trabzon net gol kacirdi yine :)
Printable View
trabzon net gol kacirdi yine :)
Trabzon dünyaları kaçırıyor.
volkan sen ile yine kacti trabzon gercekten muthis oynuyor geçen seneki gibi..
maçı açayım bari 1 1 zevkli oluyodur
Trabzon 15 dakikadir canavarlasti resmen
30 gol atan ana avrat sovme hakkina sahip yani oyle mi nightmare :)
Volkan sen bursa performansina donmus gibi gozukuyor son haftalarda iyi oynuyor bugunde cok etkili
Ahmet nereden çıkardın bunu :D , Tuğrul küfür etti helal olsun demiyor ki . Sadece Berkay'ın ''Ne sanıyor bu adam kendini'' cümlesine yorum yaptı.
Ligimizde bir tek Burak Yılmaz sanki bunları yapıyoda tartışma konusu çıkarıyorsunuz. Geçiniz efendim. Bunları yapmayan çok az futbolcu kaldı ligimizde.
Colman 1-2 oldu
Allah'ın emriydi bu gol.Beşiktaş darma dağın.
Şaştım!Gerçekten şaşırdım bu oyun bu skor.Yanıldığıma memnunum açıkcası.
Bu arada üst olur demiştim ve kuponum tutacak sanırım :)
digiturkun yurt dışı versiyonuna yönlendiriyo orda da benim üyeliğimi kabul etmiyo ben bu digiturk web tvnin tövbe tövbe
Giray pas attıktan sonra timsah yürüyüşü yapmış :D
http://s14.directupload.net/images/120304/x64udix5.swf
Şimdi kalkar geri yaslanırız.
Tebrikler Trabzonspor hakettiler kazandılar daha maçın başında çok net goller kaçmıştı Beşiktaş kazansa yazık olacaktı...Adamların ilk kaleyi bulan şutu gol oldu :D
Maçın iyisi Volkan
Maçın kötüsü Sidnei
Maçın en kötüsü Sidnei
Beterin beteri Sidnei
Bu arada güzel maçtı. Ama Sidnei olmasa daha da iyiydi.
Trabzon kazandi 1-2 , gercekten muthis oynadilar 29.cu haftaya kadar gordugum ligdeki en kaliteli topu oynadilar 90 dakika muthis bastilar mucadele ettiler. tarihi farki kacirdi diyebilirim trabzon. tebrikler iki takimada
Kadrodan belliydi zaten 4 stoperle çıktı maça Beşiktaş Trabzonspor ise gayet pas yapabilecek top oynayabilecek bir kadroyla çıktı ve kazandı...
beşiktaşta portekizliler olduğu sürece lider bile olamazlar
Bu hafta diriliş haftası oldu :icon_biggrin: Tebrikler Trabzonspor.
ya sırf t.direktör carlos için beşiktaşın yenildiğine üzülüyorum adam gerçekten i,yi bi adam keşke kazansaydı beşiktaş ama trabzonspor sanırım haketmiş hakeden kazandıysa tebrik etmek gerekiyor tebrikler trabzonspor
bu arada trabzonspor hep 61.dakikadan snra geri dönüş gollerini atmaya başladı acaba maçın 61.dakikasında başladığını zannettikleri geyiği gerçek mi :)
Carvalhal cidden iyi bir insan ama iyi bir hoca değil :n:
hakettiğimiz bir galibiyet oldu. Volkan ve Adrian'ın katkısı güzeldi. benim bu takımdan umudum var. Burak'ı elimizde tutup 1-2 nokta transferle yine seneye harika döneriz. Mustafa da iyi oynadı bugün. maçı istememiz güzeldi.
bu Burak olayı artık şaşırtıcı düzeye geldi. yani genel olarak bütün takımlar efendi ama bizimki fena. neyse, herkese gönlündekiler gibi temiz lig diliyorum.
öte yandan son 5-6 maçta kalemizi bulan şutların gol oranı Steve Nash'in serbest atış başarı oranından fazla. bir stoper şart. Olcan da tarihimizin en sağlam transferlerinden biri. bu kadroyla sene sonuna kadar devam etmeliyiz.
Düşündüğüm gibi Beşiktaş yine portekizlileriyle yenilmiş. :) tebrikler trabzonspor. birileri beşiktaş'a el atıp portekizlilerden kurtarmalı. yoksa seneye daha da kötü olur durum
Burak 30 gol yaptı ama Colman bu golde rsmen aşmış kendini.