu, vaLLahi Pes.
ilk yari 1-2 bitti senol hoca hatasindan doner umarim serkani tekrar sag bek"e alir ve halili"de oyundan cikartir umarim.
Ben de arap kanalindan izliyorum ama anlatim Ingilizce, idare ediyor :D
Yorumuna katilmamak mumkun degil, birakin da su avrupa maclarini naklen izlesin millet. Yakinda milli maclar da sifreye girer.
Halili forvete cekse cikarmasa da olur. Ama Serkan yerine daha yaratici bir ortasaha sart, boyle cok kisir oluyor.
Bu arada Valencia 1-0 onde, gol M.Topal' dan!
Yayın hakları diye birşey var arkadaşlar. UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde her maç haftasında en az 1 tane maçın şifresiz kanaldan verilmesini zorunlu kılıyor. Avrupa Ligi'nde Salı günü oynanan Braga-Beşiktaş maçı bu kontenjandan şifresiz olarak Star'dan yayınlandı. Tüm ülkelerde böyle bu durum.
Avrupa'da da durum aynı onlarda da şifreli kanalda yayınlanan maçlar var şifresiz kanalda yayınlanan maçlar var. Çok normal bir durum aslında. Hiç olmasa daha iyi tabii.
PSV'nin savunması zayıf falan diyoruzda Trabzonspor'un savunması daha da kötü. İlk golde harika bir vuruş var kabul ama Matavz, topu aldı, döndü, vurdu çok rahat. İkinci pozisyonda herkes topu beklerken Toivonen beklemedi, teknikte oyuncu rahatça golü buldu. Olcan'ın golü ikinci yarıya da umutla çıkmasını sağlayacak Trabzonspor'un. Hoş bu oyunla, bu kadroyla işleri zor ama çıkmadık candan ümit kesilmez demişler :)
Henrique girsin gol atar ! Ahanda yazdim :)
Aykut ya da Serkan'ın yerine Henrique girerse Trabzon daha etkili oynamaya başlar. Aykut o kadar savunmaya gömülüyor ki,ceza sahasına girmeden neredeyse rakip oyuncuya müdahale etmiyor. Yol geçen hanı gibi oluyor Trabzon yarı sahası
Bu alanzinho su takima yakismiyor hep hata hep hata bi artisini goremedik.
katkisi olmuyan halil cikti henrique girdi , senol hoca bu halilde ne goruyor anlamadim gitti.
Bence Alanzinho forvet olarak değerlendirilmeli. Tercihlerinde hata yapıyor orta sahada oynadıgında ilerde oynarsa hızı ile iyi sarkar savunma arkasına. Ama bunu düşünen kimse yok nedense..
Girdi benim adam
Tur mucizelere kaldi.
İstediğini aldı PSV ikinci yarı kendini sıkmadan bitirdi karşılaşmayı. Bu arada Cüneyt Çakır'ın yönettiği karşılaşmada Man.City deplasmanda Porto'yu 2-1 yendi.
hersey daha bitmedi bunun deplasmanida var. defans hatti duzelir umarim birdahaki mac cok ama cok kotu hele giray tam saatli bomba.
PSV geldi , yendi , gitti.
Maçın henüz başında gelen 2 gol turu da götürdü. Trabzon'un işi artık imkansızlara kaldı. Geçmiş olsun.